nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 عاره میدونم بازیش خیلی خفن بود دمشون گرمبه خاطر این پیروزی مقتدرانه تو را می بخشم و بهت استراحت میدم الان یه لحظه رفتی تو حسه بازیکنای تیم ملی!!!!یا شایدم سر مربی.....استراحتم میدی بیا بیرون از جو:vahidrk: ما الان ایرانیم! برم استراحت بی ادب میشم هااااااااااااا:hrqr6zeqheyjho1f9mx 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 الان یه لحظه رفتی تو حسه بازیکنای تیم ملی!!!!یا شایدم سر مربی.....استراحتم میدیبیا بیرون از جو:vahidrk: ما الان ایرانیم! برم استراحت بی ادب میشم هااااااااااااا:hrqr6zeqheyjho1f9mx دلت کتک میخواد ها:vahidrk: میخواستم یه تایم استراحت بت بدم بابت اینکه بازی رو دیدی 2
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 دلت کتک میخواد ها:vahidrk:میخواستم یه تایم استراحت بت بدم بابت اینکه بازی رو دیدی اصلا نمیزاری ادم شاد باشه...همش کتک..همش تهدید..همش...یه بار شد بگی دردت چیه نه اتفاقا چون بازی رو ندیدم ناراحتم...باید با صدای کم نگاه میکردم...منم از غصه نگاه نکردمپشیمونم از لجبازیم ولی خبرشم خوشحالم کرد...:hapydancsmil: الا برم استراحت یا نه:babygirl:؟ 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 اصلا نمیزاری ادم شاد باشه...همش کتک..همش تهدید..همش...یه بار شد بگی دردت چیهنه اتفاقا چون بازی رو ندیدم ناراحتم...باید با صدای کم نگاه میکردم...منم از غصه نگاه نکردمپشیمونم از لجبازیم ولی خبرشم خوشحالم کرد...:hapydancsmil: الا برم استراحت یا نه:babygirl:؟ یاد یه جوک افتادم اصفهونیه میگه خدایا یه بار شد بگی یا ایها الذین آمنو پول میخین؟همش ترسس تهدیدس ارعابس حالا بگو ببینم دردت چیه؟ 3
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 یاد یه جوک افتادماصفهونیه میگه خدایا یه بار شد بگی یا ایها الذین آمنو پول میخین؟همش ترسس تهدیدس ارعابس حالا بگو ببینم دردت چیه؟ خوب شد جوکش شنیده بودی .....وگرنه الان پاپیچ بودی دردم چیه!!!منم جوکش شنیدم اما به زبان لری....اصفهانیشم باحال بود درد من از بی دردیه توالبته فک کنم!!!هنوز خوب رو منشا ش کار نکردم تو که مشکلی نداری؟ 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 خوب شد جوکش شنیده بودی .....وگرنه الان پاپیچ بودی دردم چیه!!!منم جوکش شنیدم اما به زبان لری....اصفهانیشم باحال بوددرد من از بی دردیه توالبته فک کنم!!!هنوز خوب رو منشا ش کار نکردم تو که مشکلی نداری؟ درد من توییدهنمو سرویس کردی 2
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 درد من توییدهنمو سرویس کردی جدی...فقط میخواستم این حال بهت دست بده....دردم همین بود!رفع شد خدارا شکر ولی اینبار زود نتیجه داد...باید ببینم علتش چی بوده...برم تحقیقات:wht: اخه مگه من چکار ت کردم.دختر به این خانوووومی:girl_blush2: 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 جدی...فقط میخواستم این حال بهت دست بده....دردم همین بود!رفع شد خدارا شکرولی اینبار زود نتیجه داد...باید ببینم علتش چی بوده...برم تحقیقات:wht: اخه مگه من چکار ت کردم.دختر به این خانوووومی:girl_blush2: ای بابا ما زندگیمونو باختیم آبجی ما رو از درد میترسونی برو ازخدا بترس دیگه می خواستی چیکار کنی... داری روی اعصابم کلاغ پر میری 2
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 ای بابا ما زندگیمونو باختیم آبجی ما رو از درد میترسونی برو ازخدا بترسدیگه می خواستی چیکار کنی... داری روی اعصابم کلاغ پر میری این یه تراژدیه غم انگیز بوووود الااااان کلاغ پر.....رو اعصابت!!!من...!!!اینا همش توطئس من خودم در جریان این بازی نیستم...مراقب باش کسی به جای من خودش غالب نکنه!!!من گردن نمیگیرم ها...اعصابتو جمع کن.... نزن خودتو....من میرم و تورو با اعصابت تنها میزااااارم 1
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 این یه تراژدیه غم انگیز بوووود الااااانکلاغ پر.....رو اعصابت!!!من...!!!اینا همش توطئس من خودم در جریان این بازی نیستم...مراقب باش کسی به جای من خودش غالب نکنه!!!من گردن نمیگیرم ها...اعصابتو جمع کن.... نزن خودتو....من میرم و تورو با اعصابت تنها میزااااارم نه این یه واقعیت بود که شبیه تراژدیه اصلا خودشه همش خودتی...مطمئنم:icon_pf (34): 2
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 نه این یه واقعیت بود که شبیه تراژدیه اصلا خودشههمش خودتی...مطمئنم:icon_pf (34): تا وکیلم نیاد هیچ حرفی نمیییییییییزنم...........من نیستم میگم!! الان با ادب شم : مهندس خوشحال شدیم از هم صحبتی با شما...بی ادبی مارا به بزرگواری خودتون ببخشیداه اه حالم بد شد اجازه مرخصی می دهید مععععععلللللللمممممم:mrsbeasley:یاد شعر سام یوسف افتادم...معلمممم! شب خوبی بوووووود 2
Moment 15228 ارسال شده در 29 شهریور، 2013 تا وکیلم نیاد هیچ حرفی نمیییییییییزنم...........من نیستم میگم!! الان با ادب شم : مهندس خوشحال شدیم از هم صحبتی با شما...بی ادبی مارا به بزرگواری خودتون ببخشیداه اه حالم بد شد اجازه مرخصی می دهید مععععععلللللللمممممم:mrsbeasley:یاد شعر سام یوسف افتادم...معلمممم! شب خوبی بوووووود حالا بعدا حالتو میگرم بچه جان...فعلا برو به درس و مشخت برس:vahidrk: 3
nasim184 12256 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 حالا بعدا حالتو میگرم بچه جان...فعلا برو به درس و مشخت برس:vahidrk: مشخام نوشتم..چطوری میخوای حالم بگیری :gnugghender: 3
Moment 15228 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 مشخام نوشتم..چطوری میخوای حالم بگیری :gnugghender: اونجوری میخوام حالتو بگیرم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 اونجوری میخوام حالتو بگیرم اووونجوووووریییییی:jawdrop:....وااای خطرناکه حسن 3
nasim184 12256 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 اونجوری میخوام حالتو بگیرم محققان زیاد ...با روش های متعدد....نتونستن حال منو بگیرن!ولی من امیدوارم تو بتونی.... من میتوانم...اینو روزی 100 بار بگو نتیجه میگیری حتما...:w155: 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 مهر، 2013 فهمیدم روش تربیتیت چی بووووود جوزف مهربووووووووووووون سلام بر مهندسان بچه هایی که کنکور دارید و اینجایید...این نشان از امادگی بالای شماست..اصلا عذاب وجدان نداشته باشید 2
masoud 65 835 ارسال شده در 20 مهر، 2013 سلام دوستای شهرسازم. کسی اطلاعاتی در مورد شهر جدید سهند و یا اگر محدود تر بگم برنامه ریزی مسکن شهر جدید سهند داره؟ اگر کسی به عضو طلایی دسترسی داره و اونجا در مورد هر چیزی از سهند اطلاعاتی بود خوشال میشم در اختیارم بزارید. خیلی گلیت... 4
nasim184 12256 ارسال شده در 20 مهر، 2013 سلام دوستای شهرسازم. کسی اطلاعاتی در مورد شهر جدید سهند و یا اگر محدود تر بگم برنامه ریزی مسکن شهر جدید سهند داره؟ اگر کسی به عضو طلایی دسترسی داره و اونجا در مورد هر چیزی از سهند اطلاعاتی بود خوشال میشم در اختیارم بزارید. خیلی گلیت... سلام مهندس برو اینجا سوالتو بپرس http://www.noandishaan.com/forums/thread58745-53.html موفق باشی 4
ارسال های توصیه شده