peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ آره وقتی اینو میگه یعنی شوهرم زیبا بوده و ظاهرش جذابه با نگاه کردن ی دختر نه از جذابیتش کم میشه نه فرقی ب حال من داره خیلی ببخشیدمن روامابایدعرض کنم هیچ زنی نمیاداین حرف روبه شوهرشمابزنه اگه زنی ازشوهرشماخوشش اومدتابصاحبش نکنه ولش نمیکنه حداقل یه شب! حالا پیام این داستان چی بود؟؟ تااینجاکه من فهمیدم این داستان میخواست بگه ماخیلی وقتهاازخیلی رفتارهابدمون میاد.اماحواسمون نیست که خودمون به این رفتارناپسنددچارهستیم.اگه مردی خیلی غیرت داره رولباس زنش ودوست نداره زنش زیباییاش رابه معرض دیدعموم بذاره پس نبایدسراغ چنین زنی برای ازدواج برود.اگررفت نبایدازچنین رفتاری دلخوربشه. البته یه جای دیگه هم گفته ام درجامعه زن هراشتباهی مرتکب بشه به پای خودش نمیگذارند مثلااگه رفتارجلف وخلاف عرف داشته باشه میگن خاک برسر شوهربیغیرتش! 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خیلی ببخشیدمن روامابایدعرض کنم هیچ زنی نمیاداین حرف روبه شوهرشمابزنه اگه زنی ازشوهرشماخوشش اومدتابصاحبش نکنه ولش نمیکنه حداقل یه شب! تااینجاکه من فهمیدم این داستان میخواست بگه ماخیلی وقتهاازخیلی رفتارهابدمون میاد.اماحواسمون نیست که خودمون به این رفتارناپسنددچارهستیم.اگه مردی خیلی غیرت داره رولباس زنش ودوست نداره زنش زیباییاش رابه معرض دیدعموم بذاره پس نبایدسراغ چنین زنی برای ازدواج برود.اگررفت نبایدازچنین رفتاری دلخوربشه. البته یه جای دیگه هم گفته ام درجامعه زن هراشتباهی مرتکب بشه به پای خودش نمیگذارند مثلااگه رفتارجلف وخلاف عرف داشته باشه میگن خاک برسر شوهربیغیرتش! پس حالا اینجا مقصر زنه بوده؟؟ یا اونهایی که بیاجازه نگاه کردن؟؟ یا اون آقا که اجازه گرفت؟؟ و یا شوهر اون خانوم؟؟ و یا شاید هم مقصری نداریم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ پس حالا اینجا مقصر زنه بوده؟؟ یا اونهایی که بیاجازه نگاه کردن؟؟ یا اون آقا که اجازه گرفت؟؟ و یا شوهر اون خانوم؟؟ و یا شاید هم مقصری نداریم؟؟ ببینید این داستان دقیقامصداق این جمله است که میگه من دارم راه رونشون میدم شماداری نوک انگشت من رونگاه میکنی. این داستان میگه این مرد که اومدجلوواین حرف روبه اون آقا زدفقط خواسته تلنگره کوچکی به اون مردبزنه که آقای محترم همه دارند کاری روکه من به شماگفتم نگفته انجام میدن اگه اینقدرواست مهمه ورگ غیرتت قلنبه میشه واسه همه بشه نه واسه منکه بهت اشتباهت روگفتم.اون مرد اگه واقعااینقدرغیرت روپوشش زنش داشت به همسرش میگفت که من نمیتونم نگاه دیگران ازروی لذت به توراتحمل کنم پس خواهش میکنم طوری لباس بپوش که باعث جلب توجه سایرین نشه.اینکه خانومها میگن حالانگاه یه مرد دیگه چی اززن کم میکنه این نگاه برای یه مرددقیقاحکم این رو داره که یه مردبازن غیرازهمسرش بگوبخند وشوخی داشته باشه این هم چیزی ازمردکم نمیکنه اماچرازنها تحمل این قضیه راندارند؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ بستگی داره اون چادر چه جوری بوده بعضی چادرها خودش جلب توجه می کنه .یا اینکه با چه آرایشی چادر یا مانتو پوشیدی یا اینکه زیر اون چادر چه لباسی پوشیدی . کلا نوع پوشش مهمه نه جنس پوشش. اون موقع چادری بودم مجرد بودم زیر چادر کشدار مقنعه و مانتو میپوشیدم و بدون ارایش بودم ابرو هام هم پر بود یعنی میگی مرد هرزه و چشم ناپاک نیست؟ اگه این نظرته پس شدیدا توهم زدی کلافه جان 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من به یک چیز معتقدم اونم اینه که انسان اگر میخواد گزندی از جانب مردم نبینه باید طبق عرف عمل کنه. فرمایش شما متین ولی اگه عرف غلطی باشه و بخوای این عرف رو عوض کنی میتونی خلاف عرف عمل کنی البته باید قربانی شدن هم بپذیری همیشه عوض شدن عرف یه عده قربانی میخواد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده