هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ منظور از گذشته،میشه به دو نسل قبل از ما تا سال های اولیه تاریخ اشاره کرد. اینکه آیا آنها که با جنس مخالف،دوستی به معنای امروزی را نداشتند،چه ضرری میکردند. به نظر من نمیشه مقایسه کرد شرایط عوض شده زندگی ها فرق کرده سطح فرهنگ ها بالا رفته و تغییر کرده نمی ددونم میشه گفت موفق بودن یا ناموفق مرد های قدیم فرق داشتن توی زندگی حرف اول و آخر رو میزدن ولی الان نه اونجوری نیست شاید قدیمیا زندگیاشون پایدار تر باشه ولی به نظر من از سر اجباره شاید طلاق به این معنا نبوده توشون ولی من میگم طلاق پنهان داشتن به خاطر بچه هاشون و شرایط خانواده ها به زندگی ادامه میدادن البته عمومیت نداره ولی خوب مهمترین عاملش این بوده که تا قبل ازدواج هیچ دختری رو نمیدیدن و باهاشون تعامل نداشتن برای همینه که با روحیات همدیگه آشنا نبودن این خودش خیلی مشکلات و به وجود میاره 6 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خوب شما اول پارامترهای لازم برای دوستی سالم را معرفی بفرمایید. دوستی سالم یک مفهوم خیلی کلی است،یکی ممکنه به بستنی خوردن بگه دوستی سالم،یکی هم داشتن رابطه ...... را هم جز دوستی سالم و مورد نیاز بدونه. اگر مفهوم دوستی سالم توضیح داده بشه،بهتر میشه بحث کرد. دقیق نمیشه گفت چون خیلی طولانی میشه پستم ولی از نظر من اون دوستی سالمه که وقار حفظ بشه ارزش ها نگه داشته بشه و 2 طرف در عین صمیمیت یک مرزو حدودی رو برای هم نگه دارن و بتونن خواسته هاشونو کنترل کنن چون به نظرم الان خیلی ها نمیتونن خواسته هاشونو از طرف مقابل کم کنن و حد اونارو نگه دارن چه بشا خواسته هاشونو مثل اجبار از دوست طرف مقابل میخوان 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نسلای گذشته سن ازدواجشون پایین بود حتی قبل از اینکه حس کنن ب دوستی یا همصحبتی با جنس مخالف نیاز دارن زن/شوهر داشتن اینکه عمومیت نداره.... ممکنه در مورد خانم ها اینطور باشه تا حدودی،اما آقایان در گذشته هم زیاد زود ازدواج نمیکردند. 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شاید قدیمیا زندگیاشون پایدار تر باشه ولی به نظر من از سر اجباره شاید طلاق به این معنا نبوده توشون ولی من میگم طلاق پنهان داشتن به خاطر بچه هاشون و شرایط خانواده ها به زندگی ادامه میدادن اين رو قبول ندارم .......... حداقل تو اطرافيان خودم نهايتش يه مورد اون هم با موارد بسيار جزيي حالا اجبار زندگي رو ادامه دادن ......... اما در اوج مشكلات و در هر شرايط محكم در كنار هم قدم برداشتن روابط امروز سريع شكل ميگيره و خيلي زود هم سرد ميشه ( حالا به دلايلي ، عدم شناخت ، خلاء عاطفه در خانواده ، تنوع طلبي و ... ) 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دقیق نمیشه گفت چون خیلی طولانی میشه پستم ولی از نظر من اون دوستی سالمه که وقار حفظ بشه ارزش ها نگه داشته بشه و 2 طرف در عین صمیمیت یک مرزو حدودی رو برای هم نگه دارن و بتونن خواسته هاشونو کنترل کنن چون به نظرم الان خیلی ها نمیتونن خواسته هاشونو از طرف مقابل کم کنن و حد اونارو نگه دارن چه بشا خواسته هاشونو مثل اجبار از دوست طرف مقابل میخوان ولی این مواردی که شما گفتین هیچکدام در دوستی بین دو هم جنس،مثل دوستی دو پسر با هم یا دوستی دو دختر با هم حفظ نمیشود. یعنی دوستان هم جنس خیلی باهم شوخی و بعضی وقت ها حرف های خاصی دارند. پس جنس این دوستی خیلی با اون دوستی فرق میکنه و دیگه اسمش دوستی نمیشه !!! این مواردی که بچه ها نام میبرند را نمیتوان نام دوستی بر آن نهاد، میشه یک تعامل اجتماعی نام گذاشت،مفاهیم دوستی خیلی بالاتر از این حرفاست. 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اين رو قبول ندارم .......... حداقل تو اطرافيان خودم نهايتش يه مورد اون هم با موارد بسيار جزيي حالا اجبار زندگي رو ادامه دادن ......... اما در اوج مشكلات و در هر شرايط محكم در كنار هم قدم برداشتن روابط امروز سريع شكل ميگيره و خيلي زود هم سرد ميشه ( حالا به دلايلي ، عدم شناخت ، خلاء عاطفه در خانواده ، تنوع طلبي و ... ) آره من که گفتم عمومیت نداشته خیلی خانواده ها هم بودن که بسیار خوشبخت بودن و هستن 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اینکه عمومیت نداره.... ممکنه در مورد خانم ها اینطور باشه تا حدودی،اما آقایان در گذشته هم زیاد زود ازدواج نمیکردند. زیاد زود دیگه نهایتا 20-25 سال ازدواج میکردن ی چیز دیگه م میتونه این باشه ک اون موقه مثه الان خاوما تو جامعه ( کوچه و بازار ) نبودن ک با کسی تعامل داشته باشن و فکر دوستی و این چیزا ب ذهنشون خطور کنه 5 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ولی این مواردی که شما گفتین هیچکدام در دوستی بین دو هم جنس،مثل دوستی دو پسر با هم یا دوستی دو دختر با هم حفظ نمیشود. یعنی دوستان هم جنس خیلی باهم شوخی و بعضی وقت ها حرف های خاصی دارند. پس جنس این دوستی خیلی با اون دوستی فرق میکنه و دیگه اسمش دوستی نمیشه !!! این مواردی که بچه ها نام میبرند را نمیتوان نام دوستی بر آن نهاد، میشه یک تعامل اجتماعی نام گذاشت،مفاهیم دوستی خیلی بالاتر از این حرفاست. بله من با شما کاملا موفقم ولی منظورم 2 جنس مخالف بود نه همجنس 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ی چیز دیگه م ک چن وقت پیش خالم داشت میگفت الان دیگه تو فامیلا زیاد رفت و آمد نداریم و پسر/دختر خاله یا عمو و دایی و عمه زیاد با هم در ارتباط نیستن قدیما همه بچه های فامیل با هم دوست بودن و مثه الان انقد مرز بندی نمیشدن و تفریح و شوخی و هرچیزی ک بود تو خانواده بود دیگه دنبال این چیزا تو بیرون از خونه نبودن 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ پس جنس این دوستی خیلی با اون دوستی فرق میکنه و دیگه اسمش دوستی نمیشه !!! دقيقا ........... من فك ميكنم هدف اين تايپيك نياز به دوستي با روابط احساسيه !!!!! اين نوع دوستي هايي كه بيشتر دوستان ميگن در حد دانشگاه و نت با سالم بودنش متفاوته تا يه دوستي صميمي !!!! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بله من با شما کاملا موفقم ولی منظورم 2 جنس مخالف بود نه همجنس دوستی یعنی صمیمیت. یکی از مهمترین راه های نشان دادن صمیمیت در آغوش گرفتن و دست دادن و خندیدن و شوخی باهم و.... است. اگر اینها قرار باشد انجام نشود،اسمش دوستی نمیشه،اسمش میشه رابطه اجتماعی. مثل رابطه ما با استاد دانشگاه،با مغازه دار با هر فردی در جامعه. اما دوستی بدون اینها،آیا باز هم دوستی میشه؟ :JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دوستی یعنی صمیمیت. یکی از مهمترین راه های نشان دادن صمیمیت در آغوش گرفتن و دست دادن و خندیدن و شوخی باهم و.... است. اگر اینها قرار باشد انجام نشود،اسمش دوستی نمیشه،اسمش میشه رابطه اجتماعی. مثل رابطه ما با استاد دانشگاه،با مغازه دار با هر فردی در جامعه. اما دوستی بدون اینها،آیا باز هم دوستی میشه؟ :jc_thinking: من که نگفتم ای این چیز ها مخالفم اتفاقا این ها هم خیلی خوبه و جزس هست ولی من منظورم چیز دیگه ای بود خودتون خوب میدونین یک سری از ادم ها چه انتظاراتی از یک دوست دارن درسته اگه این هایی که میگین نباشه میشه یک تعامل اجتماعی ولی ایا لازمه که هر چیزی انجام بشه ؟ ولی صمیمیت و بروز دادنش خیلی مهمه من این تیکه رو کاملا با شما موافقم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من که نگفتم ای این چیز ها مخالفم اتفاقا این ها هم خیلی خوبه و جزش هست ولی من منظورم چیز دیگه ای بود خودتون خوب میدونین یک سری از ادم ها چه انتظاراتی از یک دوست دارن درسته اگه این هایی که میگین نباشه میشه یک تعامل اجتماعی ولی ایا لازمه که هر چیزی انجام بشه ؟ ولی صمیمیت و بروز دادنش خیلی مهمه من این تیکه رو کاملا با شما موافقم آهان،حالا میرسیم سر بحثمون. مسلما منظور از هر چیزی،این نیست که تا هر جایی میخواهیم پیش برویم. اما همون مواردی که در دوستی های معمولی به آن اشاره کردم مثل در آغوش گرفتن و دست دادن و شوخی و.... در چه صورتی میتواند بین پسر و دختر اجرا شود و مراحل بعدی پیش نیاید؟ آیا عملا این موضوع به نظر دوستان ممکن است؟ 9 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ آهان،حالا میرسیم سر بحثمون. مسلما منظور از هر چیزی،این نیست که تا هر جایی میخواهیم پیش برویم. اما همون مواردی که در دوستی های معمولی به آن اشاره کردم مثل در آغوش گرفتن و دست دادن و شوخی و.... در چه صورتی میتواند بین پسر و دختر اجرا شود و مراحل بعدی پیش نیاید؟ آیا عملا این موضوع به نظر دوستان ممکن است؟ مطمئنن نمیشه مساله رو تا هر جایی خواست پیش برد مسلما تو اشنایی اولیه نمیان همو بغل کنن درسته؟ من فکر میکنم که یک دوستی واقعی بین دو جنس مخالف زمانی میتونه به اون چیزایی که گفتین بکشه که اون صمیمیت واقعی بینشون باشه نه صرفا برای ارضای خودشون!!!! مراحل بعدی هم به خود 2 طرف به نظر من بستگی داره این که تا چه حدی موفق شدن که اون حریم هایی رو که باید برای طرف مقابل بذارن و ازش بخوان این که دیگه به یک سری مراحل برسه یا نرسه به 2 طرف بر میگرده که ایا برای دوستش مشخص کرده حریم و حدش رو یا نه 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا اولش متوجه نشدم اصلا چی گفتین اما من هم با نظر آسا کاملا موافقم که توی انتخاب دوست اشتباه کردی متاسفانه تو انتخاب دوستت اشتباه كردي:girl_yes2: اگر میخواهید حرف خودتون رو به کرسی بنشونید بحثی توش نیست! من سه سال هست که دوستام رو انتخاب کردم و باهاشون هستم! درموردی که پرسیدی حواب دادم،ربطی به انتخاب دوستانم نداره 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اگر میخواهید حرف خودتون رو به کرسی بنشونید بحثی توش نیست!من سه سال هست که دوستام رو انتخاب کردم و باهاشون هستم! درموردی که پرسیدی حواب دادم،ربطی به انتخاب دوستانم نداره یا خدا ... چرا این جا همه شمشیر به دستن ! من فقط سوال کردم و از شما هم خواستم جواب بدین اما اگه شما مطمئنی که دردت درد بوده پس در این مواقعه که آدم توقع کمک از دوستانش داره (دوستان واقعی ) وگرنه وقت خوشی که همه باهاتن ! منظورم اینه که وقتی هم جنس آدم در کش نکنه از غیر هم جنس هم این کار خیلی بعید تره ! 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دوستی یعنی صمیمیت. یکی از مهمترین راه های نشان دادن صمیمیت در آغوش گرفتن و دست دادن و خندیدن و شوخی باهم و.... است. اگر اینها قرار باشد انجام نشود،اسمش دوستی نمیشه،اسمش میشه رابطه اجتماعی. مثل رابطه ما با استاد دانشگاه،با مغازه دار با هر فردی در جامعه. اما دوستی بدون اینها،آیا باز هم دوستی میشه؟ :JC_thinking: واقعا دیدگاه جالبی بود :JC_thinking: :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ می بخشید که این رو می گم اما دوستی با حنس مخالف دو حالت داره ۱- ارضای نیاز های روحی ۲- ارضای نیاز های جنسی! که در کشور ما رسم شده مورد اول (فقط در مورد کیس هایی حرف می زنم که رابطه شون قراره فقط دوستی باشه به قول خودشون) مخصوص بانوان باشه و مورد دوم مخصوص بعضی از آقایان! که برای انجام مورد اول مورد دوم رو در خواست می کنن! اینو من نمی گم ها ! تحقیقات می گه!! 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ آهان،حالا میرسیم سر بحثمون. مسلما منظور از هر چیزی،این نیست که تا هر جایی میخواهیم پیش برویم. اما همون مواردی که در دوستی های معمولی به آن اشاره کردم مثل در آغوش گرفتن و دست دادن و شوخی و.... در چه صورتی میتواند بین پسر و دختر اجرا شود و مراحل بعدی پیش نیاید؟ آیا عملا این موضوع به نظر دوستان ممکن است؟ نخیییییییییییییر 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ یه سوال مگه چی میشه من یه دوس پسر داشته باشم که همه نیازامو برطرف کنه؟ چه ایرادی داره؟من نمی فهمم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده