حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ درسم تموم راحت شدم حالا کابوس شبانه ام شده این پایان نامه ، واقعا سخته 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 2 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) عید شششششششد مگه؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ عید شششششششد مگه؟؟؟؟؟ نه گلم من همیشه یه روز قبل تبریک میگم باشرایطی که دارم گفتم شاید نباشم تبریک عید رو به دوستان گلم دادم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) عید تو هم پیش پیش مبارک دوست خوبم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ عید تو هم پیش پیش مبارک دوست خوبم ممنونم عزیزدلم.. 2 لینک به دیدگاه
sanaz1110 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ اسفند ماه ؛ عین ِ پنجشنبه هاست . که همیشه صدبار قشنگ تر از جمعه هاست ! اصلا از همون شروعش قشنگه ... ^_^ از همون ابتدا اول اسفند ینی مواجه شدن با لحظه ی باشکوه گرفتن حقوق و عیدی با هم یه جا !! :d پیش به سوی سبزه سبز کردن ؛ خونه تکونی و بوی تمیزی و حذف همه غبارها از زندگی ، عشق ِ شیرینی خونگی درست کردن ، خرید آجیل ... حس بوی بهار از پشت پنجره و بارقه ی آفتاب ِ گرم و بی جون از لای پرده ها روی پوست سرد خونه .... ، کاشتن بنفشه های کوچک خوشبختی و پر کردن کلییییییییی گلدون با گل های ظریف و قشنگ بهاری ... دیدن ماهی گلی و سنبل توی هر دکه ای از خیابون ، پایکوبی حاجی فیروز... شور ِ قشنگ چهارشنبه سوری.... اسفند ینی کلی شوق و ذوق واسه رسیدن به عید نوروز ... هیجان رفتن به پیشواز بهار ! اسفند ینی یک سال دیگه شانس اینو داشتن که تکاپوی ِ مردم رو توی شهر واسه شادی ها دیدن ! :) ینی همون ماهی که اونقدر متنوع و قشنگه که چشم به هم بزنی میگذره .... خوش اومــــــــــــدی بهترین ماه سال 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من گفتم ببینم چه خبره پاتوق شهرسازا آپ شده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من گفتم ببینم چه خبره پاتوق شهرسازا آپ شده :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستـــــــــــــــــــای شهرسازی...... .... بازدید بفرمایید: شماره دهم مجله تخصصی کهربا :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ یه زمانی رونقی داشت اینجا یه زمانی مسئولی داشت اینجا 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ یه زمانی مسئولی داشت اینجا لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها چ خبر؟ چ می کنید؟ کار دانشگاه اصلا زندگی مزه نمیده اینطوری همش درگیر! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده