faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ جوزف؟! لات نبودی تو! این کارا یعنی چی 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ تو که از خودمونی بابا با تو کاری نداشتم اوگی اوگی...شما با نفوذیا کار داری!!!!!:-d بچه به این خوبی کجاش لاته ا خه فرناز جون....ببینش:$ 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اوگی اوگی...شما با نفوذیا کار داری!!!!!:-dبچه به این خوبی کجاش لاته ا خه فرناز جون....ببینش:$ آره الان که دارم با دقت نگا میکنم میبینم خیلیم لات نیس 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ این چه حرکتیه.....!!!بداموزی داره اینجا بچه زیاده.....:babygirl::w12: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ جوزف؟! لات نبودی تو! این کارا یعنی چی بحث لاتی نییست آبجی اینا اومدن توی محدوده ما شاید قصد تخریب داشتن...قبلش باس ایست بازرسی میزدیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اوگی اوگی...شما با نفوذیا کار داری!!!!!:-dبچه به این خوبی کجاش لاته ا خه فرناز جون....ببینش:$ اصلا عاشقت شدم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بگید گندتون بیاد! :w58::w139::w58: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ببینید دیشب با بهونه چای اومدن امروز زدن تو کار قلیون و دخانیات ...فرادا معلوم نیس میخوان چیکار کنن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا عاشقت شدم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بحث لاتی نییست آبجی اینا اومدن توی محدوده ما شاید قصد تخریب داشتن...قبلش باس ایست بازرسی میزدیم ما که بیکاریم...بی زحمت یه عوارضیم بزار که درامدیم داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بگید گندتون بیاد! اینجا همه گنده ن داداشدنبال اینم یه ریزه میزه بفرستم پیدا نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ببینید دیشب با بهونه چای اومدن امروز زدن تو کار قلیون و دخانیات ...فرادا معلوم نیس میخوان چیکار کنن:vahidrk: اینا همه توطئس......:banel_smiley_90::guntootsmiley2::brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ما که بیکاریم...بی زحمت یه عوارضیم بزار که درامدیم داشته باشیم عوارض رو نباس الان بزنیم خیلی زوده...اول باس واسه مشتری دون بپاشی تا جلب بشه بعدش بزنی تو کار بازاریابی و عوارض و مالیات و .... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اینجا همه گنده ن داداشدنبال اینم یه ریزه میزه بفرستم پیدا نمی کنم شب بود سیبیلاشو ندیدیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ شب بود سیبیلاشو ندیدیم بزرگی به سیبیل نیس آبجی ..بزرگی به دل آدمه، یه بچه رو میشناسم هیشکی قد اون بزرگ نی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ عوارض رو نباس الان بزنیم خیلی زوده...اول باس واسه مشتری دون بپاشی تا جلب بشه بعدش بزنی تو کار بازاریابی و عوارض و مالیات و .... بلهههههههههههههههه ...بازاریابیتم قویه مهندس میگم تا شب مراقب همه چی باش....:scared9: :(87): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بلهههههههههههههههه ...بازاریابیتم قویه مهندسمیگم تا شب مراقب همه چی باش....:scared9: :(87): خب بازاریابمون تو میشی...منم میشم قبله عالمفرنازم میشه پیشگو...بقیه هم رعیت:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده