real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت : ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟ مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری. ... میخوری تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ... جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ... 21 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت :ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟ مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری. ... میخوری تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ... جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ... ببخشید بسیار تکراری بود 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید بسیار تکراری بود پس چرا من بعد از سه سال و اندی فروم گردی ندیدم؟ 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ پس چرا من بعد از سه سال و اندی فروم گردی ندیدم؟ سعادت نداشته خدمتتون برسه این زمان درگیریای انتخابات خیلی مد بود هرجا میرفتی میدیدی 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ بقیه هم بسیار اشتباه می کردن که بدون اجازه نگاه می کردنو لذت می بردن خب! 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت :ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟ مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری. ... میخوری تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ... جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ... اینم یکی دیگه از اون حرفاست که زنها آرایش نکنن نمیدونم اگه اسلام به این زنها گیر نمیدادچه احکامی صادر میکرد؟ تا کی باید بگیم خودمون عقل و شعور داریم و بدو خوب و تشخیص میدیم لازم نیست که شوهر یا برادر برامون تصمیم بگیره :w00: 11 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نگاه کنه چی از زنش کم میشه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من به یک چیز معتقدم اونم اینه که انسان اگر میخواد گزندی از جانب مردم نبینه باید طبق عرف عمل کنه. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نگاه کنه چی از زنش کم میشه خوب شما هیچوقت نمیتونید احساس یک مرد رو در مواجهه با این موضوع درک کنید. 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من به یک چیز معتقدم اونم اینه که انسان اگر میخواد گزندی از جانب مردم نبینه باید طبق عرف عمل کنه. آرایش برای زنه من خودم با آرایش غلیظ مخالفم اما یه مقداریش لازمه 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خوب شما هیچوقت نمیتونید احساس یک مرد رو در مواجهه با این موضوع درک کنید. ی مرد ایرانی یا مرد روشنفکر ؟ 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ ی مرد ایرانی یا مرد روشنفکر ؟ فرقی نمیکنه. شما به من مرد غربی نشون بدید که نسبت به لذت بردن دیگران از همسرش بی تفاوت باشه. البته در ایران به خاطر محدودیت ها مردم از نگاه کردن هم لذت میبرن. ولی منظور لذت بردنه. حالا هرجا با توجه به مقتضیات از یه چیزایی لذت میبرن دیگه. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ آرایش برای زنه من خودم با آرایش غلیظ مخالفم اما یه مقداریش لازمه بله. منظور منم همین بود. هر چیزی در حد معقول خوبه. ولی انگشت نما شدن زیاد جایز نیست. هرچند که این مسئله شخصیه. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من چادری بودم نگام کردن با مانتو بلند دید زدن با مانتو تا زانو و مقنعه دید زدن با شال و مانتو کوتاه دید زدن پس در نتیجه مرد هرزه هر جور زنی و ببینه دید میزنه 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ فرقی نمیکنه. شما به من مرد غربی نشون بدید که نسبت به لذت بردن دیگران از همسرش بی تفاوت باشه. البته در ایران به خاطر محدودیت ها مردم از نگاه کردن هم لذت میبرن. ولی منظور لذت بردنه. حالا هرجا با توجه به مقتضیات از یه چیزایی لذت میبرن دیگه. ب نظر من لذت بردن در حدی ک ب روابطشون ضربه وارد نکنه ایرادی نداره وقتی یکی فقط داره نگاه میکنه ب اون مرد چ ضرری میزنه چی ازش کم میشه ؟ مردای غربی تو این ی مورد نگاه کردن و تعریف کردن دیگران از خانوماشون بی تفاوتن ولی لذت بردن خیلی چیزاس فقط با نگاه کردن ک اتفاقی نمیفته 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ ب نظر من لذت بردن در حدی ک ب روابطشون ضربه وارد نکنه ایرادی ندارهوقتی یکی فقط داره نگاه میکنه ب اون مرد چ ضرری میزنه چی ازش کم میشه ؟ مردای غربی تو این ی مورد نگاه کردن و تعریف کردن دیگران از خانوماشون بی تفاوتن ولی لذت بردن خیلی چیزاس فقط با نگاه کردن ک اتفاقی نمیفته ببنید موضوع لذت بردنه. البته مردها عموما از چشم چرانی لذت میبرن. حالا هرجای دنیا که میخواد باشه فرقی نمیکنه. حالا در غرب به خاطر آزادی بیشتر و طبیعی تر شدن موضوع شدتش با اینجا فرق میکنه. ولی همونجا هم اگر خانمی دامن کوتاه تر از حد معمول بپوشه یا جور دیگه باشه مردها با نگاه کردن به این خانمها لذت میبرن. خوب اینجا هم اگر کسی لباس چسب یا آرایش غلیظ داشته باشه مورد توجه قرار میگیره و متاسفانه خیلی ها از خود بی خود میشن. و این برای هیچ مردی خوشایند نیست. ضمن اینکه بحث ضرر و زیان نیست. بحث احساسات شخصی هست. 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من چادری بودم نگام کردن با مانتو بلند دید زدن با مانتو تا زانو و مقنعه دید زدن با شال و مانتو کوتاه دید زدن پس در نتیجه مرد هرزه هر جور زنی و ببینه دید میزنه کاملا موافقم!! آدم مریض کاری نداره خانوم مورد نظر چی پوشیده و چه سر و وضعی داره.یه آدم مریض وقتی یه خانوم رو در هر حالت و قیافه ای میبینه ، رفتاری مثل انسانهای غارنشینی نشون می ده که برای اولین بار وارد جامعه شدن!! 4 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من چادری بودم نگام کردن با مانتو بلند دید زدن با مانتو تا زانو و مقنعه دید زدن با شال و مانتو کوتاه دید زدن پس در نتیجه مرد هرزه هر جور زنی و ببینه دید میزنه بستگی داره اون چادر چه جوری بوده بعضی چادرها خودش جلب توجه می کنه . یا اینکه با چه آرایشی چادر یا مانتو پوشیدی یا اینکه زیر اون چادر چه لباسی پوشیدی . کلا نوع پوشش مهمه نه جنس پوشش. 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ ببنید موضوع لذت بردنه. البته مردها عموما از چشم چرانی لذت میبرن. حالا هرجای دنیا که میخواد باشه فرقی نمیکنه. حالا در غرب به خاطر آزادی بیشتر و طبیعی تر شدن موضوع شدتش با اینجا فرق میکنه. ولی همونجا هم اگر خانمی دامن کوتاه تر از حد معمول بپوشه یا جور دیگه باشه مردها با نگاه کردن به این خانمها لذت میبرن. خوب اینجا هم اگر کسی لباس چسب یا آرایش غلیظ داشته باشه مورد توجه قرار میگیره و متاسفانه خیلی ها از خود بی خود میشن. و این برای هیچ مردی خوشایند نیست.ضمن اینکه بحث ضرر و زیان نیست. بحث احساسات شخصی هست. چشم چرانی هم برای مردهاست هم برای زنها . ولی چون خانومها بیشتر در جامعه جلوه می کنن چشم چرانی بعضی مردها بیشتر به نظر میاد . عاقبت چشم چرانی زیاد هم میشه فاجعه تجاوز. که مثالهاش هم زیاده . زدست دیده و دل هر دو فریاد که هرچه دیده بیند دل کند یاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده