گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مهندس اره ترم هشتم. من دچار دپرشن دم فارغ التحصیلی شدم...امروز که وسایلمو مرتب میکردم خیلی حس بدی داشتم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مهندساره ترم هشتم. من دچار دپرشن دم فارغ التحصیلی شدم...امروز که وسایلمو مرتب میکردم خیلی حس بدی داشتم ای بابا به دل نگیر شوخی کردم بات کلن آخراش آدم دوز دلتنگیش عود میکنه دیگه 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلیمممممم عزیزم:icon_gol: در این روزگااار مگر درسم تمام میشود ایاااااااااااااااا!!! 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ گنجشک جون من اسم شما رو نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا به دل نگیر شوخی کردم باتکلن آخراش آدم دوز دلتنگیش عود میکنه دیگه اره واقعا.... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ چیرو به دل گرفتم؟ میدونم...الان از اون وقتاییه که همش دلم بهونه میگیره...هرچی میشه اشکم میاد 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ 5 تا حدس بزنید بعدش اسممو میگم 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ چیرو به دل گرفتم؟میدونم...الان از اون وقتاییه که همش دلم بهونه میگیره...هرچی میشه اشکم میاد والا من اینجا پیش فرضم این شده که الانه ملت بهشون بر میخوره واسه همین گفتم به هر حال 4 سال از عمر آدمه دیگه مگه کم چیزیه؟ تموم شدنش آدمو ناراحت میکنه خو بیاین فکرای خوب بکنیم دیگه بسه غصه خوردن 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ 5 تا حدس بزنید بعدش اسممو میگم مریم شادی مینا فاطمه مهسا 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اره منم موافقم لطفا بخندید من اولیش میگم با اجازه فرناز...فاطمه 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ مریمشادی مینا فاطمه مهسا هه شد اخریشششششششششششش الناز 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ هه شد اخریششششششششششششالناز :ws28::ws28: عاقا شرمنده معطل کردی من همشو گفتم حالا یه 3 تا دیگم بگو احتمال درست گفتنمون بره بالا 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من ی کم دیگه میخام تو مود این روزام باشم آورین فرناز درس گفففففففففف حالا حدس بزنین کدوم یکی از اون 5 تام 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من ی کم دیگه میخام تو مود این روزام باشمآورین فرناز درس گفففففففففف حالا حدس بزنین کدوم یکی از اون 5 تام فاطمه پس نیست خب مریمی یا شادی؟!! شاید هم مینایی یا مهسا؟ 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ :ws28::ws28:عاقا شرمنده معطل کردی من همشو گفتم حالا یه 3 تا دیگم بگو احتمال درست گفتنمون بره بالا دشمنت عزیزم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ فاطمه پس نیستخب مریمی یا شادی؟!! شاید هم مینایی یا مهسا؟ حدس زدنت تو حلقم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ حدس زدنت تو حلقم عزیزم :ws3: قربانت 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ مینام خوشبخت و خوشوقتیممینایی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده