رفتن به مطلب

به اسامی دقت کنید..متاسفم

b-d

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:jawdrop:

ولی برای نظراتتون کمال احترام رو قائلم نه مثل دوستان که اومدن گفتن هرچی ادمه مذهبیه اینکارست اخرشم بگن توهین نبود باهام دعوا نکنید

بله منم باشما موافقم اینا ازاد میشن:icon_pf (34):

حالا ما.........:icon_pf (34):

اولا بهتره حساب ادمای با ایمان از مذهبیها جدا کرد.منظور من از توهین هم همین بود که دوغ و دوشاب قاطی نشه که شد.

مذهبیهای مملکت ما کیان؟کسایی که دین خودشون جار میزنن.چادر سر زن و بچه شون میکنن.به زور حدیث به بچه حفظ میکنند.به زور کلاس قران میفرستن همه ساله میرن جمکران.نمیذارن تو خونوادشون ریش بتراشن.توی هر جمله شون هزار تا خدا پیغمبر دارن.واسه رضای اخرت صیغه میکنن واس خاطر دین ادم میکشن.نامحرم تا حالا خونوادشو ندیده...

دست اینا ازون بالا تا پایین پیش همه رو شده مگه اونایی که چشمشون بسته س.دین واسه اینا شده وسیله لهو و لعب و پول.این پایینیا هم که مغزشون اکبند از سی سال پیش مونده از همه جا بیخبر محدود موندن ومحدود میکنن.فکر میکنن مملکت و مردم مثل اون دوره هستند.خودشون از بچگی یه چیزایی تو مخشون رفته دربست قبول کردن بچه هاشونم همونجوری بزرگ کردن که جز این چیزا هیچی نبینه ولی توی جامعه خیلی بیشتر از ین چیزا هست.هر موردی هم پیدا کنی یه ربطی به دین بدی بی چون و چرا قبول میکنن.

بهشت که زورکی نمیشه اونقدر فشار میارن از اونور جهنم میزنن بیرون.

من کلی ازینجور ادما دیدم اخروشنم دیدیم چه گلی از اب در اومدن.تا حالاشم هر چی ازین ادما دیدم چند تا ریگ به کفشش بوده.قبلا هم گفتم من حاصل دیده های خودمو گفتم(خیلی هم خوشحال میشدم یکی از شماها میگفت همه ش خوابه) چشم بسته حرف نزدم تا بهم بگن متعصب تندرو.کار دنیا باش!!!

یه همکلاسی داشتیم تو شهر خودشون چادر میزد وقتی میومد دانشگاه مانتو نارنجی کوتاه میپوشید و چشمش همیشه دنبال پسرا بود درسم که اصلا نمیدونست چیه.عضو بسیجم بود.این دختر اگه با میل خودش چادر میزد همیشه میزد.

هزار مورد دیگه بدتر ازیناشم هست ولی جا نمیشه گفت.ادمای معتقدم دیدیم چه جورین.

ادمای با ایمان نه کاری به سر دین مردم دارن نه لباسشون...

دین من به من یاد داده که حقیقت باور کنم نه دروغ

زندگی کن و بگذار زندگی کنند

• Like 2
لینک به دیدگاه

یعنی اگر من برم اسم 5 تا مجرمو پیدا کنم که اسم همشون هوشنگ و کامبیز باشه . این دلیل میشه که صاحبان این گونه اسمها بیشتر خلاف هستن؟!!

.... من کار ندارم صدا سیما چی کار میکنه ... اما این نتیجه گیری غلطه...

اما یه مجرم به دلیل اسمش مجرم نمیشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی اگر من برم اسم 5 تا مجرمو پیدا کنم که اسم همشون هوشنگ و کامبیز باشه . این دلیل میشه که صاحبان این گونه اسمها بیشتر خلاف هستن؟!!

.... من کار ندارم صدا سیما چی کار میکنه ... اما این نتیجه گیری غلطه...

اما یه مجرم به دلیل اسمش مجرم نمیشه .

عزیز بحث بیشتر ئر مورده سید و ساداتشون بود.:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیز بحث بیشتر ئر مورده سید و ساداتشون بود.:banel_smiley_4:

خیلی از امامان ما رو همسرانشون کشتن .. برخی از فرزندان امامان نا خلف بودند..

پسر حضرت نوح هم آدم بدی بود ..

جد خود شما، حضرت آدم هم دو تا پسر داشت یکیش خوب بود یکیش هم قاتل

این نتیجه گیری های شهودی .. که نگاه جزئی و نتیجه گیریه کلیه . یکی از بزرگترین استباهات بشر بوده

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...