nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بزرگی به سیبیل نیس آبجی ..بزرگی به دل آدمه، یه بچه رو میشناسم هیشکی قد اون بزرگ نی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ تیرت خطا رفت جوزف جووووون 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ به من میگن حمید کماندار! 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خب بازاریابمون تو میشی...منم میشم قبله عالمفرنازم میشه پیشگو...بقیه هم رعیت:hapydancsmil: خیلی هم عادلانس......:179: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ منفجر میکنیییییییییییییییییییییییییییییییییم پاتوق ماتوقو 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ تیرت خطا رفت جوزف جووووون ما به رفیقامون تیراندازی نمی کنیم داش...ما با دست خالی می جنگیم یا با افتخار می کشیم یا با افتخار کشته میشیم و از خونمون یه سری لاله اینا می رویند 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ به من میگن حمید کماندار! تو پدر پسر شجاع هم نیستی چه برسه به حمید کماندار...تازه رابینهود رو میشناسی؟ من جوزفشونم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی هم عادلانس......:179: خودم یاد زنده یاد کریم خان زند افتادم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ما به رفیقامون تیراندازی نمی کنیم داش...ما با دست خالی می جنگیم یا با افتخار می کشیم یا با افتخار کشته میشیم و از خونمون یه سری لاله اینا می رویند بزن زنگو........:elivg5ddfqdy8k5mocf 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بزرگی به سیبیل نیس آبجی ..بزرگی به دل آدمه، یه بچه رو میشناسم هیشکی قد اون بزرگ نی منظورم از این جمله سودی بود که خودش اومد 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ منفجر میکنیییییییییییییییییییییییییییییییییم پاتوق ماتوقو داش حمید از قدیم گفتن مرد یا ایستاده باس بمیره یا با گلوله سربی تو قلب....خواهشا بمب گذاری نکن که جمله رو بعدها طولانی تر نکنن...اون موقعس که ما میشیم یه اسطوره که یه جمله کش دار بعدمون میبندن 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ کوچیک همه بچه های شهرسازی گرچه میخوام سر به تن رشتتون نباشه! چون مخالف توسعه روستایی هستید و توسعه روستایی ما الان تو قوطیه اما دوستون داریم! (شوخی بود جدی نگیرید) سودی اینجا سودی اونجا سودی همه جا! خوش گذشت با اجازتون 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ کوچیک همه بچه های شهرسازی گرچه میخوام سر به تن رشتتون نباشه! چون مخالف توسعه روستایی هستید و توسعه روستایی ما الان تو قوطیه اما دوستون داریم! (شوخی بود جدی نگیرید) سودی اینجا سودی اونجا سودی همه جا! خوش گذشت با اجازتون قربونت برم داداش شهرسازی مخالف توسعه روستاییه؟اولین باره که میشنوفم شاید سیاست های الان به این سمته ولی توسعه شهری و روستایی از هم جدا نیستن 6 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه جوزف جان همینطوری یه چیزی پروندم! اما عدم توسعه روستایی و یلخی بودن توسعه شهری (خصوصا در حومه ها) باعث نابودی روستا و کشاورزی شده. دیگه ما رفتیم یا علی 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دخترخاله گفتم یه شوخی ای بکنم تاریخی!!! محمدم که با شماست ... شاید اینطوری بزنه به سرش و منو از مدیریت شوت کنه بیرون! قصد بدی نداشتم ... ببشقید 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اصن کشاورزی ای که ما الان داریما انقده بدهههه ... اصن میخوام سر به تن کشاورزی ما نباشه! 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ما به رفیقامون تیراندازی نمی کنیم داش...ما با دست خالی می جنگیم یا با افتخار می کشیم یا با افتخار کشته میشیم و از خونمون یه سری لاله اینا می رویند جوزف خوش مرام که میگن شومایی داداش 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ماجرای این پست اول که هی تکرار میشه چیه؟! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ جوزف خوش مرام که میگن شومایی داداش میگن منم من که خودم ندیدم ولی شنیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده