Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ الهه ماکارونی های منو نخوردی!!!! پاشو بریم که فرناز مستقیما گفت برید بیرون! حنانه، الهه پیش به سوی خارج شدن از این تاپیک! فرناز (نمک خوردن نمکدون را شکستن) 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ الهه اون دست کیه وسط سفره چه وضعشونم خوبه حالا بذار من یه عکس نشونتون بدم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ عجب!!میسی خانومیییی راستی ساعت 1 شد...فرناز جان اگه بخوای بری لالا بگو...رفع زحمت کنیم دیگه والا الهه جان با عرض شرمندگی من فردا کلاس دارم دیگه باید برم خیلی خوب شد که امشب اینجا تشریف آوردین خوشحالمون کردین 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/sfsiz8als7v2g9zesie.jpg 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ الهه ماکارونی های منو نخوردی!!!! پاشو بریم که فرناز مستقیما گفت برید بیرون! یاد میمونه...با ی قابلمه ماکارونی اینبار میای ... الهه اون دست کیه وسط سفرهچه وضعشونم خوبه حالا بذار من یه عکس نشونتون بدم دست دوستمه... آره والا دقیقا مام همینو گفتیم..صبونه عسل طبیعی-کره طبیعی...پنیره زیره دار عکسو بیارمحفل خودمووووون فرنازی زحمت دادیم...دستت مرسیی. خوش گذشت.شبت بخیر خانوووم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ :v57xpgj21gn50sq6izf چی میگی؟ برو بخواب دیگه 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ به به پاتوق شهرسازا.....منم تو راه بودم الان رسیدم....:w554: همگی خوبییییییید؟ شهرسازاااا خوابن !!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این عکسی که گذاشتم رو ببینید،برای شبیه که فرداش آخرین امتحانمون بود یکی از بچه ها یه قابلمه غذا آورد قاشق کم بود دوتامون با دست خوردیم بعد که یکی کشید کنار،من قاشقش(همون کفگیره منظورمه)رو گرفتم وغذا خوردم 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت خانوم قدم رنجه فرمودین بازم تشریف بیارین شب همگی به خیر الهه جون حنانه جون آقا حمید شب به خیر 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت خانومقدم رنجه فرمودین بازم تشریف بیارین شب همگی به خیر الهه جون حنانه جون آقا حمید شب به خیر ممنووووووون شبت بخیر 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فرناز خیلی خوش گذشت جانم به بچه ها سلام برسون ... شبت بخیر حنانه و الهه جونم بریم دیگه! شبتون بخیر :bigbed: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این عکسی که گذاشتم رو ببینید،برای شبیه که فرداش آخرین امتحانمون بودیکی از بچه ها یه قابلمه غذا آورد قاشق کم بود دوتامون با دست خوردیم بعد که یکی کشید کنار،من قاشقش(همون کفگیره منظورمه)رو گرفتم وغذا خوردم مطمئنم هیچ غذایی اقد بت مزه نداده.... دیدم که میگم.... نوش جانت 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه جون ما هم 5 نفره با یه قاشق هم غذا خوردیم! این که چیزی نیست! نسیم جان سلام اما دیر اومدی عزیزم ... 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه جون ما هم 5 نفره با یه قاشق هم غذا خوردیم! این که چیزی نیست!:w58::w58: نسیم جان سلام اما دیر اومدی عزیزم ... سلام از منه بی ادبه..... اشکال نداره ایشالا یه بار دیگه میام در محفل گرمتونالان دست گرمی بود شب همگی بخیر خواب زده سرمون دیگه 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ همگی رفتین؟ من معذرت میخوام! یهویی کاری واسم پیش اومد رفتم:icon_pf (34):البته اول شام بودم مزه کردم خوب بود خوشمان آمدایشالا یه بار دیگه یه شام دیگهمرسی فرناز که دعوت کردی.شب همگی خوش 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ برید خدا رو شکر کنید عمو جوزف دیشب نتونست بیاد 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ برید خدا رو شکر کنید عمو جوزف دیشب نتونست بیاد ا وقتی خیلی خوووب فکر میکنم...میبینم که واقعا خدا بهمون رحم کرده:-d:*) 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ا وقتی خیلی خوووب فکر میکنم...میبینم که واقعا خدا بهمون رحم کرده:-d:*) تو که از خودمونی بابا با تو کاری نداشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده