soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 خبر خاصی نیست الهه خانوم سلامتیکنکور دارم تیرماه مجدد کنکور کارشناسی میدی؟ یا کنکور علمی کاربردی و ....؟ 3
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 وا مگه چندسالته به من پیرمرد میگی پسرم؟!! من کمی ناراحتی اعصاب دارم خوابم نمیبره! وگرنه استاد لالایی خوندنم! چرا ناراحتی اعصاب پدر جان؟(خودت گفتی پیرمردی) زندگی به این خوبی و قشنگی 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 آره حمیدبریم تو من میشینم پایین اتاق الان ماکارونی خوردم سیرم حنانه خانوم اصن امشب سر ناسازگاری داریا آدم که میره مهمونی انقده بهونه نمی گیره فدات شم چی دوس داری واست بیارم هان؟! 3
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 مجدد کنکور کارشناسی میدی؟یا کنکور علمی کاربردی و ....؟ کنکور ارشد الهه جان 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 :aghosh:شوخی میکنم فرناز جونم ما به همون نون پنیرم راضی هستیم عزیزمممممممممم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حمیییییییییییییدددددددددددد بذار یه روز دیگه میاییم پاشو بریم دیگه 1
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 بله! جای ما رو میاری؟:(87): جاتون که مشخصه "محفل بر و بچز کشاورزی":ws3: 3
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 آره حمیدبریم تو من میشینم پایین اتاق الان ماکارونی خوردم سیرم دستپخت فرناز خوردن داره... چن وقت پیش ی شب رو مجبور شدم بمونم خوابگاه پیش دوستام...شب خوب و خاطره انگیزی بود برامون.. شامم ماکارونی داشتیم با دست پخت دوستم اینم عکسش: 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 فرنازیی مرسییییییییییی چه خوشمزه ست آقاااااا زود بخوریمش تا بقیه نیومدن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 کنکور ارشد الهه جان ارشد؟ اها واسه شما 2 مرحله ای اگه اشتیاه نکنممم... حالا ک بحثش پیش اومد اطلاع داری کلیدای کنکور ارشد دانشکاه آزاد معماری کی میاد؟از دوستات کسی داده بپرسی برام.. 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حمیییییییییییییددددددددددددبذار یه روز دیگه میاییم پاشو بریم دیگه حنانههههههههههههههههههههههه؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 فرنازییمرسییییییییییی چه خوشمزه ست آقاااااا زود بخوریمش تا بقیه نیومدن نه دیگه من بعد کسی نمیاااد.. هر چی بیاره خودمو خودت و حمید میخوریم 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 ارشد؟اها واسه شما 2 مرحله ای اگه اشتیاه نکنممم... حالا ک بحثش پیش اومد اطلاع داری کلیدای کنکور ارشد دانشکاه آزاد معماری کی میاد؟از دوستات کسی داده بپرسی برام.. والا عزیز تا جایی که من میدونم آزاد رسمن جوابا رو هیچوقت اعلام نمیکنه و اگه جوابی هم بیاد چیزیه که خود بچه ها جواب دادن یعنی مثه سراسری نیستش 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 فرناز جونم من به خاطر خودت میگم آخه مهمون واسه یه ساعت دوساعت تو این گرونی شام ودسر وچای و... دیگه من شخصا خجالت زده شدم خو
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 والا عزیز تا جایی که من میدونم آزاد رسمن جوابا رو هیچوقت اعلام نمیکنهو اگه جوابی هم بیاد چیزیه که خود بچه ها جواب دادن یعنی مثه سراسری نیستش عجب!! میسی خانومیییی راستی ساعت 1 شد...فرناز جان اگه بخوای بری لالا بگو...رفع زحمت کنیم دیگه 2
ارسال های توصیه شده