رفتن به مطلب

من به دوستی با جنس مخالف نیاز دارم !

EOS

ارسال های توصیه شده

دوستان من یه سوالی دارم.

کسی هست اینجا حس خاصی به جنس مخالفش نداشته باشه؟

میخواهی این شعر از جامی را بخونی: :JC_thinking:

گويند كه واعظی سخنور---------------- در مجلس وعظ سایه گستر

از دفتر عشق نكته می راند------------- و افسانه عاشقی همی خواند

خر گمشده ای بر او گذر كرد -------------و ز گمشده اش ورا خبر كرد

زد بانگ كه كیست حاضر امروز ----------كز عشق نبوده خاطر افروز

نی محنت عشق دیده هرگز------------نی جور بتان كشیده هرگز

برخاست ز جای، ساده مردی---------- هرگز ز دلش نزاده دردی

كان كس منم ای ستوده دهر ----------كز عشق نبوده هرگزم بهر

خر گمشده را بخواند كای یار -----------اینک خر تو، بیار افسار

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کار نشد نداره،فعلا که شده دیگه،آدم ها خیلی با هم فرق دارند.

باید این تفاوت ها را درک کنیم و دنیا را از عینکی که فقط بر چشم خودمان است نبینیم. :a030:

خب این نیازی که من میگم مثل خوارک و پوشاک

مگه ادمی هست که نپوشه و نخوره؟:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب این نیازی که من میگم مثل خوارک و پوشاک

مگه ادمی هست که نپوشه و نخوره؟:ws52:

آدمی نیست که نخوره و نپوشه.

اما یکی تو رستوران غذا میخوره،یکی وسط پارک،یکی تو ماشین.

اینکه کجا و کی غذا بخوری هم مهم است.

صرف نیاز مهم نیست،زمان و مکان برآوردن نیاز هم خیلی اهمیت دارد. :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من هنوز فرق بین دوستی و تعاملات اجتماعی را متوجه نمیشم.

تو جامعه هم مردان با زنان مرتبا در ارتباطند،قرار نیست در هر تعامل اجتماعی که تحریک پیش بیاد. :banel_smiley_4:

بحث دوستی و شرایط حاکم بر دوستی،کاملا با بحث داشتن یک رابطه اجتماعی کاری و تحصیلی متفاوته.

هر دوستیی هم از همان تعاملات اجتماعی به وجود میاد

بله تو تئوری قرار نیس تحریک پیش بیاد ولی در عمل اونم تو جامعه خیلی بسته ما که لبخندزدن یا دست دادن یا قبول دعوت یا پذیرفتن کادو باعث سوتفاهم میشن و.....

وقتی تو جامعه ای هنوز روابط اجتماعی افراد تعریف مشخص و درستی نشده چطور میشه برای دوستی تعریف درستی داشته باشیم

به نظرم دو نفری که میخوان باهم دوست بشن حالا با هر نیتی باید از همون ابتدا شرایط و وضعیت خود را به طرف مقابل توضیح بدن و خواسته ها و انتظاراتشون رو بیان کنن

والا خیلی زود و بشدت سوتفاهم بوجود میاد و به بیراهه کشیده میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
هر دوستیی هم از همان تعاملات اجتماعی به وجود میاد

بله تو تئوری قرار نیس تحریک پیش بیاد ولی در عمل اون تو جامعه خیلی بسته ما که لبخندزدن یا دست دادن یا قبول دعوت یا پذیرفتن کادو باعث سوتفاهم میشن و.....

وقتی تو جامعه ای هنوز روابط اجتماعی افراد تعریف مشخص و درستی نشده چطور میشه برای دوستی تعریف درستی داشته باشیم

به نظرم دو نفری که میخوان باهم دوست بشن حالا با هر نیتی باید از همون ابتدا شرایط و وضعیت خود را به طرف مقابل توضیح بدن و خواسته ها و انتظاراتشون رو بیان کنن

والا خیلی زود و بشدت سوتفاهم بوجود میاد و به بیراهه کشیده میشه

خوب من هم همین ها را گفتم.

منظورم این بود اون موردی که شما مثال زدین،اسمش دوستی نیست،اسمش تعامل اجتماعی است.

اینکه یکی دوستی داشته باشه به معنای واقعی کلمه و خودش را بتواند کنترل کند،خیلی مهم است.

• Like 7
لینک به دیدگاه
خوب من هم همین ها را گفتم.

منظورم این بود اون موردی که شما مثال زدین،اسمش دوستی نیست،اسمش تعامل اجتماعی است.

اینکه یکی دوستی داشته باشه به معنای واقعی کلمه و خودش را بتواند کنترل کند،خیلی مهم است.

مگه من ادعای دوستی کردم !اینو مثال زدم همون جا هم گفتم رابطه باید کاملا کنترل شده همراه با احترام باشه

درضمن مگه شما هر تعامل اجتماعی رو که طرف مقابلتون یک دختر خانوم باشه قبول می کنی ؟

اون خانومی هم که جلو پای شما ترمز زده بود و شمارو به اب البالو خوری !!!!دعوت کرده بود هم می تونست یه نوع تعامل اجتماعی باشه چرا قبول نکردی؟

همون اقا پسر اگه ازم میخواست که بریم یه کلاس در بسته بشینم صحبت کنیم عمرا قبول میکردم

هر رابطه ای ازجمله رابطه با جنس مخالف دارای شرایطی هست و خب صد البته به اولویت های فکری و رفتاری و حسی هر شخصی بستگی داره و نمیشه یک فرمول کلی براش ارایه کرد

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه من ادعای دوستی کردم !اینو مثال زدم همون جا هم گفتم رابطه باید کاملا کنترل شده همراه با احترام باشه

درضمن مگه شما هر تعامل اجتماعی رو که طرف مقابلتون یک دختر خانوم باشه قبول می کنی ؟

اون خانومی هم که جلو پای شما ترمز زده بود و شمارو به اب البالو خوری !!!!دعوت کرده بود هم می تونست یه نوع تعامل اجتماعی باشه چرا قبول نکردی؟

همون اقا پسر اگه ازم میخواست که بریم یه کلاس در بسته بشینم صحبت کنیم عمرا قبول میکردم

ای بابا،اون کجاش تعامل اجتماعی محسوب میشه !!! :banel_smiley_4:

اینکه کسی برات بوق بزنه که تعامل اجتماعی نیست،آب آلبالوشو دیگه از کجا آوردی !!!! :icon_pf (34):

تعامل اجتماعی یعنی برقراری رابطه جهت رفع یکی از مشکلات تحصیلی،کاری،خورد و خوراک و....

اما یکسری از چیزها مثل در آغوش گرفتن و شوخی کردن و.... اسمش تعامل اجتماعی نیست،جز رفاقت محسوب میشه.

ما هم همین را میگیم،همیشه با نامحرم در جایی بنشینید که بالای سرتان آسمان باشد.

مگر با علما.:girl_yes2:

• Like 10
لینک به دیدگاه
ای بابا،اون کجاش تعامل اجتماعی محسوب میشه !!! :banel_smiley_4:

اینکه کسی برات بوق بزنه که تعامل اجتماعی نیست،آب آلبالوشو دیگه از کجا آوردی !!!! :icon_pf (34):

تعامل اجتماعی یعنی برقراری رابطه جهت رفع یکی از مشکلات تحصیلی،کاری،خورد و خوراک و....

اما یکسری از چیزها مثل در آغوش گرفتن و شوخی کردن و.... اسمش تعامل اجتماعی نیست،جز رفاقت محسوب میشه.

ما هم همین را میگیم،همیشه با نامحرم در جایی بنشینید که بالای سرتان آسمان باشد.

مگر با علما.:girl_yes2:

اگه اکی می گفتی میشد تعامل اجتماعی بعدش هم همین جوری که پیش میرفتی میشد به قول خودتون رفاقت

اما از نظر ما تو فرهنگ خونواده ای که ما بزرگ شدیم با نامحرم جماعت فقط میشه تعامل اجتماعی داشت اون بحث رفاقت و چیزای خطری تو تربیت ما نمی گنجه

• Like 5
لینک به دیدگاه
یا خدا ... :w58: چرا این جا همه شمشیر به دستن !

من فقط سوال کردم و از شما هم خواستم جواب بدین

اما اگه شما مطمئنی که دردت درد بوده پس در این مواقعه که آدم توقع کمک از دوستانش داره (دوستان واقعی ) وگرنه وقت خوشی که همه باهاتن !

منظورم اینه که وقتی هم جنس آدم در کش نکنه از غیر هم جنس هم این کار خیلی بعید تره ! :banel_smiley_4:

من اصلا قصد دعوا ندارم که!

دقیقا منم جواب رو دادم...

کلمه نیاز رو دارید با الفاظ درد و مشکل قاطی میکنید...

دوستان:

میشه یه طوری حرف بزنید منم متوجه بشم؟

یکی که میاد میگه برطرف کردن نیاز جنسی و 20تا تشکر میخوره رو باور کنیم یا کسی که میاد میگه همدردی نیاز واقعیشه ؟

من گیج شدم،شاید واقعا من اشتباه میکنم:ws52:آیا من واقعا باید دوستان همجنسم رو عوض کنم!!!؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
من اصلا قصد دعوا ندارم که!

دقیقا منم جواب رو دادم...

کلمه نیاز رو دارید با الفاظ درد و مشکل قاطی میکنید...

دوستان:

میشه یه طوری حرف بزنید منم متوجه بشم؟

یکی که میاد میگه برطرف کردن نیاز جنسی و 20تا تشکر میخوره رو باور کنیم یا کسی که میاد میگه همدردی نیاز واقعیشه ؟

من گیج شدم،شاید واقعا من اشتباه میکنم:ws52:آیا من واقعا باید دوستان همجنسم رو عوض کنم!!!؟

همه مشکلا سر نیاز جنسیه:ws2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه مشکلا سر نیاز جنسیه:ws2:

خیلی خب،میشه تعریف کنی این نیاز رو؟(چون واقعا برای من سوال شده!چیز دیگه ای اومده تو سر من که میخوام ببینم منظور اون هست یا نه،چیز دیگه ای هست)

من که گفتم باید حریم باشه برای دوستی

اصلا آدم اگر واقعا قصد دوستی داره نباید به فکر اون ارضای اون نیاز بایک دوست باشه!

اینطور نیست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی خب،میشه تعریف کنی این نیاز رو؟(چون واقعا برای من سوال شده!چیز دیگه ای اومده تو سر من که میخوام ببینم منظور اون هست یا نه،چیز دیگه ای هست)

من که گفتم باید حریم باشه برای دوستی

اصلا آدم اگر واقعا قصد دوستی داره نباید به فکر اون ارضای اون نیاز بایک دوست باشه!

اینطور نیست؟

زیباترین نیاز خدادادی به انسان میل جنسی هست که فقط مختص انسان هست و حیوانات به نام غریزه جنسی دارن که باید کنترل بشه نه سرکوبمثل غذا خوردن که اگر زیاد بخوری چاق میشی یا کم بخوری لاغر....

100% باید با دوست باشه دیگه چون به نظر من باید با لذت باشه نمیشه که بری با هر کسی:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من نمیدونم چرا هیچکس این نیازها را شفاف و واضح بیان نمیکنه....

این تاپیک برای بی پرده صحبت کردن است،تو جامعه که کسی از نیازهاش نمیگه،اقلا اینجا بگین ما ببینیم نیازهای دختر و پسر جوان برای دوستی،شامل چه مواردی میشه.

نیاز من مثلا در همون حدی هست که خودتون هم قبلا بیان کردین

حالا بقیه دوستان شاید کمتر بخوان شاید هم بیشتر

ولی من فکر میکنم همین حد کافی باشه برای یک دوستی معمولی

ولی وقتی شما با یکی دوست میشین مطمئنن نیاز های خودتون رو از طرف مقابل میدونین ایا در همون حد خودتون ازش انتظار دارین یا حدی که اون میخواد؟:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
زیباترین نیاز خدادادی به انسان میل جنسی هست که فقط مختص انسان هست و حیوانات به نام غریزه جنسی دارن که باید کنترل بشه نه سرکوبمثل غذا خوردن که اگر زیاد بخوری چاق میشی یا کم بخوری لاغر....

100% باید با دوست باشه دیگه چون به نظر من باید با لذت باشه نمیشه که بری با هر کسی:ws52:

منشع زشتی ارضاء غریضه جنسی 3 چیز هست:

1-هنگامی که با جنس موافق باشه

2-هنگامی که به انسان لطمه روحی،روانی وارد کنه

3-هنگامی که در جامعه فساد ایجاد کنه

اگر موردی که گفتی در این 3مورد صدق نمیکنه(تحت هر شرایطی)حق با شماست!

اون که میگی دیگه دوست نیست،همسر و شریک هست،درسته؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه کسی نتونه ازدواج کنه چی ؟باید بره بمیره؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

آره مطمئنا نباید ناهنجاری ایجاد کنه

نه دیگه یکی دوست نداره ازدواج کنه واسه همین دوستش شریک جنسیش هم میشه تا علاوه بر بقیه نیاز ها که تا حالا برای هم برطرف می کردن این نیاز رو هم برطرف کنن برای هم

درست میگم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه کسی نتونه ازدواج کنه چی ؟باید بره بمیره؟

من این حرف رو زدم؟نه اینطور نیست ولی نباید به هر قیمتی هم دست به ارضاءغریضه جنسی بزنه،حداقل تو جایی که مادر اون زندگی میکنیم،تو فرهنگی که ما درش هستیم،جایز نیست،هست؟

در ضمن در تنظیم خواندیم که روابط نامشروع آزار روانی در دوطرف ایجاد میکند

فکر میکنم بحث داره به بیراهه کشیده میشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس این که کسی به دوستی با جنس مخالف نیاز داشته باشه یا نداشته باشه بستگی به خود فرد داره اگر هم جنسگرا باشه که احتیاجی هم به دوستی با جنس مخالف نداره یا عکس این قضیه

یکی بیاد ی نتیجه گیری بکنه از بحث ببینیم چی شد اخرش

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره مطمئنا نباید ناهنجاری ایجاد کنه

نه دیگه یکی دوست نداره ازدواج کنه واسه همین دوستش شریک جنسیش هم میشه تا علاوه بر بقیه نیاز ها که تا حالا برای هم برطرف می کردن این نیاز رو هم برطرف کنن برای هم

درست میگم؟

بابا یک بحث ساده رو چقدر میپیچونین

یعنی دوس دختر/پسر داشتن اینقدر عجیبه که بحث میکنین؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...