nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ میبینم کههههههههه کسی جرات نداره وارد پاتوق شه...چکار کردی مهندس....همه رفتن لالا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ میبینم کههههههههه کسی جرات نداره وارد پاتوق شه...چکار کردی مهندس....همه رفتن لالا ببین فرزندم با مهمانان مهمان نواز باش زیرا روزی تو نیز آنور میز خواهی نشست و میبینی که رفتارهایی که با تو میشود حاصل اعمال گذشته ات است 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ببین فرزندم با مهمانان مهمان نواز باش زیرا روزی تو نیز آنور میز خواهی نشست و میبینی که رفتارهایی که با تو میشود حاصل اعمال گذشته ات است به من میگی فرزندم:w140: حس مسئولیت نیاد سراغت چشم پدر:sorry:من مهمونارو دوست میییییدارم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ به من میگی فرزندم:w140: حس مسئولیت نیاد سراغت چشم پدر:sorry:من مهمونارو دوست میییییدارم دیگه چیکار کنیم این حس مسئولیت رو ما نسبت به همه داریم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه چیکار کنیم این حس مسئولیت رو ما نسبت به همه داریم الان کمرت خم شده زیر بار مسئولیت.....ارههههههه.... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ الان کمرت خم شده زیر بار مسئولیت.....ارههههههه.... این مسئولیت ها که فیزیکی نیستن فرزندم که کمرک خم بشه...همش روحی روانیه و به همین خاطر ذهنم خسته میشه 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ این مسئولیت ها که فیزیکی نیستن فرزندم که کمرک خم بشه...همش روحی روانیه و به همین خاطر ذهنم خسته میشه :there: ..............:(87): این مسئولیتا ازت یه مررررررررردددددددددد میسازه...باور کن مرد نه ها!!! مرررررررررررررررررررررددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ :there: ..............:(87): این مسئولیتا ازت یه مررررررررردددددددددد میسازه...باور کن مرد نه ها!!! مرررررررررررررررررررررددددددددددد نسیم اونجا رو نگا کن اونجا رو میگم...اونجااااا وانجاااا :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ نسیم اونجا رو نگا کناونجا رو میگم...اونجااااا وانجاااا :vahidrk::th_running1: کجاااااااااا...اااااوی وای..نزن ...نزن.....میزنی:w821: الان دارم روی مخت میدوم:th_running1:.... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ نسیم اونجا رو نگا کناونجا رو میگم...اونجااااا وانجاااا :vahidrk::th_running1: کجاااااااااا...اااااوی وای..نزن ...نزن.....میزنی:w821: الان دارم روی مخت میدوم:th_running1:.... والله کاشکی می دوییدی بالاخره مطمئن می شدم اینجوری از یه جایی خارج میش از مخمون...ولی انگار لم دادی اونجا یا شایدم دور باطل میزنی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ والله کاشکی می دوییدی بالاخره مطمئن می شدم اینجوری از یه جایی خارج میش از مخمون...ولی انگار لم دادی اونجا یا شایدم دور باطل میزنی دیگه خداییش دلم برات سوخت......من تورو با مسئولیت هات تنها میزارم..... 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام چطور مطورین بچه ها؟ سلیممممم به آواتار جدید مبارک من خوفم شما خوفی؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلیمممممبه آواتار جدید مبارک من خوفم شما خوفی؟ مرسی...خوشگله؟خوبم..شما خوبی؟ ترم چندی؟ 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من درسم تموم شده عزیزم شما ترم چندی؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من درسم تموم شده عزیزم شما ترم چندی؟ منم درسم تقریبا تموم شده 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم درسم تقریبا تموم شده ههههه ترم هشتی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ عرض ادب...سلااااااااااام بر مهندسین محترمه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده