Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ حرفات قبول وافنولي قبول داري هرچي يه تاريخ توليد و انقضاء داره؟؟!! پس بلاخره اين اوضاع هم تموم ميشه..... اهل فن ميگن حكومت هاي مستبد تو دوران آخر عمرشون سخت گيري هاي شديدي ميكنن كه اين كار باعث ميشه سريعتر كوچ كنن برن زير خاك قبول دارم... ولی خوب همون طول تاریخ مشکل ماست... مثلا شاید 30 سال دیگه تاریخ مصرف این حکومت به پایان رسید... برای مثال نگاه کنید به حکومت کمونیستی چین... ملت اومدند اعتراض کردند... با تانک از روشون رد شدند دیگه صداشون در نیومد... هر روزم داره قوی تر میشه... تو اتوبوس های خارج از شهر هم یه سر بزن.دخترو پسر که هیچ دوستم زن و شوهر تو اتوبوس دیده بود...:icon_pf (34): واقعا ؟ من این همه اتوبوس سوار میشم تا حالا همچین چیزایی ندیدم... یعنی البته دیدم که بچسبند به همدیگه یکم... ولی خوب اون دیگه زیاد چیز عجیب غریبی نیست... ولي در حقيقت دوس ندارم از وطنم برم ولي فشار پدر و مادرو زن و بچست داداش حاظرم سوارت كنم پشتم و تا كانادا ببرمت:ws2: آره ديگه نيوتون بود ديگه.....جاذبه و جذب يه معني ميدن به نظر من.... اندكي صبر سحر نزديكست ای بابا... وطنی که بیچارت کنه به چه دردی میخوره عزیز دل ؟ وقتی هیچی توش به دست نیاری و تازه سلامت روحی و جسمیت رو هم ازت بگیره چه فایده ای داره آخه... اختیار داری محمد جان... شما سروری... اومیدوارم... ولی جدیدا دیگه این حرف های جنبش سبز آب و رنگی نداره... دیدی که رهبرای جنبش رو هم گرفتند و هیچکس هیچی نگفت... چه ربطی به سختگیری بیرون داره ؟ کسی که بخواد یه کارو بکنه در هر شریطی جورش میکنه .......... محوطه دانشگاه یا کوچه محل اینگونه صحنه ها هست ......... حیا از یه در بیرون رفته غیرت از اون در دیگه :icon_pf (34): به نظر شما باید چکار کنند ؟ برند دعا کنند و نماز بخونند و خودشون رو کنترل کنند و صبر کنند تا در این مملکت که یک نفر نون خالی هم گیرش نمیاد بخوره 40 سالشون بشه و بعد ازدواج کنند ؟ شما چه راه حلی پیشنهاد میکنی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ تو اتوبوس های خارج از شهر هم یه سر بزن.دخترو پسر که هیچ دوستم زن و شوهر تو اتوبوس دیده بود...:icon_pf (34): خب ميگيد يعني من انقدر بيكارم بيفتم تو اتوبوس كوچه و پارك و اينجور جاها ببينم چه خبره؟؟؟:jawdrop: e نكنه حرف وافن حقيقت پيدا كرده؟؟:banel_smiley_52: چه ربطی به سختگیری بیرون داره ؟ کسی که بخواد یه کارو بکنه در هر شریطی جورش میکنه .......... محوطه دانشگاه یا کوچه محل اینگونه صحنه ها هست ......... حیا از یه در بیرون رفته غیرت از اون در دیگه :icon_pf (34): مگه اين اتاقي كه شما برا حيا و غيرت تعريف ميكني چندتا در داره 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ eنكنه حرف وافن حقيقت پيدا كرده؟؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ واقعا ؟ من این همه اتوبوس سوار میشم تا حالا همچین چیزایی ندیدم... یعنی البته دیدم که بچسبند به همدیگه یکم... ولی خوب اون دیگه زیاد چیز عجیب غریبی نیست... اتوبوس درون شهری نه که....برون شهری مثلا تهران قزوین_تهران نوشهر_تهران کرمانشاه_تهران زاهدان.....هرج که فکرشو بکنی:icon_pf (34): خب ميگيد يعني من انقدر بيكارم بيفتم تو اتوبوس كوچه و پارك و اينجور جاها ببينم چه خبره؟؟؟:jawdrop:برای اگاهی برو 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ قبول دارم... ولی خوب همون طول تاریخ مشکل ماست... مثلا شاید 30 سال دیگه تاریخ مصرف این حکومت به پایان رسید... برای مثال نگاه کنید به حکومت کمونیستی چین... ملت اومدند اعتراض کردند... با تانک از روشون رد شدند دیگه صداشون در نیومد... هر روزم داره قوی تر میشه... واقعا ؟ من این همه اتوبوس سوار میشم تا حالا همچین چیزایی ندیدم... یعنی البته دیدم که بچسبند به همدیگه یکم... ولی خوب اون دیگه زیاد چیز عجیب غریبی نیست... ای بابا... وطنی که بیچارت کنه به چه دردی میخوره عزیز دل ؟ وقتی هیچی توش به دست نیاری و تازه سلامت روحی و جسمیت رو هم ازت بگیره چه فایده ای داره آخه... اختیار داری محمد جان... شما سروری... اومیدوارم... ولی جدیدا دیگه این حرف های جنبش سبز آب و رنگی نداره... دیدی که رهبرای جنبش رو هم گرفتند و هیچکس هیچی نگفت... اميدوار باش پسر به نظر من جنبشم يه تراژدي بود كه توسط دار و دسته خودشون سنبل شده واسه من يكي آزادي مهمه حال فرق نميكنه يارو سبز بنده يا نبده...... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اتوبوس درون شهری نه که....برون شهریمثلا تهران قزوین_تهران نوشهر_تهران کرمانشاه_تهران زاهدان.....هرج که فکرشو بکنی:icon_pf (34):برای اگاهی برو خوب منم همش تهران آمل و تهران چالوس میرم دیگه... یه بار یه خانوم و آقاهه بودند که خانومه بازوی آقاهه رو گرفته بود... بعد دوستم همش اه اه میکرد... این یعنی واقعا بده ؟ این چیش بده ؟ شما به چه کاری دارید اشاره میکنید ؟ شاید من دیدم و خبر ندارم... اگر در اون حد هست که خیلی دیدم... ولی اگر بیشتر از اونه دیگه نه... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اتوبوس درون شهری نه که....برون شهریمثلا تهران قزوین_تهران نوشهر_تهران کرمانشاه_تهران زاهدان.....هرج که فکرشو بکنی:icon_pf (34):برای اگاهی برو آره راست ميگيد من الان يادم افتاد تو اتوبوس برون شهري هم ديدم خب برا چي من برم مهندس؟؟:jawdrop::167: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اميدوار باش پسربه نظر من جنبشم يه تراژدي بود كه توسط دار و دسته خودشون سنبل شده واسه من يكي آزادي مهمه حال فرق نميكنه يارو سبز بنده يا نبده...... مجبورم امیدوار باشم... مگر راه دیگه ای هم هست عزیز دل برادر ؟ منم گاهی به این فکر میکنم... ولی اینقدر برام سنگینه که دوست ندارم بهش فکر کنم... تمام روشن فکرها و اونهایی رو که میتونستند تغییری ایجاد کنند با اینکار پیدا کردند و بعد از بین بردند... واقعا که حکومت با اینکار واکسینه شد... این حرف خیلی چیزها برای گفتن داشت... 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ مگه اين اتاقي كه شما برا حيا و غيرت تعريف ميكني چندتا در داره فعلا این دو در اصلیه !!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ به نظر شما باید چکار کنند ؟ برند دعا کنند و نماز بخونند و خودشون رو کنترل کنند و صبر کنند تا در این مملکت که یک نفر نون خالی هم گیرش نمیاد بخوره 40 سالشون بشه و بعد ازدواج کنند ؟ شما چه راه حلی پیشنهاد میکنی ؟ دست از توجیه رفتار نادرست خودشون بردارن .............. جامعه هم که ماشااله فکری واسه رفع این فساد نداره ......... افراط و تفریط قاطی شده 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ مجبورم امیدوار باشم... مگر راه دیگه ای هم هست عزیز دل برادر ؟ منم گاهی به این فکر میکنم... ولی اینقدر برام سنگینه که دوست ندارم بهش فکر کنم... تمام روشن فکرها و اونهایی رو که میتونستند تغییری ایجاد کنند با اینکار پیدا کردند و بعد از بین بردند... واقعا که حکومت با اینکار واکسینه شد... این حرف خیلی چیزها برای گفتن داشت... ميشه يه ملت رو كشت......ولي عقيده و باور و نظرشون رو نميشه تغيير داد هر چقدرم واكسينه بشه باز حكومت به امراض جديدي مبتلا ميشه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ فعلا این دو در اصلیه !!!!!!!! اتفاقاً اين دو در فرعيه دست از توجیه رفتار نادرست خودشون بردارن .............. جامعه هم که ماشااله فکری واسه رفع این فساد نداره ......... افراط و تفریط قاطی شده بروبچ بگيرد مهندس به دلايل امنيتي نميتونه بيشتر بحرفه بخاطره همين داره رمزي حرف ميزنه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ دست از توجیه رفتار نادرست خودشون بردارن .............. جامعه هم که ماشااله فکری واسه رفع این فساد نداره ......... افراط و تفریط قاطی شده اگر دست جامعه بود تا حالا درست شده بود... دولت ناتوان و نادان و عقب مانده هست... دو نفر که نیاز به رابطه دارند... دوست دارند رابطه داشته باشند باید چکار بکنند ؟ کجا برند به نظر شما ؟ وقتی خانواده ها اجازه نمیدند... هیچ مکان مناسبی هم برای آزادی این افراد نیست... تازه در اون صورت هم آسایش و اطمینانی براشون وجود نداره... به نظر شما چکار باید کرد ؟ باید نیاز نداشته باشند ؟ همه باید نیاز های خودشون رو سرکوب کنند ؟ حرفی که شما میزنید علمی نیست... اگر میخواید جلوی چنین چیزهایی گرفته بشه باید راهکار عملی بدید... حداقل در اینجا در همین بحث... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اتفاقاً اين دو در فرعيه بروبچ بگيرد مهندس به دلايل امنيتي نميتونه بيشتر بحرفه بخاطره همين داره رمزي حرف ميزنه من درست گرفتم حرفش رو ؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ ميشه يه ملت رو كشت......ولي عقيده و باور و نظرشون رو نميشه تغيير دادهر چقدرم واكسينه بشه باز حكومت به امراض جديدي مبتلا ميشه Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof V for vendetta درسته... ایدئولوژی ها و تفکرات رو نمیشه با این راه ها نابود کرد... ولی به هر حال سالها طول کشید تا این مغز ها رشد کردند و به جایی رسیدند و حالا همشون رو نابود کردیم... تا دوباره اینها به وجود بیاند... حکومت هم راه حل های جدیدی پیدا میکنه... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ چرا من از این صحنه ها نمی بینم:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من درست گرفتم حرفش رو ؟ دقيقاً آخه اگه هر كي تو اين شرايط قرار بگيره حياء ميا سرش نميشه كه ......آخه چرا ماها بحث غيرت رو تو مسائل عشقي جلو ميكشيم.... بقول وافن مشكل از دايركتور جامعست نه از ملت 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof V for vendetta درسته... ایدئولوژی ها و تفکرات رو نمیشه با این راه ها نابود کرد... ولی به هر حال سالها طول کشید تا این مغز ها رشد کردند و به جایی رسیدند و حالا همشون رو نابود کردیم... تا دوباره اینها به وجود بیاند... حکومت هم راه حل های جدیدی پیدا میکنه... نه وافن جان شايد اين يك مشت از هزار مشت مغز باشه كه تو اين چند ساله به خاطر ظلم هاي مستبدانه از بين رفته.....ولي مابقي هستن.......به نظر من اگه همشون هم از بين برن باز يكي از اون مغزها باقي بمونه ميشه تغيير ايجاد كرد..... تازه اگه حكومت ها پيشرفت كنه وتدابير سختري اتخاذ كنن باز اين مغز كه در پيشرفت از حكومت ها جلو مي افته چرا من از این صحنه ها نمی بینم:cryingf: چشم و گوشت رو باز به عوضي كه 24 ساعت سرت تو گشي باشي كه هي message send كني و resive كني به اطرافت نگاه كن ميبيني 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ دقيقاً آخه اگه هر كي تو اين شرايط قرار بگيره حياء ميا سرش نميشه كه ......آخه چرا ماها بحث غيرت رو تو مسائل عشقي جلو ميكشيم.... بقول وافن مشكل از دايركتور جامعست نه از ملت مرسی یه لحظه فکر کردم اشتباه فهمیدم... توجه کردی که خود این عزیزان تفکرشون عین تفکر دولت هست ؟ ما نه تنها با دولت دیکتاتور رو به رو هستیم بلکه با تفکر دیکتاتور و نابودگری در بین افراد جامعه هم درگیریم... چنین دولتی از بین بردنش خیلی سخت هست زمانی که پشتوانه داشته باشه... وقتی نیاز فرد رو به رابطه ی احساسی و عاطفی... وقتی نیاز انسان رو به رابطه ی جنسی... که پایه ای ترین نیاز ها هستند رو نفی میکنید و میگید اینها دارند برای "بی غیرتی" و "بی بند و باری" خودشون بهانه میارند خوب دیگه چه انتظاری میشه داشت... اینطور میشه به این نتیجه رسید که نه تنها بخشی از ملت ایران (مخصوصا عده ای با مشخصات خاص) از این حکومت ناراضی نیستند بلکه خیلی هم ازش راضی هستند و اگر جای اینها بودند هم دقیقا همین رفتار رو داشتند... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نه وافن جان شايد اين يك مشت از هزار مشت مغز باشه كه تو اين چند ساله به خاطر ظلم هاي مستبدانه از بين رفته.....ولي مابقي هستن.......به نظر من اگه همشون هم از بين برن باز يكي از اون مغزها باقي بمونه ميشه تغيير ايجاد كرد.....تازه اگه حكومت ها پيشرفت كنه وتدابير سختري اتخاذ كنن باز اين مغز كه در پيشرفت از حكومت ها جلو مي افته من واقعا با تمام وجود امیدوارم همینطور باشه... به امید اون روز... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده