رفتن به مطلب

ببخشید آقا! می تونم به خانومتون نگاه کنم؟

real

ارسال های توصیه شده

بستگی داره اون چادر چه جوری بوده بعضی چادرها خودش جلب توجه می کنه .

یا اینکه با چه آرایشی چادر یا مانتو پوشیدی

یا اینکه زیر اون چادر چه لباسی پوشیدی .

کلا نوع پوشش مهمه نه جنس پوشش.

یعنی می خواین بگین اصلا بستگی به اون اقای غیرمحترم نداره؟؟ :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قدیما لااقل محدودیت سنی داشت این دید زدن!ولی حالا همه نگاه میکنن!از هر قشری!چه نوع بیماری هست مشخص نیست که بلای جان ما شده قدیما حرمت و احترام و شرم و حیا داشتیم الان هیچی انحراف کامل جامعه بی محتوا!تنوع نداریم تفریح و فراغت نداریم محدودت و محدودیت و محدودیت غالب تبدیل کرده به حیوانی در قفس تنها لذت رو (ببخشید)لای پاهاش جست و جو میکنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه

آيا با يك نگاه اونم با اجازه دنيا بهم ميريزه؟؟!!!

خب اين به دلايل وجود اسلام كه با وجودش در كشور البته با اين شيوه اي كه آقايون پيش گرفتن باعث اين نگاهاي به نظر من و شما بد ميشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
این دو با هم در تناقض هستند ؟

آره خیلی

مرد ایرانی میخواد بگه غیرت داره و غیرتشو با محدود کردن زنش نشون میده و غیرت و تعصب الکی داشتن یعنی تحجر

یه دختر و زنی بیاد بهت بگه اجازه میدی به شوهرت نگاه کنم لذت ببرم خوشحال میشی؟استقبال میکنی؟:ws52:

آره وقتی اینو میگه یعنی شوهرم زیبا بوده و ظاهرش جذابه با نگاه کردن ی دختر نه از جذابیتش کم میشه نه فرقی ب حال من داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره خیلی

مرد ایرانی میخواد بگه غیرت داره و غیرتشو با محدود کردن زنش نشون میده و غیرت و تعصب الکی داشتن یعنی تحجر

آره وقتی اینو میگه یعنی شوهرم زیبا بوده و ظاهرش جذابه با نگاه کردن ی دختر نه از جذابیتش کم میشه نه فرقی ب حال من داره

شيما خانوم ولي فك كنم در عمل اين نشون ندي!!!!:ws52:

اولين كاري كه ميكني دختر رو ميگيري نصفش ميكني.......!!:w16:

بعد با شوهرت دعوا ميكني و ميگي بگو بينم اين دختر دوس دخترت از كجا تو رو ميشناسه چيكارس؟؟؟؟!!!

بلاخره روزگار شوهرت رو سياه ميكني..:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شيما خانوم ولي فك كنم در عمل اين نشون ندي!!!!:ws52:

اولين كاري كه ميكني دختر رو ميگيري نصفش ميكني.......!!:w16:

بعد با شوهرت دعوا ميكني و ميگي بگو بينم اين دختر دوس دخترت از كجا تو رو ميشناسه چيكارس؟؟؟؟!!!

بلاخره روزگار شوهرت رو سياه ميكني..:w16:

دختررو ب خاطر این ک شوهرمو نگاه کرد نصف کنم و شوهرمو ب خاطر این ک ی دختر نگاش کرد روزگارشو سیاه کنم ؟

با عقل من جوردر نمیاد این کار مگه اینکه نسبت ب اون زن یا دختری ک داره نگاش میکنه ی پیش زمینه ذهنی داشته باشم ولی ی رهگذر غریبه اصلا

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره خیلی

مرد ایرانی اینطوریه ؟ بعد مرد مثلا کانادایی اینطوری نیست ؟ یا مرد فرانسوی اینطوری نیست ؟

همه جای دنیا توی همه ی جامعه ها افراد اینطوری پیدا میشند...

اینطور که اینجا مطرح شده من برداشتم اینه که منظور یک نگاه بد هست... خوب... اگر شما اینکار رو جلوی هر مردی که مال هر جای دنیا باشه انجام بدی چنان بلایی سرت میاره که تا عمر داری به کسی نگاه نکنی...

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرد ایرانی اینطوریه ؟ بعد مرد مثلا کانادایی اینطوری نیست ؟ یا مرد فرانسوی اینطوری نیست ؟

همه جای دنیا توی همه ی جامعه ها افراد اینطوری پیدا میشند...

اینطور که اینجا مطرح شده من برداشتم اینه که منظور یک نگاه بد هست... خوب... اگر شما اینکار رو جلوی هر مردی که مال هر جای دنیا باشه انجام بدی چنان بلایی سرت میاره که تا عمر داری به کسی نگاه نکنی...

چرا هستن ولی تو ایران از هر 10 نفر 8-9 نفر اینجورین

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟

شما اگه این حرفو به یه مرد حزب اللهی با خانم چادریش زدید و اون عکس العمل نشون نداد و گفت: خواهش میکنم بفرما نگاه کن!!، من چادری که هیچ نقاب میزنم میرم بیرون!

جناب نگاه هرزه و دید جنسی صرف به زن تو همه اقشار محکومه! اون پسر اگه واقعا ادمه باید چشمشو ببنده و نگاهشو پاک کنه و مثل یه ادم به زنها نگاه کنه نه اینکه فقط دنبال وسیله کامجویی و لذتجویی تو وجودش بگرده!

ادمی که دنبال اینه ببینه کی چی داره که میتونه ازش لذت ببره، مریض و هرزه است. ادم مریضم هرکاریش کنی و هرچقدرم بپوشی بازم چون ذهنش ناپاک و کثیفه همینطور خواهد بود!

• Like 6
لینک به دیدگاه

خدایی بعضی خانوما یه طوری بیرون میان که خوده خانوما هم بدجور نگاهشون میکنن عرف ایران اینه ((حجاب))جوری باید بگردی که مردم برات حرف در نیارن مخصوصا تو شهر های کوچیک

• Like 6
لینک به دیدگاه

گاهی مقصر خودمون هستیم و طرز لباس و آرایشمون که تشخیص نمی دیدیم توی هر محیطی چه طور باید ظاهر بشیم

درسته که ما برای مردم زندگی نمی کنیم اما داریم بین این مردم زندگی می کنیم همه هم آدمای سالمی نیستن

نمی شه هر جور که دلمون می خواد توی جامعه حضور پیدا کنیم بعد هم از نگاه هرزه و دلبخند های چندش آور شکایت کنیم که چرا نگاهمون می کنن

بعضی ها می خوان چون خوشگلن یا خوش اندامن و یا خوش لباسن همه این زیبایی رو ببینن اما به این فکر نمی کنن که آیا اون فرد لیاقت لذت بردن از این زیباییهای تو رو داره

به هر حال این جا ایرانه و تو هم نمی تونی تمام جامعه رو به ایده خودت عوض کنی پس بهتره تا جایی که می تونی خودت رو با جامعه تطبیق بدی تا از خیلی خطرات مصون بمونی

من به هیچ عنوان با محدودیت موافق نیستم اما می گم تعادل بهترین حالته نه افراط و نه تفریط :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خدایی بعضی خانوما یه طوری بیرون میان که خوده خانوما هم بدجور نگاهشون میکنن عرف ایران اینه ((حجاب))جوری باید بگردی که مردم برات حرف در نیارن مخصوصا تو شهر های کوچیک

درسته... دقیقا...

قبلا اتفاقا جایی به این مسئله اشاره کرده بودم که خانوم های ایرانی هم متاسفانه دچار یک سری عقده های جنسی هستند بعضی هاشون...

دوستان فکر میکنند این مشکلات فقط در آقایون هست... خیر در خانوم ها هم هست... در یک جامعه ای مثل ایران با این نوع خط قرمز های بی حد و اندازه اش عجیب نیست که ملت دچار کمبود های روانی بشند...

مسئله هم اصلا عرف نیست... ما فکر میکنیم در جامعه ی ما این مسائل رواج داره...

در تمام دنیا این مسائل هست... در تمام دنیا اگر یک نفر یک جوری لباس بپوشه که تمام فرو رفتگی ها و برآمدگی های بدنش معلوم باشه دیگران بهش نگاه میکنند...

در تمام دنیا کسی که نمیخواد جلب توجه بکنه نرمال رفتار میکنه...

• Like 8
لینک به دیدگاه
دختررو ب خاطر این ک شوهرمو نگاه کرد نصف کنم و شوهرمو ب خاطر این ک ی دختر نگاش کرد روزگارشو سیاه کنم ؟

با عقل من جوردر نمیاد این کار مگه اینکه نسبت ب اون زن یا دختری ک داره نگاش میکنه ی پیش زمینه ذهنی داشته باشم ولی ی رهگذر غریبه اصلا

آخه خانومااااااا با ديدن همين صحنه ها فوري واسه خودشون فلسفه چيني ميكنن ميگن آهان نكنه اين هموني كه ديشب هي به شوهرم تك زنگ ميزد......همون ميگم شب ها شوهرم دير مياد خونه ها نگو با اين شباااا ميره بيرون....:167:

(حالا يكي نيست بگه بابا بنده خدا هر شب براي رفاه بيشتر حال جنابعالي اضافه كاري وايميسته.....يا اون تك زنگهاي كه بهش ميزنن حسن دوستشه كه پول نداره شارژ برا خودش بخره و هي داره به شوهرت تك زنگ ميزنه تا اون بهش حسن زنگ بزنه و ببينه كارش چيه)

• Like 2
لینک به دیدگاه

این رو هم بگم که شما اگر در آمریکا (آمریکا رو مثال زدم چون مد شده هر کس هرچی میخواد بگه میگه "مگه تو آمریکا اینطوریه ؟") لباس باز و با آرایش بپوشی مثل برق و باد از سرکار میندازنت بیرون...

اینم از آمریکا...

در مورد آقایون هم اگر به هر کسی سر کار طوری نگاه کنید و اون فرد حتی حس بکنه که شما به یک دید بدی بهش نگاه کردید یا برای مثال از لباس پوشیدنش یا قیافش یا لباسش یا هیکلش یا هرچیزی که به جنسیت یا ***ش مربوط باشه حرف بزنید میزنند بیرونتون میکنند...

اینها در جامعه ای مثل آمریکا که ملت ما از بدترین حالت هاش الگو برداری میکنند (کلا ما همه چیزمون برعکسه) ***ual harassment هست...

چون دین کلا بر اخلاقیات استوار هست ، وقتی در جامعه ای به شکل اجباری و سیستماتیک اجرا بشه ارزشش رو از دست میده... در نتیجه در یک جامعه ی دین گرا مشکلات فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پدید میاد...

برعکس وقتی در جامعه ای آزادی در چهارچوب قانون وجود داشته باشه... خود جامعه به شکلی خودجوش و خودخواسته به سمت اخلاق و مدنیت حرکت میکنه...

پس در حقیقت دین در بعد اجتماعی نه تنها جامعه رو به سمت شکوفایی اخلاقی حرکت نمیده بلکه باعث ایجاد فساد میشه...

این هم برای اون افراد بی سوادی که میگند دموکراسی فساد میاره...

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز.

یه آماری بود که بیان می کرد زنها در طول یک سال 2 کیلو رژ لب می خورن و مردها به همون اندازه لوازم آرایشی.

شاید بگین که به بحث فعلی ربطی نداشته باشه ولی به نظر شما اگه این آمار رو تو کشورمون می گرفتن چقدر می شد؟

به نظر من اگه کسی می خواد آرایش کنه آرایش ساده بهترین آرایش می تونه باشه به طوری که فرد باجلوه دادن زیبایی طبیعیه خودش زیبا جلوه کنه نه با استفاده از انواع لوازم آرایشی که واسه پوست هم زیان دارن.

به نظرم زمان برای ماها که اینهمه از جامعه علمی و صنعتی عقب هستیم ارزشش بیشتر از تلف شدن برای انواع آرایشهاست.

در مورد نوع پوشش متاسفانه خیلی ازماها از نوع پوششی استفاده می کنیم که تو جوامع دیگه معنی خواصی داره در حالی که ما هیچ اطلاعی نسبت به آن نداریم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو جامعه ما که پسرها جوری لباس می پوشن و آرایش می کنن که روی زنهارو کم می کنن انتظار خواصی نمی شه داشت.

وقتی که زن ایرونی جوری لباس میپوشه که همه اعضای بدنش خودشه نشون می ده یا اینکه یقه لباسش به حدی بازه که لباس زیرش که سهله خود بدنش هم عریان میمونه نباید از مردهای امروزی که از پسرها هیزتر و حریصتر هستند انتظار داشت که چنین برخوردی نکنن.

نمی دونم چرا ولی ماها همیسه کاری میکنیم که یا از این طرف پشت بوم بی افتیم یا اون طرفش؟ هیچ وقت حد وسط نداشتیم و نخواهیم داشت.

البته من همه تقصیرهارو به گردن زن ها نمی اندازم بلکه همه ما مقصریم همه.

لینک به دیدگاه

اگه نگاه هرزه و مریض رو کنار بذاریم برخی با نوع رفتارشون به بقیه اجازه این جسارت یا بی حرمتی یا همون نگاه هرزه رو میدن !!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...