salemeh ghorbani 58 ارسال شده در 13 آذر، 2017 سلام وخسته نباشید درباره مقطع و دیتیل شهرسازی فایل اتوکدی دارید؟ مقطع از خیابان و پیاده رو که شیب و ... مشخص باشه و فایل به درد بخوری در این زمینه.... درباره بلند مرتبه سازی و ضوابط ش و سایه اندازی ش بر روی بناهای اطراف و...یکسری از این قبیل اطلاعات .... و اسکیس های شهری خوب...طراحی جداره سازی و محل نشستن و... متشکرم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 آذر، 2017 سلام وخسته نباشیددرباره مقطع و دیتیل شهرسازی فایل اتوکدی دارید؟ مقطع از خیابان و پیاده رو که شیب و ... مشخص باشه و فایل به درد بخوری در این زمینه.... درباره بلند مرتبه سازی و ضوابط ش و سایه اندازی ش بر روی بناهای اطراف و...یکسری از این قبیل اطلاعات .... و اسکیس های شهری خوب...طراحی جداره سازی و محل نشستن و... متشکرم سلام نمونه مقطع عرضی با دیتیل رو واستون تو پیوست گذاشتم. واسه ضوابط بلندمرتبه سازی دیدم یه سری مطالب داخل انجمن رو دیده بودین و زیر پستاش تشکر زده بودین. این فایل رو هم تازه گذاشتم: https://www.noandishaan.com/forums/thread158647.html اسکیس اینام سر در نمیارم اصلا یه سری نمونه اسکیس های طراحی شهری تو لینک زیر هست: https://www.noandishaan.com/forums/thread11546.html برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
m@ry@71 3690 ارسال شده در 17 آذر، 2017 سلام سوالی شاید بی ربط مهندسی شهرسازی دانشگاه بین المللی قزوین خوبه یا مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرج؟ مهندسی شهرسازی بازار کارش چطوره؟ نسبت به عمران و.. دولتی رو فدای آزاد کنیم یا نه 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 آذر، 2017 سلامسوالی شاید بی ربط مهندسی شهرسازی دانشگاه بین المللی قزوین خوبه یا مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرج؟ مهندسی شهرسازی بازار کارش چطوره؟ نسبت به عمران و.. دولتی رو فدای آزاد کنیم یا نه سلام. به نظر من هردو تقریبا اشباع شده هستن و به حساب بازار کار نمیشه انتخاب کرد. معیار رو بر اساس اینکه اگه اشنایی تو بخشی از اونا واسه کار هست باید گذاشت یا اینکه به کدومشون بیشتر علاقه هست. چون مباحثشون هم تفاوت نسبتا زیادی با هم داره. 2
m@ry@71 3690 ارسال شده در 17 آذر، 2017 سلام.به نظر من هردو تقریبا اشباع شده هستن و به حساب بازار کار نمیشه انتخاب کرد. معیار رو بر اساس اینکه اگه اشنایی تو بخشی از اونا واسه کار هست باید گذاشت یا اینکه به کدومشون بیشتر علاقه هست. چون مباحثشون هم تفاوت نسبتا زیادی با هم داره. ممنووون آزاد و دولتیش مهم نیست؟ آزاد خیلی سرکوفت داره 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 آذر، 2017 ممنووون آزاد و دولتیش مهم نیست؟ آزاد خیلی سرکوفت داره چرا دیگه. اونم یکی از معیارا هست قطعا. من در مورد خود رشته ها گفتم. وگرنه از نظر کیفیت دانشگاه ها هم، دانشگاه قزوین بهتره. 2
oyster 461 ارسال شده در 13 بهمن، 2017 با سلام آیا کسی در رابطه با ارتفاع دیوارهای کارواش اطلاعاتی داره که چقدر با شه تا آب مزاحم همسایه ها نشه؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 بهمن، 2017 با سلام آیا کسی در رابطه با ارتفاع دیوارهای کارواش اطلاعاتی داره که چقدر با شه تا آب مزاحم همسایه ها نشه؟ عجب سوال سختی اگه خودتون متوجه شدین، ممنون میشم اینجا هم بگین
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 بهمن، 2017 مجله فرهنگ مردم نداريناز كجا بيارم مقاله خاصی از این مجله رو میخوای؟ 1
nasim184 12256 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مقاله خاصی از این مجله رو میخوای؟ نه يه شمارشو كامل ميخوام ميدوني كجا ميشه گير اورد؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 نه يه شمارشو كامل ميخوام ميدوني كجا ميشه گير اورد؟ از طریق دانشجوهایی که تو دانشگاهشون مگیران بازه حالا بوگو کدوم شمارش اگه از طریق پروکسی اینا تونستم ای پی دانشگاهی گیر بیارم، بگیرم 1
nasim184 12256 ارسال شده در 12 اسفند، 2017 از طریق دانشجوهایی که تو دانشگاهشون مگیران بازه حالا بوگو کدوم شمارش اگه از طریق پروکسی اینا تونستم ای پی دانشگاهی گیر بیارم، بگیرم اينم فكريه....داخل كتابخونه بهشتي نبود ولي شماره ٢٦ همش راجع به همدانه...خواهش ميكنم بياب:ws3: دانشگاهاي همدان نيافتم فعلا،
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 اسفند، 2017 اينم فكريه....داخل كتابخونه بهشتي نبود ولي شماره ٢٦ همش راجع به همدانه...خواهش ميكنم بياب:ws3: دانشگاهاي همدان نيافتم فعلا، چه شماره ای هم میخوای خب این تو مگیران هم نیست فقط تو نورمگز هست که اونم باید با توجه به تعداد مقاله ای که میخوای پول بدی. که فکر کنم یه 10 هزارتومنی پرداخت کنی، بتونی کل مقاله های اون شمارشو دانلود کنی. البته اگه دو سه تا از مقاله هاشو بخوای میشه همینجوری به صورت عکس ذخیرشون کرد 1
nasim184 12256 ارسال شده در 12 اسفند، 2017 چه شماره ای هم میخوای خب این تو مگیران هم نیست فقط تو نورمگز هست که اونم باید با توجه به تعداد مقاله ای که میخوای پول بدی. که فکر کنم یه 10 هزارتومنی پرداخت کنی، بتونی کل مقاله های اون شمارشو دانلود کنی. البته اگه دو سه تا از مقاله هاشو بخوای میشه همینجوری به صورت عکس ذخیرشون کرد :ws3: نور مگز چرا برا من بالا نيومد...با ده تومن درست شه خوبه كه :ws3:نوبت منم ميشه بخندم مرسي بلاخره اينم كمكي بود ناراحت نباشي يه بار...بلاخره از هر دفه كه اصلا جواب نميدي خيلي بهتر بود:ws28: مرسي هسي مدير 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 اسفند، 2017 نور مگز چرا برا من بالا نيومد...با ده تومن درست شه خوبه كه :ws3:نوبت منم ميشه بخندم مرسي بلاخره اينم كمكي بود ناراحت نباشي يه بار...بلاخره از هر دفه كه اصلا جواب نميدي خيلي بهتر بود:ws28: مرسي هسي مدير بالا نمیاد واست؟ کش خالی کن 1
mehranmemo 11 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 درمورد مدل برنامه ریزی و رهیافت اندک افزا،کسی مطلبی داره؟ ممنون 1
masoudtah 716 ارسال شده در 4 فروردین، 2018 سلام کسی اطلاعات شناخت منطقه 3 و همچنین شناخت محله ونک و ده ونک رو داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 شهریور، 2018 سلام نمونه كار تحليل سايت (كارگاه ٤) رو ميخواستم سلام. نمونه کارهای مختلف طرح شهرسازی 4 تو لینک زیر هست: پروژه طرح شهرسازی 4 (کارگاه طراحی شهری)
ارسال های توصیه شده