nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ عاره میدونم بازیش خیلی خفن بود دمشون گرمبه خاطر این پیروزی مقتدرانه تو را می بخشم و بهت استراحت میدم الان یه لحظه رفتی تو حسه بازیکنای تیم ملی!!!!یا شایدم سر مربی.....استراحتم میدی بیا بیرون از جو:vahidrk: ما الان ایرانیم! برم استراحت بی ادب میشم هااااااااااااا:hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ الان یه لحظه رفتی تو حسه بازیکنای تیم ملی!!!!یا شایدم سر مربی.....استراحتم میدیبیا بیرون از جو:vahidrk: ما الان ایرانیم! برم استراحت بی ادب میشم هااااااااااااا:hrqr6zeqheyjho1f9mx دلت کتک میخواد ها:vahidrk: میخواستم یه تایم استراحت بت بدم بابت اینکه بازی رو دیدی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دلت کتک میخواد ها:vahidrk:میخواستم یه تایم استراحت بت بدم بابت اینکه بازی رو دیدی اصلا نمیزاری ادم شاد باشه...همش کتک..همش تهدید..همش...یه بار شد بگی دردت چیه نه اتفاقا چون بازی رو ندیدم ناراحتم...باید با صدای کم نگاه میکردم...منم از غصه نگاه نکردمپشیمونم از لجبازیم ولی خبرشم خوشحالم کرد...:hapydancsmil: الا برم استراحت یا نه:babygirl:؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اصلا نمیزاری ادم شاد باشه...همش کتک..همش تهدید..همش...یه بار شد بگی دردت چیهنه اتفاقا چون بازی رو ندیدم ناراحتم...باید با صدای کم نگاه میکردم...منم از غصه نگاه نکردمپشیمونم از لجبازیم ولی خبرشم خوشحالم کرد...:hapydancsmil: الا برم استراحت یا نه:babygirl:؟ یاد یه جوک افتادم اصفهونیه میگه خدایا یه بار شد بگی یا ایها الذین آمنو پول میخین؟همش ترسس تهدیدس ارعابس حالا بگو ببینم دردت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ یاد یه جوک افتادماصفهونیه میگه خدایا یه بار شد بگی یا ایها الذین آمنو پول میخین؟همش ترسس تهدیدس ارعابس حالا بگو ببینم دردت چیه؟ خوب شد جوکش شنیده بودی .....وگرنه الان پاپیچ بودی دردم چیه!!!منم جوکش شنیدم اما به زبان لری....اصفهانیشم باحال بود درد من از بی دردیه توالبته فک کنم!!!هنوز خوب رو منشا ش کار نکردم تو که مشکلی نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خوب شد جوکش شنیده بودی .....وگرنه الان پاپیچ بودی دردم چیه!!!منم جوکش شنیدم اما به زبان لری....اصفهانیشم باحال بوددرد من از بی دردیه توالبته فک کنم!!!هنوز خوب رو منشا ش کار نکردم تو که مشکلی نداری؟ درد من توییدهنمو سرویس کردی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ درد من توییدهنمو سرویس کردی جدی...فقط میخواستم این حال بهت دست بده....دردم همین بود!رفع شد خدارا شکر ولی اینبار زود نتیجه داد...باید ببینم علتش چی بوده...برم تحقیقات:wht: اخه مگه من چکار ت کردم.دختر به این خانوووومی:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ جدی...فقط میخواستم این حال بهت دست بده....دردم همین بود!رفع شد خدارا شکرولی اینبار زود نتیجه داد...باید ببینم علتش چی بوده...برم تحقیقات:wht: اخه مگه من چکار ت کردم.دختر به این خانوووومی:girl_blush2: ای بابا ما زندگیمونو باختیم آبجی ما رو از درد میترسونی برو ازخدا بترس دیگه می خواستی چیکار کنی... داری روی اعصابم کلاغ پر میری 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ ای بابا ما زندگیمونو باختیم آبجی ما رو از درد میترسونی برو ازخدا بترسدیگه می خواستی چیکار کنی... داری روی اعصابم کلاغ پر میری این یه تراژدیه غم انگیز بوووود الااااان کلاغ پر.....رو اعصابت!!!من...!!!اینا همش توطئس من خودم در جریان این بازی نیستم...مراقب باش کسی به جای من خودش غالب نکنه!!!من گردن نمیگیرم ها...اعصابتو جمع کن.... نزن خودتو....من میرم و تورو با اعصابت تنها میزااااارم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ این یه تراژدیه غم انگیز بوووود الااااانکلاغ پر.....رو اعصابت!!!من...!!!اینا همش توطئس من خودم در جریان این بازی نیستم...مراقب باش کسی به جای من خودش غالب نکنه!!!من گردن نمیگیرم ها...اعصابتو جمع کن.... نزن خودتو....من میرم و تورو با اعصابت تنها میزااااارم نه این یه واقعیت بود که شبیه تراژدیه اصلا خودشه همش خودتی...مطمئنم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ نه این یه واقعیت بود که شبیه تراژدیه اصلا خودشههمش خودتی...مطمئنم:icon_pf (34): تا وکیلم نیاد هیچ حرفی نمیییییییییزنم...........من نیستم میگم!! الان با ادب شم : مهندس خوشحال شدیم از هم صحبتی با شما...بی ادبی مارا به بزرگواری خودتون ببخشیداه اه حالم بد شد اجازه مرخصی می دهید مععععععلللللللمممممم:mrsbeasley:یاد شعر سام یوسف افتادم...معلمممم! شب خوبی بوووووود 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ تا وکیلم نیاد هیچ حرفی نمیییییییییزنم...........من نیستم میگم!! الان با ادب شم : مهندس خوشحال شدیم از هم صحبتی با شما...بی ادبی مارا به بزرگواری خودتون ببخشیداه اه حالم بد شد اجازه مرخصی می دهید مععععععلللللللمممممم:mrsbeasley:یاد شعر سام یوسف افتادم...معلمممم! شب خوبی بوووووود حالا بعدا حالتو میگرم بچه جان...فعلا برو به درس و مشخت برس:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ حالا بعدا حالتو میگرم بچه جان...فعلا برو به درس و مشخت برس:vahidrk: مشخام نوشتم..چطوری میخوای حالم بگیری :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ مشخام نوشتم..چطوری میخوای حالم بگیری :gnugghender: اونجوری میخوام حالتو بگیرم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اونجوری میخوام حالتو بگیرم اووونجوووووریییییی:jawdrop:....وااای خطرناکه حسن 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اونجوری میخوام حالتو بگیرم محققان زیاد ...با روش های متعدد....نتونستن حال منو بگیرن!ولی من امیدوارم تو بتونی.... من میتوانم...اینو روزی 100 بار بگو نتیجه میگیری حتما...:w155: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ فهمیدم روش تربیتیت چی بووووود جوزف مهربووووووووووووون سلام بر مهندسان بچه هایی که کنکور دارید و اینجایید...این نشان از امادگی بالای شماست..اصلا عذاب وجدان نداشته باشید 2 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستای شهرسازم. کسی اطلاعاتی در مورد شهر جدید سهند و یا اگر محدود تر بگم برنامه ریزی مسکن شهر جدید سهند داره؟ اگر کسی به عضو طلایی دسترسی داره و اونجا در مورد هر چیزی از سهند اطلاعاتی بود خوشال میشم در اختیارم بزارید. خیلی گلیت... 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستای شهرسازم. کسی اطلاعاتی در مورد شهر جدید سهند و یا اگر محدود تر بگم برنامه ریزی مسکن شهر جدید سهند داره؟ اگر کسی به عضو طلایی دسترسی داره و اونجا در مورد هر چیزی از سهند اطلاعاتی بود خوشال میشم در اختیارم بزارید. خیلی گلیت... سلام مهندس برو اینجا سوالتو بپرس http://www.noandishaan.com/forums/thread58745-53.html موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده