رفتن به مطلب

به اسامی دقت کنید..متاسفم

b-d

ارسال های توصیه شده

اگر ممکنه یه بار دیگه پست من رو بخونید

ببینید من دارم میگم اگه یه "تندروی متعصب" اومد با چنین منطق اشتباهی همچین حرفی به شما زد شما چه واکنشی بهش نشون میدی؟

من نمیگم همچین منطقی دارم.

میگم منطق شما دقیقا مثل منطق اون شخصه!!چون هیچ حجاب هیچ ربطی به فحشا نداره!

خودت هم داری میگی هیچ ربط نداره غیر از اینه؟

خوب بابا تحصیل کرده ای میتوین به من بگی اسم یه شخص چه ربطی به عمل و زندگی شخص داره؟اینو بگو به من

قربونت برم منظوره ما اون سید و ساداتها هستند عزیززززز:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باز من یه تاپیک دیدم پیرامون جنگ محمد و کوروش !

اگه مرز اعتقاداتمون درونمون باشه و به کسی نخوایم تسری بدیم، همه چی حله.

به شخصه اعتقاد دارم، اعتقادات اجباری منجر به همچین فجایعی میشه!

محدودیت!

محدودیت!

محدودیت!

والا نمیدونم کی میخوان بفهمن که فرمول 30 ساله نظام برای مبارزه با فساد اخلاقی و بدحجابی و ... دیگه جواب نمیده!

جدیدا هم که بحث بحث جداسازیه!

به شهرهایی که این تجاوزات توش رخ میده دقت کنید:

خمینی شهر

کاشمر

و...

این شهرها بدنه مذهبی بسته ای دارن. به شدت هم محدودن.

من توی دوران کارشناسی دوستی داشتم اهل کاشمر. میگفت من اومده بودم دانشگاه موهای دخترا رو میدیدم که بیرون گذاشتن حس جنسی ام تحریک میشد! شما برو تا اونجا که یه فردی با این محدودیت یه زن تنها رو گیر بیاره!

و خبری که دلم رو درد آورد.

شاگرد مادرم به دلیل تهدیدهای عمو هاش (پدر نداشت) که با دوست پسرش دیده بودنش، قرص خورد ، خودکشی کرد و مرد! به همین سادگی! به همین خوشمزگی!

رگ غیرت یه سری آدم با غیرت(!) یه دختر دبیرستانی رو کشت!

• Like 10
لینک به دیدگاه

باز من یه تاپیک دیدم پیرامون جنگ محمد و کوروش !

اگه مرز اعتقاداتمون درونمون باشه و به کسی نخوایم تسری بدیم، همه چی حله.

به شخصه اعتقاد دارم، اعتقادات اجباری منجر به همچین فجایعی میشه!

محدودیت!

محدودیت!

محدودیت!

والا نمیدونم کی میخوان بفهمن که فرمول 30 ساله نظام برای مبارزه با فساد اخلاقی و بدحجابی و ... دیگه جواب نمیده!

جدیدا هم که بحث بحث جداسازیه!

به شهرهایی که این تجاوزات توش رخ میده دقت کنید:

خمینی شهر

کاشمر

و...

این شهرها بدنه مذهبی بسته ای دارن. به شدت هم محدودن.

من توی دوران کارشناسی دوستی داشتم اهل کاشمر. میگفت من اومده بودم دانشگاه موهای دخترا رو میدیدم که بیرون گذاشتن حس جنسی ام تحریک میشد! شما برو تا اونجا که یه فردی با این محدودیت یه زن تنها رو گیر بیاره!

و خبری که دلم رو درد آورد.

شاگرد مادرم به دلیل تهدیدهای عمو هاش (پدر نداشت) که با دوست پسرش دیده بودنش، قرص خورد ، خودکشی کرد و مرد! به همین سادگی! به همین خوشمزگی!

رگ غیرت یه سری آدم با غیرت(!) یه دختر دبیرستانی رو کشت!

کلا با حرفهای شمااا موافقم.:icon_gol:

محدودیت و فشاااار همه معادلات یک جامعه رو به جلو رو بهم میزنه .

خوب شد ما در مکانیک یه شیر سوپاپی یا سیره اطمینان برای جلوگیری از انفجار مخزن در اثر فشار بیش از حد داریم ولی جامعه ما اون شیر اطمینان رو نداره آخرش هم میشه این..البته این جور کاراا اوله کاره.:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

همه ی افرادی که در ایران هستند به نحوی این محدودیت رو دارن و کسی نمیتونه منکر اون بشه. چه کسی که در یک خانواده ی بی دین زندگی میکنه و چه کسی که در یک خانواده ی مذهبی و سخت گیر زندگی میکنه. ارضای نیاز جنسی روش های ساده تر و بهتری هم داره. چرا کسی با این وجوود به سخت ترین کار روی میاره!؟ کسی که برای ارضای جنسی خودش تصمیم گرفته در یک محیط زنونه دست به همچین کاری بزنه ، نیازی نیست این کار رو با یه دختر 12 ساله هم انجام بده!

محدودیت جنسی چیزیه که همه در همه جا داریم و فقط شدتش فرق میکنه. چه یه خانواده ی خشک مذهب و چه یه خانواده ی بی دین! چه کسی که اول اسمش سید داره و چه کسی که کاملا ایرانیه! لازم نیست برای ارضای جنسی خودمون ، کسی رو مطلع کنیم که ما رو از این کار منع کنه و به نوعی محدود کنه!

مشکل جای دیگست و کسی که دست به تجاوز میزنه ، لزوما محدودیت اذیتش نکرده که این کار رو کرده چون اگه یکم بیشتر فکر میکرد میتونست راه های بهتری رو برای راحت کردن خودش پیدا کنه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
کاش میگفتم ؟ صد بار گفتم... صد نفر گفتند...

نه آدم هایی مثل من... فیلسوفان و دانشمندان گفتند... حداقل میتونید یک بار حرف های اونها رو هم بخونید... ببینید اونها چی میگند... فقط برای یک بار هم که شده...

اینجای دین باعث شده :

دین روشن نیست و دارای تناقض های دستوری هست... به هر فردی اجازه میده که طوری که دوست داره از اون برداشت کنه... فردی تبدیل میشه به بن لادن و فردی تبدیل میشه به شریعتی... هر دو خودشون رو مسلمان میدونند و دیگری رو کافر... هر دو معتقدند اونها دارند به دستورات دینشون به درستی عمل می کنند...

حالا هر چقدر فردی بیشتر به سمت دین حرکت میکنه بیشتر متعصب میشه و هیچ تفکر دیگری رو قبول نداره... اینها هیچ ربطی به فرد ندارند دوست من... اینها ربط به بنیان و ساختار دین دارند...

چطور هست که فردی که به آنارشیسم معتقد هست یا به بودیسم دچار این توهمات نمیشه... آیا دلیل اینکه در تمام قرن ها همیشه در ادیان ابراهیمی به نام این خدای شما خون مردم ریخته شده مشکل دین نیست ؟ مشکل افراد هست ؟

عجیبه که در هر جامعه ای که اجرا شده دقیقا به همین نتایج رسیدیم...

تا زمانی که اینطور فکر میکنید دوست من... این جامعه به جایی نخواهد رسید...

اینکه نشد دلیل خوب بنده هم نظر هزارنفرو خوندم که تایید کردن (منظورم هزارنفر بی طرفه ها نه شیخو اخوندو...)

با استدلال استقرایی که نمیشه گفت دین خوبه یا بد

نه با دیدن ادمی مثل شریعتی ونه بن لادن نمیشه نظر داد

من قبول دارم که هرکسی سلیقه ای با دین رفتار میکنه

از بزرگی میپرسند چرا با این همه احکام مسلمونا هنوز دروغ میگن هنوز فحاشی میکنند هنوز....؟میگه چون مسلمونا اومدن بایدونبایدو برای مسلمون وکافر تفکیک کردند مثلا گفتن فحش دادن به مسلمون ایراد داره اما به کافر نه!!!

دین شامل احکامیه که بایدونبایدو تعریف کرده حالا اگر ما گندمیزنیم بهش دیگه نباید بگیم بیاید کلا دینو ببوسیم بذاریم کنار

نه دوست عزیز یک کشوری مثل فیلیپین با اکثریت جمعیت که مسلمونن لقب مردم لبخند بر لبو می گیرند یکی مثل ماها میشن که میگن زنامون 3-4 برابر زنای کشورای دیگه دچار افسردگیند

متاسفانه ادم مذهبی توی جامعه ما شده اخلاق گند که همیشه سگرمه ها تو هم باشه یه چیزی زیر لب بلغور کردند وهرکسی تا خرده از دین گرفت بزنیم دندوناش بریزه تو معدش

من که حق میدم مردم از دین بیزار باشند چه کثافت کاریایی که به این اسم انجام نشده

نشوندهنده کم عقلی طرفه.من همچین چیزیو ندیدیم که بگه تا کسی از دین ایراد گرفت بکوب تو دهنش

نه دوست من اوضاع درست نمیشه چون دربرابر همه جور ظلمی سکوت میکنیم.

من هم فکرمیکنم باید مثل قبل محلی برای اینگونه افراد باشه تا نیازهاشون برطرف بشه ولی با وجود محدودیت بازم نمیشه مجوزی برای اینکار داد عین چی ریختن .....

حیونم اینکارو نمیکنه

انسان وقتی نزول میکنه به کجاها که نمیرسه

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب این که مسلمه ربطی نداره... من کی گفتم اسم یه نفر به تفکرش ربط داره...

من دارم میگم این افراد یک عده بسیجی بودند... همه میدونیم بودند دیگه... این رو که امیدوارم دیگه قبول داشته باشید...

دیگه شرمنده... ما بی دین ها و بی خدا ها منطقمون رو از دست دادیم... :w16:

قابل نداشت... حداقل باعث خوشنودی شما دوست عزیز شده... :ws3:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

قربونت برم منظوره ما اون سید و ساداتها هستند عزیززززز:ws28:

البته باز هم دلیل نمیشه ها ولی خوب این عقیده شماست احترام میذاریم :icon_pf (44):

+

برای کلام آخر بنده تو این تاپیک...نظر من در مورد این اتفاقی که افتاده:

به نظر من تا زمانی که توی کشور ما صحبت در مورد مسائل جنسی و روابط معمولی دختر و پسر یه چیز عجیب باشه و هر وقت بخوایم در مورد این چیزا صحبت کنیم بپاییم واسمون حرف درنیارند و بخوایم آهسته حرف بزنیم و این کار و.... و همه صحبت ها در مورد این مسائل رو ارجاع بدیم به دنیای مجازی وضع همین خواهد بود تا زمانی که چنین مشکلی حل نشه همینه که هست!

فکر نکنم به سن و جوونیه ما قد بده شاید به سن بچه هامون برسه :ws3: البته شاید!

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینکه نشد دلیل خوب بنده هم نظر هزارنفرو خوندم که تایید کردن (منظورم هزارنفر بی طرفه ها نه شیخو اخوندو...)

با استدلال استقرایی که نمیشه گفت دین خوبه یا بد

نه با دیدن ادمی مثل شریعتی ونه بن لادن نمیشه نظر داد

من قبول دارم که هرکسی سلیقه ای با دین رفتار میکنه

از بزرگی میپرسند چرا با این همه احکام مسلمونا هنوز دروغ میگن هنوز فحاشی میکنند هنوز....؟میگه چون مسلمونا اومدن بایدونبایدو برای مسلمون وکافر تفکیک کردند مثلا گفتن فحش دادن به مسلمون ایراد داره اما به کافر نه!!!

دین شامل احکامیه که بایدونبایدو تعریف کرده حالا اگر ما گندمیزنیم بهش دیگه نباید بگیم بیاید کلا دینو ببوسیم بذاریم کنار

نه دوست عزیز یک کشوری مثل فیلیپین با اکثریت جمعیت که مسلمونن لقب مردم لبخند بر لبو می گیرند یکی مثل ماها میشن که میگن زنامون 3-4 برابر زنای کشورای دیگه دچار افسردگیند

متاسفانه ادم مذهبی توی جامعه ما شده اخلاق گند که همیشه سگرمه ها تو هم باشه یه چیزی زیر لب بلغور کردند وهرکسی تا خرده از دین گرفت بزنیم دندوناش بریزه تو معدش

من که حق میدم مردم از دین بیزار باشند چه کثافت کاریایی که به این اسم انجام نشده

نشوندهنده کم عقلی طرفه.من همچین چیزیو ندیدیم که بگه تا کسی از دین ایراد گرفت بکوب تو دهنش

نه دوست من اوضاع درست نمیشه چون دربرابر همه جور ظلمی سکوت میکنیم.

من هم فکرمیکنم باید مثل قبل محلی برای اینگونه افراد باشه تا نیازهاشون برطرف بشه ولی با وجود محدودیت بازم نمیشه مجوزی برای اینکار داد عین چی ریختن .....

حیونم اینکارو نمیکنه

انسان وقتی نزول میکنه به کجاها که نمیرسه

اتفاقا ربط داره عزیز من... شما فقط به بعد فردی اشاره کردی... مردم فیلیپین که زیر دست یک حکومت دین گرا نیستند... ما هستیم...

دین به محض اینکه در جامعه اجرا بشه فساد و تحجر و بدبختی و دیکتاتوری ایجاد میکنه...

ما هم نمیگیم دین نباید باشه که... ما میگیم دینتون مال خودتون... حرفی ازش نزنید... ما هم کاری به مقدسات شما نداریم... فقط به ما نگید چی باید بخوریم چی باید بپوشیم چی باید بگیم و چی رو باید قبول داشته باشیم... ما میگیم دین به عنوان یک برنامه ی اجرایی برای جامعه کافی نیست و ناقص و ناتوان و بی فایده هست... حالا اگر یکی دوست داره یک ماه در سال گشنگی بکشه و 365 روز سال رو هم عذاداری کنه به خودش مربوطه... ببره توی خونه ی خودش...

به نظر شما این کم مشکلیه که دین رو هر کس میتونه برای خودش ازش برداشت کنه ؟

من قبلا یک تاپیکی زده بودم به نام ایدئولوژی فساد و در اونجا دقیقا همین مسئله رو میخواستم بررسی کنیم... ولی دوستان لطف کردند و دوباره رگ غیرتوش زد بالا... همین دوستان دین داری که همه جا همه چیز رو خراب میکنند عزیز من... هیچ وقت اجازه نمیدند که تفکرات غلطی که دارند و باعث بدبختی یک عده ای شده رو کسی در موردش حرف بزنه... با اون همه تقدس های بی معنا و بی فایده...

اگر اینها توهین بود شرمنده ام... ولی من دلیلی نمیبینم که حرفم رو رک و راست نزنم... از شما هم دعوت میکنم همین کار رو بکنید... من هم هرگز ناراحت نمیشم... دین داران هزاران ساله خون هم کیشان من رو ریختند و بهشون گفتند نجس...

حالا شما هم قبول دارید که دین این مشکل رو داره... اگر اینطور باشه همین مشکل که به نظر شما کوچک هست میشه همین حرفی که بنده زدم... دین باعث میشه هر کسی بتونه بدون هیچ مشکلی هر کاری رو برای خودش توجیح کنه... دین باعث میشه که زشت ترین و بدترین حرکات درست به نظر برسند... مثل تجاوز به دختر باکره قبل از اعدام... مثل نجس بودن کافر... مثل قطع کردن دست مجرم... مثل سنگسار کردن دختران مردم... مثل چند همسری... اینها کثیف ترین حرکاتی هستند که از یک فرد ممکنه سر بزنه... از این بدتر میخواید ؟ این نتیجه ی اجرای دین شما در جامعه هست... انسان ها رو به حیوان و پست تر تبدیل کرده... ریچارد فاینمن میگه تنها کاری که دین انجام میده نابودی انسانیت هست... و میبینیم که راست هم میگه...

من متنفرم از هر چیزی که انسانیت رو با یک سری قوانین احمقانه جایگزین میکنه...

دوست من شما و خیلی های دیگه ممکنه معتقد باشید که دین مشکلی نداره... ولی تاریخ و علم و فلسفه چیز دیگری میگند... و شما و دوستان دیگه چه بخواهید چه نخواهید یک روزی دین شما هم مثل تمامی دین های قبل از خودش نابود میشه... با این تفاوت که دیگه دینی بعد از اون نمیاد...

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا چرا اینقدر موضوع رو پیچیده می کنید.

صدا و سیما می خواد بگه هر کی اسم مذهبی داره آدم مثبتیه وهر کی اسمای ایرانی داره آدم منفی!

هر چی دزد و جنایتکاره اسفندیار و سهراب و کامبیز و هر چی آدم خوبه محمد و حسین و اسماعیل!

به نظرم یه حورایی داره به اسمایی که تو فرهنگ ایرانی ( و ایران باستان) هست توهین می شه! کاریشم نمی شه کرد...خودتون رو خسته نکنید!

حالا استارتر می گه نه این قضیه برعکسه که واقعا" هم هست!

پایان!

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه ی افرادی که در ایران هستند به نحوی این محدودیت رو دارن و کسی نمیتونه منکر اون بشه. چه کسی که در یک خانواده ی بی دین زندگی میکنه و چه کسی که در یک خانواده ی مذهبی و سخت گیر زندگی میکنه. ارضای نیاز جنسی روش های ساده تر و بهتری هم داره. چرا کسی با این وجوود به سخت ترین کار روی میاره!؟ کسی که برای ارضای جنسی خودش تصمیم گرفته در یک محیط زنونه دست به همچین کاری بزنه ، نیازی نیست این کار رو با یه دختر 12 ساله هم انجام بده!

محدودیت جنسی چیزیه که همه در همه جا داریم و فقط شدتش فرق میکنه. چه یه خانواده ی خشک مذهب و چه یه خانواده ی بی دین! چه کسی که اول اسمش سید داره و چه کسی که کاملا ایرانیه! لازم نیست برای ارضای جنسی خودمون ، کسی رو مطلع کنیم که ما رو از این کار منع کنه و به نوعی محدود کنه!

مشکل جای دیگست و کسی که دست به تجاوز میزنه ، لزوما محدودیت اذیتش نکرده که این کار رو کرده چون اگه یکم بیشتر فکر میکرد میتونست راه های بهتری رو برای راحت کردن خودش پیدا کنه.

دوست عزیزم.

یکی محدودیت حکومتیه که شامل همه اس.

یکی محدودیت خانوادگیه که تو برخی خانواده ها شدن و ضعف داره.

شیوه ی ارضای جنسی رابطه مستقیم با جنس مخالف با خودارضایی زمین تا آسمون تفاوت داره.

ضمن اینکه خودتون هم میگین که شدت محدودیت ها فرق میکنه.

اما اینجا یه مسئله هست که مسکوت مونده.

اینکه شما توی شرایط زندگی که داری، همزمان با اینکه چشم و گوشت باز میشه، یواش یواش محیط اطرافت هم تغییر میکنه. کسی که توی شهری زندگی میکنه که خانواده ها باز فکر میکنند، یواش یواش تغییر میکنه.

اما فرض کنید یک فردی اهل دیاری که زمینه به شدت مذهبی داره، یه دفعه با یه همچین صحنه هایی مواجه بشه.

اگر به آمارهای استان اصفهان در مورد جرم های رخ داده نگاه کنید، موارد تجاوزهای جنسی بیشتر از جرمهای استانی مثل استان گیلانه.

این امر محدودیت عملی و ذهنی از نظر روانشناسی کاملا اثبات شده اس. حتی یونگ هم به اون اشاره کرده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوست عزیزم.

یکی محدودیت حکومتیه که شامل همه اس.

یکی محدودیت خانوادگیه که تو برخی خانواده ها شدن و ضعف داره.

شیوه ی ارضای جنسی رابطه مستقیم با جنس مخالف با خودارضایی زمین تا آسمون تفاوت داره.

ضمن اینکه خودتون هم میگین که شدت محدودیت ها فرق میکنه.

اما اینجا یه مسئله هست که مسکوت مونده.

اینکه شما توی شرایط زندگی که داری، همزمان با اینکه چشم و گوشت باز میشه، یواش یواش محیط اطرافت هم تغییر میکنه. کسی که توی شهری زندگی میکنه که خانواده ها باز فکر میکنند، یواش یواش تغییر میکنه.

اما فرض کنید یک فردی اهل دیاری که زمینه به شدت مذهبی داره، یه دفعه با یه همچین صحنه هایی مواجه بشه.

اگر به آمارهای استان اصفهان در مورد جرم های رخ داده نگاه کنید، موارد تجاوزهای جنسی بیشتر از جرمهای استانی مثل استان گیلانه.

این امر محدودیت عملی و ذهنی از نظر روانشناسی کاملا اثبات شده اس. حتی یونگ هم به اون اشاره کرده.

خب بهتر بود در پستی که دادم نوع محدودیت مورد نظرم رو اشاره میکردم. محدودیتی که مورد نظر من بوده، محدودیت مورد بحث این تاپیک یعنی محدودیت وابسته به مذهب و دین بوده که خب، به نوعی به محدودیت خانوادگی هم منجر میشه. من هیچ جای پستم در رابطه با خود ارضایی حرفی نزدم و نگفتم کسی بره خود ارضایی کنه! تعارف که نداریم. ایران مدینه ی فاضله نیست که هیچ فردی برای اینکار در اون وجوود نداشته باشه . در پستم هم نوشتم که تجاوز جنسی به زور ، سخت ترین راه ممکن هست در صورتی که میشه با راه های خیلی بهتر نیاز جنسی رو برطرف کرد.

در رابطه با بخش دوم صحبت هاتون یه نکته ی قابل توجه وجوود داره. همونطوری که خودتون هم متذکر شدید چشم و گوش افراد کم کم باز میشه. نه بصورت یهو! بنابراین امکان نداره که این افراد که سنشون هم ظاهرا بین 25-30 سال هست ، چیزی رو ندیده باشن و تجربه ای نکرده باشن . پس امکان اینکه تا به حال در یک محیط ایزوله بوده باشن و به یکباره وارد محیط زنونه شده باشن خیلی خیلی کمه. هر کسی در طول زندگیش بطور غریضی خیلی از کار هارو انجام میده و نیازی هم به اعلام کردن نداره که کسی اون رو از این کار منع کنه.

بطور کل با پست شما موافقم و اینکه محدودیت یکی از شروط تجاوز هست ولی اینکه بخواهیم محدودیت رو بعنوان عامل اصلی و یه عامل قدرت مند در این امر معرفی کنیم من 100% مخالفم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب بهتر بود در پستی که دادم نوع محدودیت مورد نظرم رو اشاره میکردم. محدودیتی که مورد نظر من بوده، محدودیت مورد بحث این تاپیک یعنی محدودیت وابسته به مذهب و دین بوده که خب، به نوعی به محدودیت خانوادگی هم منجر میشه. من هیچ جای پستم در رابطه با خود ارضایی حرفی نزدم و نگفتم کسی بره خود ارضایی کنه! تعارف که نداریم. ایران مدینه ی فاضله نیست که هیچ فردی برای اینکار در اون وجوود نداشته باشه . در پستم هم نوشتم که تجاوز جنسی به زور ، سخت ترین راه ممکن هست در صورتی که میشه با راه های خیلی بهتر نیاز جنسی رو برطرف کرد.

در رابطه با بخش دوم صحبت هاتون یه نکته ی قابل توجه وجوود داره. همونطوری که خودتون هم متذکر شدید چشم و گوش افراد کم کم باز میشه. نه بصورت یهو! بنابراین امکان نداره که این افراد که سنشون هم ظاهرا بین 25-30 سال هست ، چیزی رو ندیده باشن و تجربه ای نکرده باشن . پس امکان اینکه تا به حال در یک محیط ایزوله بوده باشن و به یکباره وارد محیط زنونه شده باشن خیلی خیلی کمه. هر کسی در طول زندگیش بطور غریضی خیلی از کار هارو انجام میده و نیازی هم به اعلام کردن نداره که کسی اون رو از این کار منع کنه.

بطور کل با پست شما موافقم و اینکه محدودیت یکی از شروط تجاوز هست ولی اینکه بخواهیم محدودیت رو بعنوان عامل اصلی و یه عامل قدرت مند در این امر معرفی کنیم من 100% مخالفم.

محدودیت در هر صورتی باعث مشکلات روانی میشه...

این افراد مذهبی که در محیط های بسته ای بودند دچار بیماری های روانی هستند... این باعث چنینی رفتاری میشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

هیچ چیزی 100 درصد نیست.

اما میتونم بگم که به نظر من، یه عامل قدرتمنده.

غریزه جنسی آدمایی رو که تحمل شرایط خاص رو ندارن و قبلا باهاش مواجه نشدن، به شدت کور میکنه!

نمیدونم چقدر با اینطور آدما برخورد داشتین.

اما به تجربه من، یه همچین کسایی وجود دارند. روستاها و شهرهای کوچیک در اقلیم گرم و خشک بخصوص.

به خاطر همینه که میگن "افراط، تفریط میاره"

• Like 1
لینک به دیدگاه
محدودیت در هر صورتی باعث مشکلات روانی میشه...

این افراد مذهبی که در محیط های بسته ای بودند دچار بیماری های روانی هستند... این باعث چنینی رفتاری میشه...

خب تناقض من دقیقا همینجاست.

اگه محدودیت بعنوان تنها عامل باشه ، چرا این همه افراد دیگه دست به چنین کارهایی نمیزنن؟

چرا با وجوود اینکه هرکسی میتونه بدون اینکه به کسی اطلاع رسانی کنه ، با کسی رابطه داشته باشه باز هم به این تجاوز روی میاره!؟ اتفاقا توجیه رابطه ی جنسی که با دین و مذهب راحت تر انجام میشه. پس دیگه تجاوز کجای این مساله هست!؟ راه های ساده تر به فکر این افراد نرسیده!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه محدودیت بعنوان تنها عامل باشه ، چرا این همه افراد دیگه دست به چنین کارهایی نمیزنن؟

چرا با وجوود اینکه هرکسی میتونه بدون اینکه به کسی اطلاع رسانی کنه ، با کسی رابطه داشته باشه باز هم به این تجاوز روی میاره!؟ اتفاقا توجیه رابطه ی جنسی که با دین و مذهب راحت تر انجام میشه. پس دیگه تجاوز کجای این مساله هست!؟ راه های ساده تر به فکر این افراد نرسیده!؟

من فکر میکنم همه یا حداقل اکثر افرادی که تا این حد دچار محدودیت ها شدند همچین رفتاری از خودشون بروز میدند... حالا نباید حتما تجاوز باشه... میتونه هزار چیز دیگه باشه...

برای فردی بیمار رابطه ی جنسی نیست که لذت بخشه... خود عمل تجاوز هست که جذاب هست...

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببینید وقتی سنت با مذهب گره میخوره، میتونه از هرچیز دیگه ای استوارتر باشه و دیگه به قول مارکس به همین راحتی هم نمیشه دود بشه و به هوا بره!

الزاما به داده های مذهبی موجود عمل نمیشه. صیغه توی خیلی از خانواده های ایرانی و توی همین سایت اصلا! یه عمل شنیعه.

افکار سنتی ایرانی خیلی از محدودیت ها رو به محدودیت دینی اضافه کرده.

مثلا ازدواج با پسر با دختر بزرگتر از خودش.

در حالیکه محمد از خدیجه کوچکتر بود.

خوب مسئله همینه که توی شهرهای بسته نمیشه به همین راحتی با کسی رابطه داشت.

3 سال پیش تو شهر شیروان (به گفته یکی از اهالی همین شهر) برادرای یه دختر، یه پسره رو که از دختره تو خیابون خواستگاری کرده بود کشته بودن بعد سرش بریده بودن گذاشته بودن تو میدون اصلی شهر!

دختر ها به شدت تحت نظر هستن تو همچین خانواده هایی.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به خاطر اینکه هر بار به زبون میاریم یه عده ای از سالن صلواتی های دنیای دیجیتال یهوو میان اینجا که از حقوقشون دفاع کنند دوست عزیز...

ببخش وافن جان اما یه چیز رو متوجه نشدم.از حقوقشون؟دفاع؟میشه یکم توضیح بدی راجع به کدوم حقوق و کدوم حق خوردنی صحبت میکنی که بخوان دفاع کنن؟

لینک به دیدگاه
ببخش وافن جان اما یه چیز رو متوجه نشدم.از حقوقشون؟دفاع؟میشه یکم توضیح بدی راجع به کدوم حقوق و کدوم حق خوردنی صحبت میکنی که بخوان دفاع کنن؟

اینکه اینها اینطوری نبودند... اینکه هر بار هرچی میشه میندازید گردن دین... اینکه دین خیلی نازه... خیلی خوبه... اصلا دین همه چیزش درسته... ولی همه ی آدم های دنیا نفهمند و همه غلط ازش استفاده میکنند... اینکه به مقدساتشون توهین شده... اینکه به دینشون بی احترامی شده...

میتونم ادامه بدم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینکه اینها اینطوری نبودند... اینکه هر بار هرچی میشه میندازید گردن دین... اینکه دین خیلی نازه... خیلی خوبه... اصلا دین همه چیزش درسته... ولی همه ی آدم های دنیا نفهمند و همه غلط ازش استفاده میکنند... اینکه به مقدساتشون توهین شده... اینکه به دینشون بی احترامی شده...

میتونم ادامه بدم...

از کی اینطوری نبودن؟از 1400 سال پیش تا حالا که ما سراغ داریم همینطوری بودند.کی توهین کرده آخه؟کی بهشون بی احترامی شده؟با تجاوز؟با اعدام؟با سنگسار؟با بودجه های مساجد؟با حمله به ایران؟با برداشتن مجسمه آریوبرزن؟با خراب کردن تاریخ ایران؟بابا ول کن.بذار بگن.

اونایی که میان و این حرفا رو میزنن خیلی پررو هستند وگرنه اگه یکم انصاف داشته باشند میدونن که تو این مدت همینا با طرز فکر و کاراشون ماها رو ......

لینک به دیدگاه
از کی اینطوری نبودن؟از 1400 سال پیش تا حالا که ما سراغ داریم همینطوری بودند.کی توهین کرده آخه؟کی بهشون بی احترامی شده؟با تجاوز؟با اعدام؟با سنگسار؟با بودجه های مساجد؟با حمله به ایران؟با برداشتن مجسمه آریوبرزن؟با خراب کردن تاریخ ایران؟بابا ول کن.بذار بگن.

اونایی که میان و این حرفا رو میزنن خیلی پررو هستند وگرنه اگه یکم انصاف داشته باشند میدونن که تو این مدت همینا با طرز فکر و کاراشون ماها رو ......

دقیقا همینطوره...

منم مشکلی ندارم... حرفم رو رک میزنم...

چند هزار ساله هم کیشانشون دارند خون بی گناه رو میریزند... ولی ما حرف بزنیم میشه توهین...

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا همینطوره...

منم مشکلی ندارم... حرفم رو رک میزنم...

چند هزار ساله هم کیشانشون دارند خون بی گناه رو میریزند... ولی ما حرف بزنیم میشه توهین...

یه روز میرسه که اینا هم عاقل میشن.من مطمئنم روزی میاد که مذهب نابود میشه.شک ندارم و اون روز روز آزادی انسان هاست

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...