Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ عشقه این واقعا؟!!! چرا عشق نباشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ بیچاره ها مجبور هستن چه کار کنن؟؟؟کجا برن؟؟ معلوم نیست با این برنامه ریزیها قرار به کجا برسیم...پوچ آباد.... 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ خودم با صیغه مشکل دارم نمیدونم حالا اون 4تا کلمه رو بگن یا نگن چه فرقی میکنه!!! خب با اين كار جيب يه آغا رو كه نشسته داره چرت و پرت ميگه رو پر ميكني.......اين همه تغيير تو شخصه مقابل(آغا) ايجاد ميكني ولي تو خودمون نميدونم چرا هيچ تغييري ايجاد نميشه؟؟!! حافظیه رو ندیدین عصرا چه خبره...:icon_pf (34): خب شما به عنوان يه خبرنگار از شيراز برامون بگو چه خبره؟؟!! لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من زیاد بیرون نمیرم..از این چیزا ندیدم برو بذار يه كم چشم و گوشت باز بشه فردا شوهرت نره برات حووووو بياره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ الله اکبر خدایا توبه چه چیزا که ادم نمیشنوه اســـــــــــــــــتفرلله برادر شما نرو که از راه صراط مستقیم فاصله میگیری والا من تو کافی شاب ندیدم ولی جاهای دیگه زیاد دیدم چه کاراها که............... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ وافن عزیز ما و قشر دانشجو از اون ادمهای ندید بدید و بی جنبه نیستیم که دوفر بازوی همو بگیرن و کاری از این دست بگیم اه اه و وای وای اینجا نمیتونم تشریح کنم... اي داد بي داد اين صداها چي در مياري مهندس دانشجو ميميرد اينجور كارو نمي پذيرد:w874: شوخی کردم مهندس جاوید ميدونستم من ميخواستم باهت شوخي كنم كه شما پيش دستي كردي راس میگه تهران قزوینشو خودم دیدم مهندس چشمات درويش كن زشته:jawdrop: عشقه این واقعا؟!!! بس تو فك ميكني عشق چيه؟؟؟ من نميگم كل عشق رابطه جنسيه ولي بيشتر از 80% همينه رابطه جنسي حساب شدست، اگه بين زن و شوهراي جوووون دقت كني اوناي كه رابطه جنسي موفقي دارن يه زندگي عالي هم دارن....... تو کافی نت ضایعست یه کم! باز کافی شاپ محیطش رمانتیکه یه چیزی! دیسکو! اونم ایران! حتمااااااااا" راه حل که نمی شه گفت. توی فرنگ هم تو مکان های عمومی این چیزا یه کم یه جوریه. چند روز پیش تو مترو بودم نشسته بودم تا مترو بیاد...بعد یه صحنه ای بود که... :icon_pf (34):( در سطح همون بوس و اینا بودا) کل افرادی که تو ایستگاه بودن اینجوری شده بودن=> بعد گفتم عع پس برای اینها هم یه جورایی جالب نیست! عجب حكايتي ها تو همه مكان ها بوده و ما خبر نداشتيم:jawdrop::smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ پیشنهاد تخیلی زمامداران ما همون صیغه هست ولی خدایش اگر یک دیسکو یا باری بود اینقدر مملکت به کثافت کشیده نمیشد... اگر این خیابونی ها رو از سطح شهر جمع نکنند و به همه چیز آدم گیر ندهند باز وضع بهتر از الان بود و هست آره صيغه با زن 65 سال به بالا:banel_smiley_52: نه خب به نظر من سطح شهر جاي اينطور كارا نيست البته جاي كه ديسكو و بار باشه.....ولي چون نيست جووناي ما هم مجبورند:icon_pf (34): اي خاك تو سر طراح يه هم چين جامعه اي بريزم چیزی که زیاده توو این مملکت ، آنتن و گوسفند و آدم فروش! کافیه یه بسیجی یا یه آدم کمی متعصب یه سر به اون cafe net بزنه. اونجا راحت لو میره و پروانه کسب طرفم باطل میکنن و صاحبش به دردسر میفته. اگه صاحب اونجا بهشون تذکر نداده دیگه باید به عقلش شک کرد. ببخشيد مهندس نقاط مشترك آنتن و گوسفند رو بيان كنيد؟؟(3نمره) البته شوخي بود.... مهندس جان 120 رحمت به گوسفند آدم باز از شير و پوست و گوشتش استفاده ميكنه.... ولي از اين دستمال يزدي به دست ها آخه ميشه چه استفاده اي كرد(البته به غير اون چيزي كه الان تو ذهنتون داره ميگذره) بیچاره ها مجبور هستن چه کار کنن؟؟؟کجا برن؟؟معلوم نیست با این برنامه ریزیها قرار به کجا برسیم...پوچ آباد.... داريم ميريم برره....جايست بسيار تنگ و تاريك و رئيس روساشم هم يه كم شومپيت و احمق تشريف دارن الله اکبر خدایا توبه چه چیزا که ادم نمیشنوه اســـــــــــــــــتفرلله برادر شما نرو که از راه صراط مستقیم فاصله میگیری والا من تو کافی شاب ندیدم ولی جاهای دیگه زیاد دیدم چه کاراها که............... از سقف برو بالا يعني چي؟؟!! راه صراط مستقيم!!!!!! تا اونجاي كه من ميدونم سراط ميشه همون راه شقي دلبندم صبر كن اگه به وحيد نگفتم ....ميري تو كافي شاپ به اينجور چيزا نگاه ميكني؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من شانس بیارن این کارا ب مسجد کشیده نشه ک آبروی اسلام در خطره 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من شانس بیارن این کارا ب مسجد کشیده نشه ک آبروی اسلام در خطره اندك اندك اندك اندك به مسجدم ميرسه!!! خوبه ديگه اونجا 1000 نفر شاهد صيغه و اعمال رفع حاجت ميشن:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ حداقل اینجوری یک مصرف مفید داره 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ حداقل اینجوری یک مصرف مفید داره بله تا باشه از اين مصرف هاي مفيد در خانه خدا:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده