salemeh ghorbani 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سلام وخسته نباشید درباره مقطع و دیتیل شهرسازی فایل اتوکدی دارید؟ مقطع از خیابان و پیاده رو که شیب و ... مشخص باشه و فایل به درد بخوری در این زمینه.... درباره بلند مرتبه سازی و ضوابط ش و سایه اندازی ش بر روی بناهای اطراف و...یکسری از این قبیل اطلاعات .... و اسکیس های شهری خوب...طراحی جداره سازی و محل نشستن و... متشکرم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سلام وخسته نباشیددرباره مقطع و دیتیل شهرسازی فایل اتوکدی دارید؟ مقطع از خیابان و پیاده رو که شیب و ... مشخص باشه و فایل به درد بخوری در این زمینه.... درباره بلند مرتبه سازی و ضوابط ش و سایه اندازی ش بر روی بناهای اطراف و...یکسری از این قبیل اطلاعات .... و اسکیس های شهری خوب...طراحی جداره سازی و محل نشستن و... متشکرم سلام نمونه مقطع عرضی با دیتیل رو واستون تو پیوست گذاشتم. واسه ضوابط بلندمرتبه سازی دیدم یه سری مطالب داخل انجمن رو دیده بودین و زیر پستاش تشکر زده بودین. این فایل رو هم تازه گذاشتم: https://www.noandishaan.com/forums/thread158647.html اسکیس اینام سر در نمیارم اصلا یه سری نمونه اسکیس های طراحی شهری تو لینک زیر هست: https://www.noandishaan.com/forums/thread11546.html برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام سوالی شاید بی ربط مهندسی شهرسازی دانشگاه بین المللی قزوین خوبه یا مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرج؟ مهندسی شهرسازی بازار کارش چطوره؟ نسبت به عمران و.. دولتی رو فدای آزاد کنیم یا نه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلامسوالی شاید بی ربط مهندسی شهرسازی دانشگاه بین المللی قزوین خوبه یا مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرج؟ مهندسی شهرسازی بازار کارش چطوره؟ نسبت به عمران و.. دولتی رو فدای آزاد کنیم یا نه سلام. به نظر من هردو تقریبا اشباع شده هستن و به حساب بازار کار نمیشه انتخاب کرد. معیار رو بر اساس اینکه اگه اشنایی تو بخشی از اونا واسه کار هست باید گذاشت یا اینکه به کدومشون بیشتر علاقه هست. چون مباحثشون هم تفاوت نسبتا زیادی با هم داره. 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام.به نظر من هردو تقریبا اشباع شده هستن و به حساب بازار کار نمیشه انتخاب کرد. معیار رو بر اساس اینکه اگه اشنایی تو بخشی از اونا واسه کار هست باید گذاشت یا اینکه به کدومشون بیشتر علاقه هست. چون مباحثشون هم تفاوت نسبتا زیادی با هم داره. ممنووون آزاد و دولتیش مهم نیست؟ آزاد خیلی سرکوفت داره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ ممنووون آزاد و دولتیش مهم نیست؟ آزاد خیلی سرکوفت داره چرا دیگه. اونم یکی از معیارا هست قطعا. من در مورد خود رشته ها گفتم. وگرنه از نظر کیفیت دانشگاه ها هم، دانشگاه قزوین بهتره. 2 لینک به دیدگاه
oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۶ با سلام آیا کسی در رابطه با ارتفاع دیوارهای کارواش اطلاعاتی داره که چقدر با شه تا آب مزاحم همسایه ها نشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۶ با سلام آیا کسی در رابطه با ارتفاع دیوارهای کارواش اطلاعاتی داره که چقدر با شه تا آب مزاحم همسایه ها نشه؟ عجب سوال سختی اگه خودتون متوجه شدین، ممنون میشم اینجا هم بگین لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ مجله فرهنگ مردم ندارين از كجا بيارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ مجله فرهنگ مردم نداريناز كجا بيارم مقاله خاصی از این مجله رو میخوای؟ 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ مقاله خاصی از این مجله رو میخوای؟ نه يه شمارشو كامل ميخوام ميدوني كجا ميشه گير اورد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ نه يه شمارشو كامل ميخوام ميدوني كجا ميشه گير اورد؟ از طریق دانشجوهایی که تو دانشگاهشون مگیران بازه حالا بوگو کدوم شمارش اگه از طریق پروکسی اینا تونستم ای پی دانشگاهی گیر بیارم، بگیرم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۶ از طریق دانشجوهایی که تو دانشگاهشون مگیران بازه حالا بوگو کدوم شمارش اگه از طریق پروکسی اینا تونستم ای پی دانشگاهی گیر بیارم، بگیرم اينم فكريه....داخل كتابخونه بهشتي نبود ولي شماره ٢٦ همش راجع به همدانه...خواهش ميكنم بياب:ws3: دانشگاهاي همدان نيافتم فعلا، لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۶ اينم فكريه....داخل كتابخونه بهشتي نبود ولي شماره ٢٦ همش راجع به همدانه...خواهش ميكنم بياب:ws3: دانشگاهاي همدان نيافتم فعلا، چه شماره ای هم میخوای خب این تو مگیران هم نیست فقط تو نورمگز هست که اونم باید با توجه به تعداد مقاله ای که میخوای پول بدی. که فکر کنم یه 10 هزارتومنی پرداخت کنی، بتونی کل مقاله های اون شمارشو دانلود کنی. البته اگه دو سه تا از مقاله هاشو بخوای میشه همینجوری به صورت عکس ذخیرشون کرد 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ چه شماره ای هم میخوای خب این تو مگیران هم نیست فقط تو نورمگز هست که اونم باید با توجه به تعداد مقاله ای که میخوای پول بدی. که فکر کنم یه 10 هزارتومنی پرداخت کنی، بتونی کل مقاله های اون شمارشو دانلود کنی. البته اگه دو سه تا از مقاله هاشو بخوای میشه همینجوری به صورت عکس ذخیرشون کرد :ws3: نور مگز چرا برا من بالا نيومد...با ده تومن درست شه خوبه كه :ws3:نوبت منم ميشه بخندم مرسي بلاخره اينم كمكي بود ناراحت نباشي يه بار...بلاخره از هر دفه كه اصلا جواب نميدي خيلي بهتر بود:ws28: مرسي هسي مدير 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ نور مگز چرا برا من بالا نيومد...با ده تومن درست شه خوبه كه :ws3:نوبت منم ميشه بخندم مرسي بلاخره اينم كمكي بود ناراحت نباشي يه بار...بلاخره از هر دفه كه اصلا جواب نميدي خيلي بهتر بود:ws28: مرسي هسي مدير بالا نمیاد واست؟ کش خالی کن 1 لینک به دیدگاه
mehranmemo 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۶ درمورد مدل برنامه ریزی و رهیافت اندک افزا،کسی مطلبی داره؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ سلام کسی اطلاعات شناخت منطقه 3 و همچنین شناخت محله ونک و ده ونک رو داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
haniyemohammadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۷ سلام نمونه كار تحليل سايت (كارگاه ٤) رو ميخواستم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۷ سلام نمونه كار تحليل سايت (كارگاه ٤) رو ميخواستم سلام. نمونه کارهای مختلف طرح شهرسازی 4 تو لینک زیر هست: پروژه طرح شهرسازی 4 (کارگاه طراحی شهری) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده