Moment 15228 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 اینجا چیکار میکنی؟پاشو برو اونور اونورم رفتیم حالا تو بیا اینور 2
Moment 15228 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 یه دوستی دارم که هر وقت ازش می پرسیدن چیکار می کنی میگفت میچرخیم و منم همش مسخرش می کردم ولی الان به حرف دوستم رسیدم و می بینم که واقعا داریم می چرخیم 1
faaarnaz 5345 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 آقا چرخش زیاد خوب نیستا سرگیجه میگیری حالا از شوخی گذشته با این همه کار وخت چرخیدنم داری شوما؟! چگونه؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 آقا چرخش زیاد خوب نیستاسرگیجه میگیری حالا از شوخی گذشته با این همه کار وخت چرخیدنم داری شوما؟! چگونه؟ اتفاقا یکی از دلایل اصلی چرخش همین کاراییه که فکر میکنیم کاره ولی کار نیس 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 الان همین کاریم که اینجا داریم انجام میدیم تو همین دسته بندی قرار میگیره احتمالن دیگه؟! همون کارا که کار نیست 2
Moment 15228 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 الان همین کاریم که اینجا داریم انجام میدیم تو همین دسته بندی قرار میگیره احتمالن دیگه؟!همون کارا که کار نیست نه اتفاقا من در مورد اینجا اینجوری فکر نمیکنم اینجا دوستایی داری که به فکرت هستن و همینش به آدم قوت قلب میده 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 نه اتفاقامن در مورد اینجا اینجوری فکر نمیکنم اینجا دوستایی داری که به فکرت هستن و همینش به آدم قوت قلب میده هههههههههه اشتبا اومدی داداش ما تو ستاد تخریب روحیه هستیم 1
Moment 15228 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 ههههههههههاشتبا اومدی داداش ما تو ستاد تخریب روحیه هستیم ای بابا اون ستاد رو که خودم راه انداختم قراراه نیروهامونو تعدیل کنیم مواظب خودت باش 3
Moment 15228 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 عاقا من دارم نابود میشمبا اجازت برم دیگه شب خوش شب عالی متعالی 3
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 اخه اینجوری سلام میدن...... سلام بر مهندس..خوبی :(87):...منو اینجوری تربیت کردی بعد....:icon_pf (34): 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 اخه اینجوری سلام میدن......سلام بر مهندس..خوبی :(87):...منو اینجوری تربیت کردی بعد....:icon_pf (34): واسه شروع اینطوری بهتره که حساب کار دستت بیاد علیک سلام همشیره مرسی ولی تو بهتری 2
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 واسه شروع اینطوری بهتره که حساب کار دستت بیادعلیک سلام همشیره مرسی ولی تو بهتری الان دستم اومد...بله اقا ...چشم اقا....بستته دیگه:vahidrk:...ایششششششششششش بهتر نباشیم دیگه کاره دیگه ای از دستمون بر نمیاد 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 الان دستم اومد...بله اقا ...چشم اقا....بستته دیگه:vahidrk:...ایشششششششششششبهتر نباشیم دیگه کاره دیگه ای از دستمون بر نمیاد ایش گفتی بی تربیت این بود نتیجه این همه دروس تربیتی و وقتی که گذاشتم:vahidrk: 2
nasim184 12256 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 ایش گفتی بی تربیتاین بود نتیجه این همه دروس تربیتی و وقتی که گذاشتم:vahidrk: دروست پیوسته نبوده خوب...مردم داخلش پارازیت میندازن...بچه مردم اینجور میشه!کی پاسخگو اخه...تو که مسئولیت منو گردن گرفتی یا هه اصا خدا دوست داره..... والیبال برد خیلی خوشحالم.....امشب هر چی تو بگی اقا معلم...اما از فردا باز هر چی میخوام میگمباشه!!!!:mrsbeasley: 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 دروست پیوسته نبوده خوب...مردم داخلش پارازیت میندازن...بچه مردم اینجور میشه!کی پاسخگو اخه...تو که مسئولیت منو گردن گرفتی یا هه اصا خدا دوست داره..... والیبال برد خیلی خوشحالم.....امشب هر چی تو بگی اقا معلم...اما از فردا باز هر چی میخوام میگمباشه!!!!:mrsbeasley: عاره میدونم بازیش خیلی خفن بود دمشون گرم به خاطر این پیروزی مقتدرانه تو را می بخشم و بهت استراحت میدم 2
ارسال های توصیه شده