hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ ارشد میخونی؟کجا ب سلامتی؟ ترم آخره دیگه تموم شد همون آزاد قزوین دانشگاه خودمون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها چ خبر؟ چ می کنید؟ تو خودت چیکارا میکنی؟ کار دانشگاهاصلا زندگی مزه نمیده اینطوری همش درگیر! قراردادتون تموم شده یا نه هنوز؟ شیرینی هم که نزدیکه دیگه 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ تو خودت چیکارا میکنی؟ قراردادتون تموم شده یا نه هنوز؟ شیرینی هم که نزدیکه دیگه شیرینی باااز بمیرم هیچکسم یه شیرینی مهمونش نمیکنه دیگه چه خبرا 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ قراردادتون تموم شده یا نه هنوز؟ شیرینی هم که نزدیکه دیگه شیرینی چی؟ به چه مناسبت؟ نه هنوز تموم نشده آخر این هفته باید کلی کار تحویل بدیم معلومم نیست تمدید بشه یا نه! وضعیت شما چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ شیرینی بااازبمیرم هیچکسم یه شیرینی مهمونش نمیکنه دیگه چه خبرا انقدر که مظلومم هیچی خبر اینکه در به در دنبال اینو اونم بتونم یه شیرینی بگیرم شیرینی چی؟به چه مناسبت؟ نه هنوز تموم نشده آخر این هفته باید کلی کار تحویل بدیم معلومم نیست تمدید بشه یا نه! وضعیت شما چطوره؟ شیرینی ارشد منم که فعلاً درگیر اون 4تا محله ام دیگه. :icon_pf (34): لامصب تموم نمیشه که تنهایی خیلی ستمه بابا واسه من فکر کنم تا آخر هفته بعد یعنی اولای مرداد طول بکشه. اگه خیلی خوب کار کنم تازه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ انقدر که مظلومم هیچی خبر اینکه در به در دنبال اینو اونم بتونم یه شیرینی بگیرم شیرینی ارشد منم که فعلاً درگیر اون 4تا محله ام دیگه. :icon_pf (34): لامصب تموم نمیشه که تنهایی خیلی ستمه بابا واسه من فکر کنم تا آخر هفته بعد یعنی اولای مرداد طول بکشه. اگه خیلی خوب کار کنم تازه تموم شده تازه شیرینی میخوای ایشالا شیرینی دکترا اوه اوه خدا بت صبر بده پ چقدر کار داریم خدایی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ تموم شده تازه شیرینی میخوای ایشالا شیرینی دکترا اوه اوه خدا بت صبر بده پ چقدر کار داریم خدایی خب تموم میشه هم شیرینی میگیرن دیگه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ خب تموم میشه هم شیرینی میگیرن دیگه :vahidrk: شیرینی خودت کو پ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ شیرینی خودت کو پ؟ :banel_smiley_4: من 17 بار تا حالا شیرینی دادم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4:من 17 بار تا حالا شیرینی دادم تقصیر خودته ماهیت شیرینی رو مشخص نکردی نگفتی آقا این شیرینی قبولیم این شیرینی تمومیم لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ به به شیرینی خورونه :ws3::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ به به شیرینی خورونه:ws3::gnugghender: هاااا ممد میخواد 18امین شیرینی رو بده 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ تو خودت چیکارا میکنی؟ من ارشد نخوندم. سر کار میرم. شاید امسال ی تو ی رشته ی دیگه ارشد شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ به به شیرینی خورونه:ws3::gnugghender: بدتر از من اسم شیرینی اومد پیدات شد؟ هااااممد میخواد 18امین شیرینی رو بده من ارشد نخوندم. سر کار میرم.شاید امسال ی تو ی رشته ی دیگه ارشد شرکت کنم حالا ارشد رو حتماً باید بخونی؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ درود فراوان بیایید همه باهم واژگان پارسی را جایگزین واژه های بیگانه کنیم.. :a030: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ #2 :icon_gol: [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ #4 [h=2]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام علیکم...مهمون نمیخواید؟ سلام. خوش بیامدی میگم حالا که تا اینجا اومدی نظرت چیه این تاپیک دوباره راه بیفته؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread118584.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده