دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ چه بچه خوبی...سلامشو کرد رفت لالا مامانم گیر داده برم بخوابم 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من همون blue angel هستم پاتوق شهرسازا نیومده بودم که اومدم:gnugghender: با استتار وارد شدی....برو بخواب تا نگرفتت.:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ همینه که هسخوبه پس...اگه لازم بشه فکرم میکنی.... هه اون دوست خوبم بوده حتما...ولی خوب دوست دوستمم هسی دیگه...:(87): به قول شما دخترا ایشششش.... تنت میخاره:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من همون blue angel هستم پاتوق شهرسازا نیومده بودم که اومدم:gnugghender: عهههه چرا اسمت رو عوض کردی خو 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به قول شما دخترا ایشششش.... تنت میخاره:vahidrk: نه من غلط کنم مهندس.... من چاکر همه شهرسازاهم هسم...مخصوصا خونه خراب کنا تا دوتا بهم نگفتی برم بخوابم...تو را در خانه ات تنها رها میکنم...الان ایشششششششششششششش:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ نه من غلط کنم مهندس....من چاکر همه شهرسازاهم هسم...مخصوصا خونه خراب کنا تا دوتا بهم نگفتی برم بخوابم...تو را در خانه ات تنها رها میکنم...الان ایشششششششششششششش:vahidrk: اولش خوبی ها اون آخراش خرابش میکنی ولی درستت می کنم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اولش خوبی ها اون آخراش خرابش میکنی ولی درستت می کنم به قول یه دوست....همینه که هس....دوستم گفته نه من! من همون خوبه ام...بقیش مال شیطونه به جان تو خیلیا تلاش کردن درس نشدم!نقص جدیهحالا باز تلاشت بکن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به قول یه دوست....همینه که هس....دوستم گفته نه من!من همون خوبه ام...بقیش مال شیطونه به جان تو خیلیا تلاش کردن درس نشدم!نقص جدیهحالا باز تلاشت بکن :vahidrk: منظورت از اون دوست احیانا جوزف که نیس:vahidrk: نه فکر کنم همش کار شیطونه س همین که صداقت داری خوبه...یعنی یه جورایی درستت کردم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منظورت از اون دوست احیانا جوزف که نیس:vahidrk:نه فکر کنم همش کار شیطونه س همین که صداقت داری خوبه...یعنی یه جورایی درستت کردم نه صد در صد تو نبودی!!!عجب الان تو علت صادق بودنمی دیگه...اگه انقد سریع بتونی تا ثیر بزاری کارت میگیره!!من خودم برات کلی مشتری دارم.... فقط یه سوال....همون قضیه کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره صادقه اینجا!!! مهندس با اجازتون ما بریم...بقیه کلاسای تربیتی بمونه برا بعد 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ شب همه خوش.روز خوبی داشته باشید 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ بچه پررو زیاد شده ها باید واسه پاتوق اسم شب بزاریم قابل توجه Place.Maker عزیز 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ بچه پررو زیاد شده هاباید واسه پاتوق اسم شب بزاریم قابل توجه Place.Maker عزیز عههه زیاد شده... بله بفرمایید الان با من کاری داشتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ عههه زیاد شده... بله بفرمایید الان با من کاری داشتی ؟ ایهیم با شما دقیقن کار داشتم میخایم رمز بزاریم واسه پاتوق به پررو ها رو توش را ندیم شما نظرت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ایهیم با شما دقیقن کار داشتممیخایم رمز بزاریم واسه پاتوق به پررو ها رو توش را ندیم شما نظرت چیه؟ خوب دقیقا بگو چیکار داری ؟ خوب رمز بزارید ... نظرم مثبته 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خوب دقیقا بگو چیکار داری ؟ خوب رمز بزارید ... نظرم مثبته خوب اگه بخایم رمز بزاریم که دیگه نباید تو رو راه بدیم که اون حرفا چی بود پشت سر من زده بودی موندس؟ هان؟ یالا زود اقرار کن 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خوب با اکثریت آرا دوستان اعلام کردن که دیگه پلیس میکر رو را ندیم نبینیمت اینورا 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خوب اگه بخایم رمز بزاریم که دیگه نباید تو رو راه بدیم کهاون حرفا چی بود پشت سر من زده بودی موندس؟ هان؟ یالا زود اقرار کن همینی که هست .... خوب با اکثریت آرا دوستان اعلام کردن که دیگه پلیس میکر رو را ندیمنبینیمت اینورا بشین بچه ... میزنم نصفت میکنم به 8 تیکه مساوی تقسیم شی .....:gnugghender: بعدشم با خاک یکسانت میکنم... 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ همینی که هست .... بشین بچه ... میزنم نصفت میکنم به 8 تیکه مساوی تقسیم شی .....:gnugghender: بعدشم با خاک یکسانت میکنم... برو بینیم بَ بَ ایششششششش 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ برو بینیم بَ بَ ایششششششش کجا برم فِّــــــــــــــــرّنـّاز ایششششششش مدیونی اگه اسمت رو اینجوری که نوشتم نخونی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده