khargoosh 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به دوستان انجمنی در این تاپیک قصد دارم دانشگاههایی که برای نیمسال اول 89 برای آزمون دکترا ثبت نام می کنند را معرفی کنم با توجه به اینکه از کاربران ریاضی فقط خودم هستم :ws2:، لذا کلیه رشته ها رو در نظر می گیرم که بقیه دوستان استفاده کنند چون پذیرش دانشجوی دکترا بر اساس مدرک زبان هست ، دانشگاهها را بر اساس اینکه مدرک زبان برای ثبت نام لازم هست یا خیر تقسیم بندی میکنم هر یک از دوستان اگر دانشگاهی سراغ دارند که ثبت نام آزمون دکترا را آغاز کرده در این بخش معرفی کند . 2 لینک به دیدگاه
khargoosh 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ برای ثبت نام مدرک زبان لازم نیست . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس دانشگاه فردوسی مشهد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
khargoosh 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ مدرک زبان برای ثبت نام الزامی است . مهلت ثبت نام : 3/11/88 لغايت 14/11/1388 برگزاری آزمون : 2/12/88 لغايت 22/12/1388 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک صفحه اصلی پذیرش دانشجوی دکتری: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس دانشگاه تهران : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
khargoosh 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ مدرک زبان برای ثبت نام الزامی نیست . آخرین مهلت ثبت نام : 88/12/10 تاریخ برگزاری آزمون : 88/12/22 شرایط و رشته های مورد پذیرش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس دانشگاه رازی کرمانشاه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
khargoosh 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ زمان ثبت نام ، مدرک زبان الزامی نیست. آخرین مهلت ثبت نام : دوشنبه 13/2/1389 برگزاری آزمون : شنبه و یکشنبه 25 و 26اردیبهشت 89 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس دانشگاه یزد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ زمان ثبت نام ، مدرک زبان الزامی نیست. آخرین مهلت ثبت نام : دوشنبه 13/2/1389 برگزاری آزمون : شنبه و یکشنبه 25 و 26اردیبهشت 89 آگهي پذيرش دانشجوي دكتري تخصصي سال 90-89 دانشگاه يزد اطلاعيه شماره 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس دانشگاه یزد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خرگوش جان لینک اول خرابه. لطفا اصلاح کن :rose: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده