soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ انگار دیشب به داداش حمید ما خیلی خوش گذشته..امروز برگشته واسه تشکر و قدردانی اینجارو از اشتراک خارج کرده بودمااا...دیدم اومده بالا گفتم بیام ی سلامی عرض کنمو برم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ انگار دیشب به داداش حمید ما خیلی خوش گذشته..امروز برگشته واسه تشکر و قدردانی اینجارو از اشتراک خارج کرده بودمااا...دیدم اومده بالا گفتم بیام ی سلامی عرض کنمو برم ما بچه های خاکی و خوش مرامی هستیم هر کی بیاد ناراضی برنمیگرده آبجی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ما بچه های خاکی و خوش مرامی هستیم هر کی بیاد ناراضی برنمیگرده آبجی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا با این لایکت من به فنا رفتم حالا به بچه هاتون بگو اگه راس میگن امشب بیان تا کاری کنم که دیگه نیان 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا با این لایکت من به فنا رفتمحالا به بچه هاتون بگو اگه راس میگن امشب بیان تا کاری کنم که دیگه نیان دیشب هماهنگ بودیم همه اومدن.. امشب انگار فعلا نیومدن بیان خدمت میرسیم ما از رو برو نیستیم با اجازتووون 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دیشب هماهنگ بودیم همه اومدن.. امشب انگار فعلا نیومدن بیان خدمت میرسیم ما از رو برو نیستیم با اجازتووون میگن نیستید منم شنیدم ...ولی بعدها میشنوفن که هستید... عاره 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ میگن نیستید منم شنیدم ...ولی بعدها میشنوفن که هستید... عاره نیستیم دیگه اون چیزی ک میگمو گوش کن.. 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نیستیم دیگهاون چیزی ک میگمو گوش کن.. ای بابا نمیخوام صدامو بالا ببرم ولی نمیذارن من اعصابم شلخته بشه جریانش تولبورانسی میشه باد کل انجمن رو با خودش میبره 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا نمیخوام صدامو بالا ببرم ولی نمیذارنمن اعصابم شلخته بشه جریانش تولبورانسی میشه باد کل انجمن رو با خودش میبره با ی خانوم محترم درس صوبت کن:vahidrk: اشاره کنم بچه های تالارمون میریزن پاتوق رو با خاک یکی میکننا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ با ی خانوم محترم درس صوبت کن:vahidrk:اشاره کنم بچه های تالارمون میریزن پاتوق رو با خاک یکی میکننا زکی وای عجب توهمی تالار شهرسازی با خاک یکسان می شود 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ زکی وای عجب توهمی تالار شهرسازی با خاک یکسان می شود خوابم میادد!!!! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خوابم میادد!!!! خب کاملا طبیعیه که خوابت میاد چون بخش بزرگی از توهمات ناشی از کم خوابیه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خب کاملا طبیعیه که خوابت میاد چون بخش بزرگی از توهمات ناشی از کم خوابیه چون خوابم میاد نمیخوام از خوابم بزنمو ج تو رو بدم:vahidrk: دهههههههههه...:vahidrk: به موقش میامو حالتو میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ چون خوابم میاد نمیخوام از خوابم بزنمو ج تو رو بدم:vahidrk:دهههههههههه...:vahidrk: به موقش میامو حالتو میگیرم ای بابا ما زندگیمونو باختیم.. میخوای از کوتاهترین ارتفاع ممکن خودمو بدازم پایین که دیگه لازم نباشه بعدا حالمو بگیری؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا ما زندگیمونو باختیم.. میخوای از کوتاهترین ارتفاع ممکن خودمو بدازم پایین که دیگه لازم نباشه بعدا حالمو بگیری؟ نه دیگه اشتی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه اشتی آبجی ما واسه رفیقامون جون میدیم قهر کیلویی چند؟بچه های شهرسازی همش همینن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ آبجی ما واسه رفیقامون جون میدیم قهر کیلویی چند؟بچه های شهرسازی همش همینن ممنونن آقایی! یکی بیاد پستای مارو بخونه به عقل جفتمون شک میکنه ها! والا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ممنونن آقایی!یکی بیاد پستای مارو بخونه به عقل جفتمون شک میکنه ها! والا ببین آبجی شاید ما عقل درست حسابی نداشته باشیم ولی ما هدف داریم و بچه ها گلوله, باس دعا کنن که بعد از تموم شدن گلوله هاشون زنده نباشیم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ببین آبجی شاید ما عقل درست حسابی نداشته باشیم ولی ما هدف داریم و بچه ها گلوله, باس دعا کنن که بعد از تموم شدن گلوله هاشون زنده نباشیم ممنون از مهمون نوازیت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون از مهمون نوازیت خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده