حسین بهمن 98 ارسال شده در 10 مهر، 2014 درسم تموم راحت شدم حالا کابوس شبانه ام شده این پایان نامه ، واقعا سخته 5
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2014 ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 2
niyan.d 1473 ارسال شده در 27 مهر، 2014 ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) عید شششششششد مگه؟؟؟؟؟ 3
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2014 عید شششششششد مگه؟؟؟؟؟ نه گلم من همیشه یه روز قبل تبریک میگم باشرایطی که دارم گفتم شاید نباشم تبریک عید رو به دوستان گلم دادم 3
pari.v 10304 ارسال شده در 28 مهر، 2014 ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) عید تو هم پیش پیش مبارک دوست خوبم 2
sanaz1110 23 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 اسفند ماه ؛ عین ِ پنجشنبه هاست . که همیشه صدبار قشنگ تر از جمعه هاست ! اصلا از همون شروعش قشنگه ... ^_^ از همون ابتدا اول اسفند ینی مواجه شدن با لحظه ی باشکوه گرفتن حقوق و عیدی با هم یه جا !! :d پیش به سوی سبزه سبز کردن ؛ خونه تکونی و بوی تمیزی و حذف همه غبارها از زندگی ، عشق ِ شیرینی خونگی درست کردن ، خرید آجیل ... حس بوی بهار از پشت پنجره و بارقه ی آفتاب ِ گرم و بی جون از لای پرده ها روی پوست سرد خونه .... ، کاشتن بنفشه های کوچک خوشبختی و پر کردن کلییییییییی گلدون با گل های ظریف و قشنگ بهاری ... دیدن ماهی گلی و سنبل توی هر دکه ای از خیابون ، پایکوبی حاجی فیروز... شور ِ قشنگ چهارشنبه سوری.... اسفند ینی کلی شوق و ذوق واسه رسیدن به عید نوروز ... هیجان رفتن به پیشواز بهار ! اسفند ینی یک سال دیگه شانس اینو داشتن که تکاپوی ِ مردم رو توی شهر واسه شادی ها دیدن ! :) ینی همون ماهی که اونقدر متنوع و قشنگه که چشم به هم بزنی میگذره .... خوش اومــــــــــــدی بهترین ماه سال 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 تیر، 2015 [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 تیر، 2015 من گفتم ببینم چه خبره پاتوق شهرسازا آپ شده :icon_pf (34): 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 سلام دوستـــــــــــــــــــای شهرسازی...... .... بازدید بفرمایید: شماره دهم مجله تخصصی کهربا :icon_gol: 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 مهر، 2015 بچه ها چ خبر؟ چ می کنید؟ کار دانشگاه اصلا زندگی مزه نمیده اینطوری همش درگیر! 2
ارسال های توصیه شده