nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ دخالت کنم فرنازییییییییی:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ دخالت کنم فرنازییییییییی:guntootsmiley2: فرناز .... بگو دیگه .... ، فرناز میگه با اجازه بزرگترا بعلللللللللللللله 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ فرناز .... بگو دیگه .... ، فرناز میگه با اجازه بزرگترا بعلللللللللللللله فرناز رقت :bigbed:الان داره خواب ترسناکه شمارو میبینه فک کنم 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ فرناز رقت :bigbed:الان داره خواب ترسناکه شمارو میبینه فک کنم نه بابا مطمئنم قبلش یه سر جلو آیینه زده و رفته 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا مطمئنم قبلش یه سر جلو آیینه زده و رفته نه انگار قضیه جدیهدلا پره!!!:gnugghender: من تا وکیلم نیاد حرفی نمیزنم... ببینم نکنه دوست جوزفی 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ نه انگار قضیه جدیهدلا پره!!!:gnugghender:من تا وکیلم نیاد حرفی نمیزنم... ببینم نکنه دوست جوزفی مرسی .... هوش و ذکاوت ... جان من از کجا فهمیدی ؟ بگو دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی .... هوش و ذکاوت ... جان من از کجا فهمیدی ؟ بگو دیگه ... من باور کن نمیخواااااااستم هوش و ذکاوتم به رخت بکشم........:smiley-gen165:ریا نشده باشه!!!! 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من باور کن نمیخواااااااستم هوش و ذکاوتم به رخت بکشم........:smiley-gen165:ریا نشده باشه!!!! نه بابا اختیار دارید لیدی ... مطمئنا این مسئله ابزار ریاکاری نبوده 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا اختیار دارید لیدی ... مطمئنا این مسئله ابزار ریاکاری نبوده نه باااابااا شما هم باهوشی که نکته به این ظریفیو فهمیدیدر عجبم....من به کسی نمیگم خیالت راحت...اخه ممکنه ترورت کنن 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ نه باااابااا شما هم باهوشی که نکته به این ظریفیو فهمیدیدر عجبم....من به کسی نمیگم خیالت راحت...اخه ممکنه ترورت کنن واقعا ولی من متوجه شدم شما خیلی باهوش تری که متوجه هوش من شدی ، لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ صاحبش اومد...تا سه می شمرم تخلیه کنید 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا ولی من متوجه شدم شما خیلی باهوش تری که متوجه هوش من شدی ، من:(87):.....اره خوب!!!شک دارییییییییییییییی:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ صاحبش اومد...تا سه می شمرم تخلیه کنید به به دوست دوستممگه قرار نبود با خودیا مهربون باشششششششششم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به به دوست دوستممگه قرار نبود با خودیا مهربون باشششششششششم اون واسه وقتی بود که بیگانه ها حمله کنن...الان که فقط خودمونیم همینه که هست تا حالا شده وقتی میری یه شهر دیگه همشهریات واست عزیز میشن وقتی میری یه کشور دیگه همه ایرانیا واست عزیز میشن...حالا قضیه ما هم همینه...البته الان که داشتم فکر می کردم اینایی که گفتم هیچ ربطی به موضوع نداشت 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ حالا این دوستت کیه که ما دوستشیم؟ 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اون واسه وقتی بود که بیگانه ها حمله کنن...الان که فقط خودمونیم همینه که هستتا حالا شده وقتی میری یه شهر دیگه همشهریات واست عزیز میشن وقتی میری یه کشور دیگه همه ایرانیا واست عزیز میشن...حالا قضیه ما هم همینه...البته الان که داشتم فکر می کردم اینایی که گفتم هیچ ربطی به موضوع نداشت همینه که هس خوبه پس...اگه لازم بشه فکرم میکنی.... هه اون دوست خوبم بوده حتما...ولی خوب دوست دوستمم هسی دیگه...:(87): 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام_خداحافظشب خوش فک کنم جوزف تورو دید فرار کرد 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام_خداحافظشب خوش چه بچه خوبی...سلامشو کرد رفت لالا 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من همون blue angel هستم پاتوق شهرسازا نیومده بودم که اومدم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده