Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ عجب روزگار غريبيست نازنين!! چه اتفاقي داره سر ماها مياد واقعاً؟؟؟!!! من خودم ديروز تو يه كافي نت نشستم و فك كنم فقط من تنها نشسته بودم......همه جفت جفت نشسته بودن(دختروپسر)و داشتن مثل دو تا كبوتر برا هم اشوه ميرفتن و هر از گاهي يه ماچ و بوس رد و بدل ميشد ديگه وارد جزئيات نميشم...!!!!!!!!:jawdrop:(بسسسسسسسسسسم الله)پناه ميبرم به شيطان خب وقتي تو بيرون سخت بگيرن اينا هم حق دارن برن تو جاهاي بسته اي مثل كافينت رفع حاجت بكنن!!!! ولي آيا اين شيوه درستي كه سردمدارن مملكتمون در پيش گرفتن؟؟!! مگه شهوات به گفته خودشون يكي از نعمت ها الهي نيست؟!!خب بس چرا دارن با كاراشون گل ميگرنش..!! آيا بايد با گير دادن به دختر و پسري كه تو خيابون با هم حرف ميزنن و بيرون ميرن مخالفت كرد؟؟!! آيا بايد به جاي حل مسله صورت مسله رو پاك كنن؟؟!! بابا مگه كافي نت جاي اينجور جاهاست؟؟! كافي شاپ رو بگي باز يه چي ولي كافينت غلطه و بنظر من جاي اينطور كارا نيست 21 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ عجب روزگار غريبيست نازنين!! چه اتفاقي داره سر ماها مياد واقعاً؟؟؟!!! من خودم ديروز تو يه كافي نت نشستم و فك كنم فقط من تنها نشسته بودم......همه جفت جفت نشسته بودن(دختروپسر)و داشتن مثل دو تا كبوتر برا هم اشوه ميرفتن و هر از گاهي يه ماچ و بوس رد و بدل ميشد ديگه وارد جزئيات نميشم...!!!!!!!!:jawdrop:(بسسسسسسسسسسم الله)پناه ميبرم به شيطان خب وقتي تو بيرون سخت بگيرن اينا هم حق دارن برن تو جاهاي بسته اي مثل كافينت رفع حاجت بكنن!!!! ولي آيا اين شيوه درستي كه سردمدارن مملكتمون در پيش گرفتن؟؟!! مگه شهوات به گفته خودشون يكي از نعمت ها الهي نيست؟!!خب بس چرا دارن با كاراشون گل ميگرنش..!! آيا بايد با گير دادن به دختر و پسري كه تو خيابون با هم حرف ميزنن و بيرون ميرن مخالفت كرد؟؟!! آيا بايد به جاي حل مسله صورت مسله رو پاك كنن؟؟!! بابا مگه كافي نت جاي اينجور جاهاست؟؟! كافي شاپ رو بگي باز يه چي ولي كافينت غلطه و بنظر من جاي اينطور كارا نيست رفع حاجت و قبلا واسه یه چیز دیگه استفاده نمیکردن ؟ پس فکر کنم تازگی ها سینما نرفتی :icon_pf (34): اونجام یه سر بزن 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ عجب روزگار غريبيست نازنين!! چه اتفاقي داره سر ماها مياد واقعاً؟؟؟!!! من خودم ديروز تو يه كافي نت نشستم و فك كنم فقط من تنها نشسته بودم......همه جفت جفت نشسته بودن(دختروپسر)و داشتن مثل دو تا كبوتر برا هم اشوه ميرفتن و هر از گاهي يه ماچ و بوس رد و بدل ميشد ديگه وارد جزئيات نميشم...!!!!!!!!:jawdrop:(بسسسسسسسسسسم الله)پناه ميبرم به شيطان خب وقتي تو بيرون سخت بگيرن اينا هم حق دارن برن تو جاهاي بسته اي مثل كافينت رفع حاجت بكنن!!!! ولي آيا اين شيوه درستي كه سردمدارن مملكتمون در پيش گرفتن؟؟!! مگه شهوات به گفته خودشون يكي از نعمت ها الهي نيست؟!!خب بس چرا دارن با كاراشون گل ميگرنش..!! آيا بايد با گير دادن به دختر و پسري كه تو خيابون با هم حرف ميزنن و بيرون ميرن مخالفت كرد؟؟!! آيا بايد به جاي حل مسله صورت مسله رو پاك كنن؟؟!! بابا مگه كافي نت جاي اينجور جاهاست؟؟! كافي شاپ رو بگي باز يه چي ولي كافينت غلطه و بنظر من جاي اينطور كارا نيست به قول یه بنده خدایی مگر جوانها دل ندارن؟ آخه بیچاره ها کجا برن وقتی شرایط ازدواج ندارن بیرون برن گشت ارشاد میگیرتشون تو کوچشون قرار بزارن شمسی خانم و اسمال آقا بقال راپورتشونو به بابا ننشون میده طفلکی ها چه گلی به سرشون بگیرن ؟:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ رفع حاجت و قبلا واسه یه چیز دیگه استفاده نمیکردن ؟ خب الانم به دلايل امنيتي و ف ي ل ت رينگ از كلمه رفع حاجت استفاده كردم (البته اينم مثل اون يه نوع رفع حاجته اين دليلش عشقي اون دليلش كه ميري برا رفع حاجت پرخوري يا به نوعي ميشه گفت پر شدن مثانست) 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ به قول یه بنده خدایی مگر جوانها دل ندارن؟آخه بیچاره ها کجا برن وقتی شرایط ازدواج ندارن بیرون برن گشت ارشاد میگیرتشون تو کوچشون قرار بزارن شمسی خانم و اسمال آقا بقال راپورتشونو به بابا ننشون میده طفلکی ها چه گلی به سرشون بگیرن ؟:icon_pf (34): به نظر من بايد به سر كساي كه باعث ميشن يه همچين شرايطي تو جامعه رخ بده گل ماليد گل حيفه سيمان ماليد 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من بايد به سر كساي كه باعث ميشن يه همچين شرايطي تو جامعه رخ بده گل ماليد گل حيفه سيمان ماليد یه کارخونه سیمانم سرشون هوار بشه ککشون نمیگزه ملت فقط سوریه لبنان فلسطین و قطر اونا مظلومن ملت ما که بلای جونشونن 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ عجب روزگار غريبيست نازنين!! چه اتفاقي داره سر ماها مياد واقعاً؟؟؟!!! من خودم ديروز تو يه كافي نت نشستم و فك كنم فقط من تنها نشسته بودم......همه جفت جفت نشسته بودن(دختروپسر)و داشتن مثل دو تا كبوتر برا هم اشوه ميرفتن و هر از گاهي يه ماچ و بوس رد و بدل ميشد ديگه وارد جزئيات نميشم...!!!!!!!!:jawdrop:(بسسسسسسسسسسم الله)پناه ميبرم به شيطان خب وقتي تو بيرون سخت بگيرن اينا هم حق دارن برن تو جاهاي بسته اي مثل كافينت رفع حاجت بكنن!!!! ولي آيا اين شيوه درستي كه سردمدارن مملكتمون در پيش گرفتن؟؟!! مگه شهوات به گفته خودشون يكي از نعمت ها الهي نيست؟!!خب بس چرا دارن با كاراشون گل ميگرنش..!! آيا بايد با گير دادن به دختر و پسري كه تو خيابون با هم حرف ميزنن و بيرون ميرن مخالفت كرد؟؟!! آيا بايد به جاي حل مسله صورت مسله رو پاك كنن؟؟!! بابا مگه كافي نت جاي اينجور جاهاست؟؟! كافي شاپ رو بگي باز يه چي ولي كافينت غلطه و بنظر من جاي اينطور كارا نيست عجب... من فکر کردم شما کانادا زندگی میکنی... حتما اشتباه دیدم... به هر حال... منم دیدم از این چیزا... حالا شما میگید توی محیط های باز نیست... توی محیط های باز هم هست... شما میگید کافی نت جای اینکار نیست... محیط های دیگه هم نیست... شما میگید باید چکار کنند این دو کبوتر عاشق برای مثال ؟ مسلما مشکل این هست که اون دو کبوتر عاشق نمیتونند برند خونه ی خودشون و در آرامش با هم باشند... البته اونجا هم میگیرنشون معمولا... ندیدید تا حالا تو خونه کسی رو بگیرند ؟ شما چه پیشنهادی دارید ؟ 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ عجب... من فکر کردم شما کانادا زندگی میکنی... حتما اشتباه دیدم... به هر حال... منم دیدم از این چیزا... حالا شما میگید توی محیط های باز نیست... توی محیط های باز هم هست... شما میگید کافی نت جای اینکار نیست... محیط های دیگه هم نیست... شما میگید باید چکار کنند این دو کبوتر عاشق برای مثال ؟ مسلما مشکل این هست که اون دو کبوتر عاشق نمیتونند برند خونه ی خودشون و در آرامش با هم باشند... البته اونجا هم میگیرنشون معمولا... ندیدید تا حالا تو خونه کسی رو بگیرند ؟ شما چه پیشنهادی دارید ؟ نه داداش متولد كانادا هستم خب وافن عزيز مطمئنن خاج از كشور تشريف بردي ديسكوها براي همينه كاره ......كه اگه دختر و پسري همديگرو دوست دارن و ميخوان خوش بگذرونن ميرن تو ديسكو براي رفع حاجت (بروبچ منفي فكر نكنيم )چند ساعتي هستن بعد ميان بيرون و ديگه اين كارها رو تو اجتماع انجام نميدن و باعث كج روي ها تجاوز زور گويي هم نميشن البته منظورم به پسرها بود....:ws2: آخه يكي نيست كه به نظر من و شما توجه كنه!!!!! بنظر من ديسكو بهترين گزينست....... 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نه داداش متولد كانادا هستمخب وافن عزيز مطمئنن خاج از كشور تشريف بردي ديسكوها براي همينه كاره ......كه اگه دختر و پسري همديگرو دوست دارن و ميخوان خوش بگذرونن ميرن تو ديسكو براي رفع حاجت (بروبچ منفي فكر نكنيم )چند ساعتي هستن بعد ميان بيرون و ديگه اين كارها رو تو اجتماع انجام نميدن و باعث كج روي ها تجاوز زور گويي هم نميشن البته منظورم به پسرها بود....:ws2: آخه يكي نيست كه به نظر من و شما توجه كنه!!!!! بنظر من ديسكو بهترين گزينست....... الان یکی ازین آتیشی مزاجا میاد بهت یه چیز میگه ها دیسکو؟ تو ایران؟ جشن تولد میگیری خانوادگی قاطی باشه میترسی یهو نریزن تو خونت به عنوان خلافکار بگیرنت :icon_pf (34):اونوقت دیسکو بسازن که جوونا برن مثل دوتا کفتر عاشق................... ای بابا 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ الان یکی ازین آتیشی مزاجا میاد بهت یه چیز میگه هادیسکو؟ تو ایران؟ جشن تولد میگیری خانوادگی قاطی باشه میترسی یهو نریزن تو خونت به عنوان خلافکار بگیرنت :icon_pf (34):اونوقت دیسکو بسازن که جوونا برن مثل دوتا کفتر عاشق................... ای بابا خب ما با آغوشي باز از تظرات آتيش مزاج ها استقبال ميكنيم:w36: خب الان يه زن شوهر كه ميرن خونه بخت شب اول گشت ارشاد مياد به سجل هاشون نگاه ميكنه بعد ميزاره باهم برن تو يه اتاق:jawdrop: خب تا نسازن اوضاع از ايني كه هست بدتر ميشه و باعث نابودي همه چيز ميشه 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نه داداش متولد كانادا هستمخب وافن عزيز مطمئنن خاج از كشور تشريف بردي ديسكوها براي همينه كاره ......كه اگه دختر و پسري همديگرو دوست دارن و ميخوان خوش بگذرونن ميرن تو ديسكو براي رفع حاجت (بروبچ منفي فكر نكنيم )چند ساعتي هستن بعد ميان بيرون و ديگه اين كارها رو تو اجتماع انجام نميدن و باعث كج روي ها تجاوز زور گويي هم نميشن البته منظورم به پسرها بود....:ws2: آخه يكي نيست كه به نظر من و شما توجه كنه!!!!! بنظر من ديسكو بهترين گزينست....... بعد بلند شدی اومدی ایران ؟ :w74: خوب داریم در مورد ایران حرف میزنیم یا کشور های آزاد ؟ توی ایران دیسکو درست کنند یعنی ؟ همینطوری تو خونت آروم نشستی داری آهنگ گوش میدی تنهای تنها پلیس میاد در خونت... اینها که در ایران علمی نیست... پس هیچ راهی برای اون بیچاره ها نمیمونه دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ همیشه همینه وقتی که راه راست و ببندن همه میزنن به جاده خاکی بعضی ها هم میزنن تو جدول 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ بعد بلند شدی اومدی ایران ؟ :w74: خوب داریم در مورد ایران حرف میزنیم یا کشور های آزاد ؟ توی ایران دیسکو درست کنند یعنی ؟ همینطوری تو خونت آروم نشستی داری آهنگ گوش میدی تنهای تنها پلیس میاد در خونت... اینها که در ایران علمی نیست... پس هیچ راهی برای اون بیچاره ها نمیمونه دیگه... وافن جان شنيدي ميگن يارو ..يت كرده؟؟!! ما هم جزئي از اونا بوديم دارم برميگردم اگه خدا بخواد چرا طبق قانون جاذبه نيوتون هر فكري عمليه....... ميدونم و قبول دارم كه راهي جزء اين برا جوونا نيست..... ولي به نظر تو بايد چيكار كرد؟؟؟!!(البته معذرت ميخوامك كه از لفظ تو استفاده كردم) 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب ما با آغوشي باز از تظرات آتيش مزاج ها استقبال ميكنيم:w36: خب الان يه زن شوهر كه ميرن خونه بخت شب اول گشت ارشاد مياد به سجل هاشون نگاه ميكنه بعد ميزاره باهم برن تو يه اتاق:jawdrop: خب تا نسازن اوضاع از ايني كه هست بدتر ميشه و باعث نابودي همه چيز ميشه خوب معلومه که میشه... ولی مگه کاریشم میشه کرد ؟ همینه دیگه... ما عرضه ی مقابله با این حکومت رو نداریم عزیز دل... تو سوریه هم همین سپاهی هایی که اینجا مردم رو میکشند دارند مردم رو میکشند... ولی ببینید اونها هنوزم دارند اعتراض میکنند... ما دوتا گاز اشک آور میزندند... یک خانوم بادکنک بادکن محترم با دست بند سبز و مانتوی کوتاه تنگ که یک شال سبز به سر داشت و همه ی موهاش هم معلوم بود (کلا لباس جنگ به تن داشتند ایشون) داد میزدم اصغر محمد علی حسین حسن فرار کنید اشک آور زندند... یهوی از 4000 نفر آدم یکیشونم تو خیابون نبود... ما نمیتونیم با این حکومت کاری بکنیم... توان و عرضه اینکار رو نداریم... جنبش سبزمون هم که رفت زیر خاک... پس همین هست که هست... با همچین مردمی معلومه که حکومت هر کاری دوست داره میکنه دیگه... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ همیشه همینه وقتی که راه راست و ببندن همه میزنن به جاده خاکیبعضی ها هم میزنن تو جدول وحيد جان الان شقي مياداااااا گشت ارشاد به جهنم فكر شقي رو بكن و نزن جاده خاكي 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ وافن جان شنيدي ميگن يارو ..يت كرده؟؟!!ما هم جزئي از اونا بوديم دارم برميگردم اگه خدا بخواد چرا طبق قانون جاذبه نيوتون هر فكري عمليه....... ميدونم و قبول دارم كه راهي جزء اين برا جوونا نيست..... ولي به نظر تو بايد چيكار كرد؟؟؟!!(البته معذرت ميخوامك كه از لفظ تو استفاده كردم) خوش به حالت... برو به جای ما اونجا از حکومت مردم دوست کانادا لذت ببر... :shame: منم کانادا میخوام... بگذریم... نه بابا تو که مسئله ای نیست... تو دوستانه تر است... بهتره... حقیقتش فعلا که تمام مسائل منتطقی بی جواب موندند و نتیجه ای برای ما نداشتند... مثلا روش های مقابله ی مدنی... مخالفت بدون خشونت... انقلاب پشمکی و... این هم مثل اونها... البته که بر اساس قانون جاذبه (قانون جذب نبود ؟ به نیوتون ربط داشت ؟ ) ما هم موفق میشیم............................... روزی که این حکومت رو از ریشه در بیاریم... که فکر نکنم به این زودی ها باشه... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خوب معلومه که میشه... ولی مگه کاریشم میشه کرد ؟ همینه دیگه... ما عرضه ی مقابله با این حکومت رو نداریم عزیز دل... تو سوریه هم همین سپاهی هایی که اینجا مردم رو میکشند دارند مردم رو میکشند... ولی ببینید اونها هنوزم دارند اعتراض میکنند... ما دوتا گاز اشک آور میزندند... یک خانوم بادکنک بادکن محترم با دست بند سبز و مانتوی کوتاه تنگ که یک شال سبز به سر داشت و همه ی موهاش هم معلوم بود (کلا لباس جنگ به تن داشتند ایشون) داد میزدم اصغر محمد علی حسین حسن فرار کنید اشک آور زندند... یهوی از 4000 نفر آدم یکیشونم تو خیابون نبود... ما نمیتونیم با این حکومت کاری بکنیم... توان و عرضه اینکار رو نداریم... جنبش سبزمون هم که رفت زیر خاک... پس همین هست که هست... با همچین مردمی معلومه که حکومت هر کاری دوست داره میکنه دیگه... حرفات قبول وافن ولي قبول داري هرچي يه تاريخ توليد و انقضاء داره؟؟!! پس بلاخره اين اوضاع هم تموم ميشه..... اهل فن ميگن حكومت هاي مستبد تو دوران آخر عمرشون سخت گيري هاي شديدي ميكنن كه اين كار باعث ميشه سريعتر كوچ كنن برن زير خاك 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ تو اتوبوس های خارج از شهر هم یه سر بزن. دخترو پسر که هیچ دوستم زن و شوهر تو اتوبوس دیده بود...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خوش به حالت... برو به جای ما اونجا از حکومت مردم دوست کانادا لذت ببر... :shame:منم کانادا میخوام... بگذریم... نه بابا تو که مسئله ای نیست... تو دوستانه تر است... بهتره... حقیقتش فعلا که تمام مسائل منتطقی بی جواب موندند و نتیجه ای برای ما نداشتند... مثلا روش های مقابله ی مدنی... مخالفت بدون خشونت... انقلاب پشمکی و... این هم مثل اونها... البته که بر اساس قانون جاذبه (قانون جذب نبود ؟ به نیوتون ربط داشت ؟ ) ما هم موفق میشیم............................... روزی که این حکومت رو از ریشه در بیاریم... که فکر نکنم به این زودی ها باشه... ولي در حقيقت دوس ندارم از وطنم برم ولي فشار پدر و مادرو زن و بچست داداش حاظرم سوارت كنم پشتم و تا كانادا ببرمت:ws2: آره ديگه نيوتون بود ديگه.....جاذبه و جذب يه معني ميدن به نظر من.... اندكي صبر سحر نزديكست 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ چه ربطی به سختگیری بیرون داره ؟ کسی که بخواد یه کارو بکنه در هر شریطی جورش میکنه .......... محوطه دانشگاه یا کوچه محل اینگونه صحنه ها هست ......... حیا از یه در بیرون رفته غیرت از اون در دیگه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده