رفتن به مطلب

من به دوستی با جنس مخالف نیاز دارم !

EOS

ارسال های توصیه شده

نخیییییییییییییر

یه سوال مگه چی میشه من یه دوس پسر داشته باشم که همه نیازامو برطرف کنه؟ چه ایرادی داره؟من نمی فهمم

خوب شما بی پرده تر بحث میکنین،اکثرا شعار میدادند.

همه نیازها را بهتر و با جزئیات بیشتر شرح بدهید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به حق چیزهای ندیده و نشنیده !!!

چرا این نیاز دوستی،اینقدر در نسل جدید مطرح میشه،پس تکلیف گذشتگان ما چه میشود؟

چندوقت پيش موضوع تاپيك توي يه برنامه تيوي مطرح شد،يكي از بيننده ها حرف شمارو زد ولي كارشناس برنامه گفت اين موضوع از گذشته بود،اين فكر اشتباهي كه ميگن مسئله امروز.

اگر میخواهید حرف خودتون رو به کرسی بنشونید بحثی توش نیست!:banel_smiley_4:

من سه سال هست که دوستام رو انتخاب کردم و باهاشون هستم!

درموردی که پرسیدی حواب دادم،ربطی به انتخاب دوستانم نداره:w16:

اين موضوع شخصي و نيازي به كرسي نشوندن نداره.

منظورم اين بود يه دوست از جنس مخالف ميتونه بد باشه ميتونه خوبم باشه،به خودتون بستگي داره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من بادوستی موافقم اما با در نظر داشتن جنبه طرفین

در مورد سوال اول بایدی وجود ندارد ومن دوستای دارم که چنین نیستند

در مورد سوال دوم متوانم بگویم چون جنس مخالف برای هم ناشناخت است وطرفین می خواهند همدیگر را بشناسند

سوال سوم چرا بخشی از خلا را با این نفرات متوان پر کرد ولی بخشی که خیلی مهم وحیاتی است نه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من دوسته خوبه که نیاز ادمو بر طرف میکنه حالا چه دختر چه پسر!

میتونه هم جنس باشه میتونه نباشه

من نمیدونم چرا هیچکس این نیازها را شفاف و واضح بیان نمیکنه....

این تاپیک برای بی پرده صحبت کردن است،تو جامعه که کسی از نیازهاش نمیگه،اقلا اینجا بگین ما ببینیم نیازهای دختر و پسر جوان برای دوستی،شامل چه مواردی میشه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
فکر می کنم از عنوان تاپیک موضوع مورد نظرم مشخص باشه :ws37:

تقریبا تمام دوستان و اطرافیان من حتما با یه جنس مخالف دوست هستن (اشاره ای به میزان صمیمیت و روابط نمی کنم چون این موضوع مد نظرم نیست )

هر وقت ازشون می پرسم که چرا طرفت حتما باید جنس مخالف باشه می گن "یه سری نیاز هست که فقط جنس مخالف می تونه برآورده کنه یه صحبت هایی هست که با جنس مخالفت می تونی خیلی راحت تر بیان کنی " :ws52:

حالا سوالم اینه که به نظر شما :

_چرا هر کس باید یه دوست از جنس مخالف داشته باشه !؟

_اصلا این نیاز به جنس مخالف چی هست و از کجا نشات می گیره ؟

_حالا نمی شه نیاز و خلا وجودی با برادر یا پدر یا .... (مادر خواهر و ..... ) پر بشه ؟!

سلام.

بعد از یه سنی گرایش به جنس مخالف شدید میشه.

این یه چیز طبیعی ، فیزیولوژکی و روانیه. اگر اینطور نباشه نسل بشر به خطر می افته.

به همین دلیل همیشه در زن و مرد برای جنس مخالفشون یه سری جذابیت ها هست که دوستان روانشناس میتونن بهتر توضیح بدن. در واقع اون چیزی که یه جنس موافق نداره.

حرف زدن های عاشقانه، ناز کردن ، لمس کردن جنس مخالف به صورت در آغوش گرفتن، عشق بازی و ... رفتارهایی که شما نمیتونید با محارم و همجنساتون انجام بدین مگر اینکه همجنس باز باشید.

دلائل اولیه پدید اومدن دوستی در ایران، مشکل بودن شرایط ازدواج بود. افراد شرایط ازدواج رو با هم نداشتند، مدتی با هم دوست میشدند تا زمان ازدواجشون فرا برسه.

اما الان دوستی به عنوان یه ابزار شناخت و در مرحله بعد به عنوان یه ابزار رفع نیاز موقتی شناخته میشه که ویژگی "وابستگی" داره ازش جدا میشه. یعنی افراد به همدیگه تعلق خاطر پیدا نمیکنند و بعد از مدتی به راحتی از هم جدا میشن.

پدیده ی جالبی این روزها شاهد هستیم. دختران و پسران از منظر جنس مخالفشون به دو دسته "به درد دوستی خوردن" و "به درد ازدواج خوردن" تقسیم میشن. که هرکدومشون ویژگی های خاص خودشونو دارند.

• Like 10
لینک به دیدگاه

پدیده ی جالبی این روزها شاهد هستیم. دختران و پسران از منظر جنس مخالفشون به دو دسته "به درد دوستی خوردن" و "به درد ازدواج خوردن" تقسیم میشن. که هرکدومشون ویژگی های خاص خودشونو دارند.

احسنت.

این خیلی نکته ظریف و مهمی بود. :icon_gol:

البته من فکر میکنم خیلی از دوستی های این تیپی،حتی با هدف دوستی هم بهشون نگاه نمیشه.

فقط یک رفع نیاز موقت و سپس خداحافظ. :sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام.

بعد از یه سنی گرایش به جنس مخالف شدید میشه.

این یه چیز طبیعی ، فیزیولوژکی و روانیه. اگر اینطور نباشه نسل بشر به خطر می افته.

به همین دلیل همیشه در زن و مرد برای جنس مخالفشون یه سری جذابیت ها هست که دوستان روانشناس میتونن بهتر توضیح بدن. در واقع اون چیزی که یه جنس موافق نداره.

حرف زدن های عاشقانه، ناز کردن ، لمس کردن جنس مخالف به صورت در آغوش گرفتن، عشق بازی و ... رفتارهایی که شما نمیتونید با محارم و همجنساتون انجام بدین مگر اینکه همجنس باز باشید.

دلائل اولیه پدید اومدن دوستی در ایران، مشکل بودن شرایط ازدواج بود. افراد شرایط ازدواج رو با هم نداشتند، مدتی با هم دوست میشدند تا زمان ازدواجشون فرا برسه.

اما الان دوستی به عنوان یه ابزار شناخت و در مرحله بعد به عنوان یه ابزار رفع نیاز موقتی شناخته میشه که ویژگی "وابستگی" داره ازش جدا میشه. یعنی افراد به همدیگه تعلق خاطر پیدا نمیکنند و بعد از مدتی به راحتی از هم جدا میشن.

به این مگن حق ادا شده مطلب:icon_gol::icon_gol:

البته اشکالی که در دید دختران امروزی وجود داره اینه که از دید خودشون به قضیه نگاه می کنن

یعنی می گن یه دوستی سالم! که می تونه منجر به ازدواج بشه!!

ولی وقتی وارد ماجرا می شن و وقتی می فهمن که دوستی های سالم هم منظوری دارند! و اون وقته که یا مجبور می شن برگردن یا به چیزی که نمی خوان تن بدن فقط برای اینکه طرف مقابل رو نگه دارند!

غافل از اینکه شاید ازدواجی که می خوان هیچ وقت اتفاق نیافتد!

• Like 10
لینک به دیدگاه

شعر جنس مخالف از آقای حبیب نیارق

جنس مخالف

گفتی که بگو یک کمی از جنس مخالف

باشد چه بگم همدمی از جنس مخالف؟!

می دانم عزیـزم که چو من نیز تو داری

یـک ذهنیـت مبهمی از جنس مخالف

ایــن ذهنیـت مبهمـت از اوّل خلقـت

بوده ست بـه هر آدمی از جنس مخالف

از لحـن بَـدَم روم بـه دیـوار! ببخشیـد!

آخر تـو چرا می رمی از جنس مخالف؟!

خب فکر کنم اکثر دوستایی که میگن نیازامون و بر آورده کنیم با دوست از جنس مخالف فکر کنم منظورشون نیاز جنسی بود که در لفافه میگن ولی به نظر من دوستی با جنس مخالف جز این مورد نمیتونه باشه اکثر دخترها رازهاشون و با دوستهای همجنس خودشون در میون میذارن و همچنین آقا پسرها و از نظر پولی هم به خانواده وابسته هستن پس فقط میمونه نیاز جنسی که تو جوونها به طبع بیشتر هست این نیاز :hanghead:

نمیدونم شاید فکر کنید من بقول اسی متحجرم ولی خودم شدیدا با دوستی با جنس مخالف مشکل دارم و مخالفم چون خیلی از این دوستیها سر انجامی نداره و ممکنه زندگی آینده زناشویی رو هم به خطر بندازه:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

هیچوقت نباید از جنس مخالف فرار کرد هیچوقت

اما به نظرمن این رابطه یکی از اون رابطه هایی هست که باید خیلی توش دقت کنی بهتر بگم با شرایط جامعه ما و با دید فعلی ,خانوما باید بیشتر دقت کنن

درضمن قرار نیست همیشه باکسی دوست بشی بعد ...........

همین چن روز پیش بود بعد جلسه امتحان یکی از پسرای کلاسمون که توی چن درس باهم توی یه کلاس بودیم برای سوالی اومد جلو

یه سوال کاملا درسی

بعد حرف مون کشیده شد به موضوع سمینارمون

چون تقریبا موضوع هردو مون یکی بود صحبتامون گل کرد بعد بدون اینکه بدونیم چطور شد

سه ساعت تمام داشتیم درمورد یک مقاله و مسئله ای که تو اون مقاله مطرح بود بحث می کردیم تو سالن دانشکده و جلوی همه چشما , حتی برادران ارجمند حراستی !

بی پرده بگم وااااقعا لذت بردم واقعا!

با اینکه درطول صحبت حتی یه لحظه هم حس نکردم دارم با یه به قول معروف جنس مخالف حرف میزنم یا حتی اولین باره دارم باهاش صحبت می کنم تموم ذهنم و ذهنش درگیر بحثمون بود

اگه رابطه با جنس مخالف اینجوری باشه با رعایت تموم حریم ها و احترام متقابل بدون اینکه به شرف و شخصیت طرفین لطمه بخوره خیلی هم موافقم والا گربه ها و سگ ها هم دوست از جنس مخالف دارن

• Like 8
لینک به دیدگاه

با اینکه درطول صحبت حتی یه لحظه هم حس نکردم دارم با یه به قول معروف جنس مخالف حرف میزنم یا حتی اولین باره دارم باهاش صحبت می کنم تموم ذهنم و ذهنش درگیر بحثمون بود

اگه رابطه با جنس مخالف اینجوری باشه با رعایت تموم حریم ها و احترام متقابل بدون اینکه به شرف و شخصیت طرفین لطمه بخوره خیلی هم موافقم ن

من هنوز فرق بین دوستی و تعاملات اجتماعی را متوجه نمیشم.

تو جامعه هم مردان با زنان مرتبا در ارتباطند،قرار نیست در هر تعامل اجتماعی که تحریک پیش بیاد. :banel_smiley_4:

بحث دوستی و شرایط حاکم بر دوستی،کاملا با بحث داشتن یک رابطه اجتماعی کاری و تحصیلی متفاوته.

• Like 8
لینک به دیدگاه
خوب شما بی پرده تر بحث میکنین،اکثرا شعار میدادند.

همه نیازها را بهتر و با جزئیات بیشتر شرح بدهید.

من میتونم همه ی نیازهارو شرح بدم اما اینجا جاش هست؟

حالا من میگم هر کی میخواد در موردم فکر بد کنه خود مختاره هر کی هم که میخواد پست رو پاک کنه مختار تر

من اول از همه ادمم بدون هیچ مقدمه ای میگم به جنس مخالفم نیاز دارم چون علاوه بر پوشاک و خوراک و چیزهای دیگه به چیز مهمی به اسم *** احتیاج دارم این یکی از نیازهای منه علاوه بر این من به جنس مخالفم احتیاج دارم چون مکمل من احساسات اون نصفه ی احساسات منه ما در کنار هم کامل میشیم

خب حالا خیلیا میگن ازدواج کن ماهم دلایل اجتماعی و سیاسیشو میزاریم کنار به هر دلیلی نمیخوام ازدواج کنم حالا چون نمی خوام ازدواج کنم نباید نیازهامو برطرف کنم؟(من کاری به دین ندارم بر اساس اون هم رفتار نمیکنم )

واسه اینکه نیازهامو برطرف کنم که حق طبیعی یک ادم هستش با جنس مخالفم دوست میشم حالا نمیدونم کجاش بده اینو برام روشن کنین

• Like 12
لینک به دیدگاه
من میتونم همه ی نیازهارو شرح بدم اما اینجا جاش هست؟

حالا من میگم هر کی میخواد در موردم فکر بد کنه خود مختاره هر کی هم که میخواد پست رو پاک کنه مختار تر

من اول از همه ادمم بدون هیچ مقدمه ای میگم به جنس مخالفم نیاز دارم چون علاوه بر پوشاک و خوراک و چیزهای دیگه به چیز مهمی به اسم *** احتیاج دارم این یکی از نیازهای منه علاوه بر این من به جنس مخالفم احتیاج دارم چون مکمل من احساسات اون نصفه ی احساسات منه ما در کنار هم کامل میشیم

خب حالا خیلیا میگن ازدواج کن ماهم دلایل اجتماعی و سیاسیشو میزاریم کنار به هر دلیلی نمیخوام ازدواج کنم حالا چون نمی خوام ازدواج کنم نباید نیازهامو برطرف کنم؟(من کاری به دین ندارم بر اساس اون هم رفتار نمیکنم )

واسه اینکه نیازهامو برطرف کنم که حق طبیعی یک ادم هستش با جنس مخالفم دوست میشم حالا نمیدونم کجاش بده اینو برام روشن کنین

نه منظورم همین و در همین حد بود،دیگه بیشترش منظور نیست.

اگر خودت و ایدئولوژی حاکم بر ذهنت طوری هست که وقتی اینطور رفتار کنی،آسیبی از لحاظ فردی به خودت نمیرسه و تو هم به اجتماع آسیبی نمیزنی ، مشکلی نداره.

اما چیزی که من خودم حس کردم اینست معمولا انسان اگر در این زمینه حریص شد،مزاحمت های بعدی برای سایرین با توجه به روحیه تنوع طلبی آدم ها شکل میگیره.

مخصوصا در مورد پسرها که احتمال حریص شدن در این زمینه،خیلی زیاده.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اگر خودت و ایدئولوژی حاکم بر ذهنت طوری هست که وقتی اینطور رفتار کنی،آسیبی از لحاظ فردی به خودت نمیرسه و تو هم به اجتماع آسیبی نمیزنی ، مشکلی نداره.

اما چیزی که من خودم حس کردم اینست معمولا انسان اگر در این زمینه حریص شد،مزاحمت های بعدی برای سایرین با توجه به روحیه تنوع طلبی آدم ها شکل میگیره.

برا من تا حالا مشکلی پیش نیومده اما اینو بگم من دارم به صراحت میگم که ایرادی نداره اما خیلی از همین ادمایی که شعار میدن برام جای سوال دارن.واقعا نیازهاشونو زیر پا میزارن؟یا نه قضیه اب زیر کاهیه؟کسی میتونه تا قبل 25 26 سالش نیازی به این مهمی رو زیر پا بزاره؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

تو ی رابطه اجتماعی ما نمیریم با همکار یا کسی ک تو جامعه برخورد داریم دردو دل کنیم

رازهامونو بگیم توقع محبت داشته باشیم

ولی این نیازا ( محبت - هم صحبتی - جنسی - سنگ صبور و .... ) تو وجود همه ی آدما هست و اکثرا تو رابطه دوستی دنبال کسی میگردن ک حداقل بتونه ب ی چیزیش دلشو خوش کنه و ی کمی از نیازاشو بر طرف کنه

یکی فقط نیاز ب محبت کردن داره یکی نیاز ب محبت دیدن یکی نیاز جنسی داره یکی نیاز ب همدم داره

علاوه بر نیازا دوستی با جنس مخالف باعث آشنایی با جنس مخالف میشه و مسلما خیلی چیزا درباره نوع برخورد با جنس مخالفو یاد میگیره و تو زندگی آیندشم واسش مفیده

اگه همه ی روابط دوستی کنترل شده باشه میشه از رفتارای پرخطر جلوگیری کرد و این ک بگیم دوستی باعث میشه ب انحراف کشیده بشیم یا آیندمون خراب بشه ب نظر من تفکر درستی نیست البته همه چی نسبیه شاید تو ی رابطه ای واقعا نشه از چیزی جلوگیری کرد و از روی هوس یا دوس داشتن تن ب خواسته های طرفشون بدن ک این برمیگرده ب جنبه و شناخت

تو دوستی قبل از اینکه کسی بخواد وابستگی عاطفی پیدا کنه باید شناخت پیدا کنه ببینه طرف جنبشو داره یا نه اهل سو استفاده هست یا نه بعد بره جلو

• Like 7
لینک به دیدگاه

این حریص شدنو کاملا موافقم

مشکل ما اینه که یه فنریه که فشرده شده تا کی در بره چه تو موضوعات سیاسی چه اجتماعی خدا داند !

اگر موضوعی مثل حجاب آزاد بوود مطمئنم چیزی حدود حداقل 50 درصد از مشکلات اجتماعی حل میشد ........

الان این ارشاد هایی هم که داره هی هر روز بیشتر میشه تو خیابونا بیشتر باعث فشرده شدن فنر میشه .......

کو مغز که بفهمه اینو ؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
برا من تا حالا مشکلی پیش نیومده اما اینو بگم من دارم به صراحت میگم که ایرادی نداره اما خیلی از همین ادمایی که شعار میدن برام جای سوال دارن.واقعا نیازهاشونو زیر پا میزارن؟یا نه قضیه اب زیر کاهیه؟کسی میتونه تا قبل 25 26 سالش نیازی به این مهمی رو زیر پا بزاره؟

اگر کسی زیر آبی بره و اینجا بگه نمیرم،خیلی بدجنسه.... :zadan:

چون علما فرض را بر بی گناهی مومنین و مومنات میگذارند مگر اینکه خلافش ثابت شود.

اما اینکه با تعجب میگی مگر کسی میتونه،مشکلش کجاست؟ :JC_thinking:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اگر کسی زیر آبی بره و اینجا بگه نمیرم،خیلی بدجنسه.... :zadan:

چون علما فرض را بر بی گناهی مومنین و مومنات میگذارند مگر اینکه خلافش ثابت شود.

اما اینکه با تعجب میگی مگر کسی میتونه،مشکلش کجاست؟ :JC_thinking:

میشه؟:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
میشه؟:ws52:

کار نشد نداره،فعلا که شده دیگه،آدم ها خیلی با هم فرق دارند.

باید این تفاوت ها را درک کنیم و دنیا را از عینکی که فقط بر چشم خودمان است نبینیم. :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...