رفتن به مطلب

درک مطلب

spow

ارسال های توصیه شده

درک مطلب

!

دراین بخش به درک مطلب پرداخته میشود یعنی ان چیزی که خودتان از هران چیزی که عرضه میشود برداشت میکنید!

لازم نیست این برداشتها منطبق با اصول کلاسیک یا منطبق با چارچوبهای معمول باشد کافیست زمینه اش ذهنی ازاد ودوری از تعصب یا رادیکال نگری باشد

شما نیز میتوانید انچه را که به نظرتان چالش برانگیز هست یا زمینه ای برای درک واستنباط مفهومی دارد را اینجا مطرح کنید تا بقیه نسبت به ان نظر بدهند

برای شروع به جمله ای ازکارل مارکس اشاره میکنیم

البته لازم به ذکراست نیازی به نقل قول جملات از اشخاص دیگرنیست این جمله یا جملات میتواند نوشته خودتان هم باشد

موفق باشیم

"تاریخ را انسانها میسازند"

• Like 13
لینک به دیدگاه

این نقل قول تاریخی ازکارل مارکس به ارتباط معنایی بین دومفهوم انسان وتاریخ بررسی هویت وجودی هریک ازاین دو وتضادها وچالشهای بین این دو میپردازد

اینکه تاریخ دارای روح تسلسل ومعنا باشد یا نه چارچوب بحث های بزرگی درطول قرون گذشته بوده است ارتباط معنایی ان با حضور انسان وامکان تاثیر گذاشتن وگرفتن بر/از ان نقطه عطف این بحث ها بوده که دراین جمله مارکس متبلور شده

درادامه وبعد از نظرات شما بازهم خواهیم نوشت...!

• Like 7
لینک به دیدگاه

جلسه اخر درس اقتصاد مدیریت یه بحث خارج ازموضوعی با استادمون که خانم دکتر جوان وروشنی هست درمورد کالاهای گیفن داشتیم

دوستانی که با موضوع اشنا باشند میدونند که طبق قانون عرضه وتقاضا رفتار کالا ودرامد قابل سنجش هست ولی کالاهای گیفن ازقوانین طبعیت نمیکنند!

جالبه کالاهای لوکس وپست(عادی) درایران مشمول قانون گیفن میشن وهرچی قیمت کالای بالا میره تقاضاش هم بالا میره درحالیکه درهمه جای دنیا برعکسه!!

حالا باید بتونیم به نقض خاص وتاویل دوگانه ای ازاین نکته برسیم که انسانها تاریخ را میسازند

ما گاهی میتوانیم تاریخ های خاص بسازیم همانطور که پدرانمان ساختند مثل پدرانشان!

• Like 2
لینک به دیدگاه

این پدر مادرایی که هی میگن ازدواج کن .... اول به نظر میرسه از روی دلسوزی میگن...:hanghead:

ولی من برداشتم اینه که میخوان از سر بازم کنن...

بعد یه مدت بشینن یه گوشه ای و بگن، آخیییی ، این دخترمونم خوشبخت شد....:girl_in_dreams: دیگه مسئولیتمون در قبالش تموم شد و نهایت کمک رو بهش کردیم... خدارو شکر!!!!!!

هر چند حرف ها و فکرای بدی نیست....ولی خوب....واسه من همون معنی از سر باز کردن و میده....هی بابا:ws44:

گفتین برداشتاتون رو از جمله ها بنویسین منم نوشتم...هرچند خیلی ساده بود...:mornincoffee:

• Like 4
لینک به دیدگاه

انقلاب همواره مبتنی بر غلیان احساسات ووفور هیجانات سیاسی وکنشهای اجتماعی بوده است وبرخلاف رفرم واصلاحات همیشه دیدی یک بعدی وبه دور از منطق!(البته کاملا ایده الیستی وشاید بیش ازاندازه منطقی وواقعی)به اجتماع واحاد داشته است

همین مسئله دراولین گام گریبان کسانی را میگیرد که ایده پرداز انقلابها بوده اند ولی خواسته اند تا ازتوربولانس جریانهای اجتماعی جلوگیری کرده واحساسات وجریان غیرقابل کنترل افکاررا به ساحل ارامش رهنمون سازند

درهرصورت اولین قربانیان انقلاب همیشه سازندگان اصلی نحله های فکری انقلابها هستند واین تکرار رفتاری تبدیل به تئوری انقلاب شده است

شاید روبسپیر مشهورترین چهره انقلابی باشد که توسط مشهورترین انقلاب قورت داده شد

یادمه زمانی گنجی دریکی ازروزنامه ها نوشته بود(درکتاب تاریکخانه اشباح مرجعش موجوده!) بازرگان اولین کسی بود که ازقطار انقلاب پیاده شد

• Like 2
لینک به دیدگاه

دهه اول هر انقلابی دهه اغتشاش است

دهه دوم ، دهه تثبیت اون انقلاب.

دهه سوم انقلاب فرزندان خودش رو می خوره

و دهه چهارم فرزندان انقلاب، انقلاب رو می خورند !

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر پنجاه میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند، آن چیز همچنان احمقانه است. «آناتول فرانس»

نظرتون دراین مورد چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر پنجاه میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند، آن چیز همچنان احمقانه است. «آناتول فرانس»

نظرتون دراین مورد چیه؟

چون همه باور کردن دلیلی نمیشه که از حالت حماقتش خارج بشه ... ذاتش که تغییر نکرده .... چه یه نفر نفر قبول داشته باشه چه کل جهان ....

من این جمله رو قبول دارم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چون همه باور کردن دلیلی نمیشه که از حالت حماقتش خارج بشه ... ذاتش که تغییر نکرده .... چه یه نفر نفر قبول داشته باشه چه کل جهان ....

من این جمله رو قبول دارم:icon_gol:

وهمین دلیل چون همه باورکردن، نقش اصلی رودر رواج پروپاگانداها وشایع کردن بدعت گذاری ها بازی میکنه

اگاهی مهمترین وشاید شرط لازم ونه الزاما کافی برای رهایی از این مشکل هست!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظر نمیخواد ، مصداق بارزش رو هر روز داریم زندگی میکنیم ، البته من جمله رو کامل میکنم:

حتی اگر 75 میلیون نفر هم به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند ، آن چیز همچنان احمقانه است.:banel_smiley_4:

البته یکی هم که نمیدونم کی گفته: گر خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...