soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خبر خاصی نیست الهه خانوم سلامتیکنکور دارم تیرماه مجدد کنکور کارشناسی میدی؟ یا کنکور علمی کاربردی و ....؟ 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ وا مگه چندسالته به من پیرمرد میگی پسرم؟!! من کمی ناراحتی اعصاب دارم خوابم نمیبره! وگرنه استاد لالایی خوندنم! چرا ناراحتی اعصاب پدر جان؟(خودت گفتی پیرمردی) زندگی به این خوبی و قشنگی 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ آره حمیدبریم تو من میشینم پایین اتاق الان ماکارونی خوردم سیرم حنانه خانوم اصن امشب سر ناسازگاری داریا آدم که میره مهمونی انقده بهونه نمی گیره فدات شم چی دوس داری واست بیارم هان؟! 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ مجدد کنکور کارشناسی میدی؟یا کنکور علمی کاربردی و ....؟ کنکور ارشد الهه جان 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه من ناز داره چه وای! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ :aghosh:شوخی میکنم فرناز جونم ما به همون نون پنیرم راضی هستیم عزیزمممممممممم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خسته ای؟! بله! جای ما رو میاری؟:(87): 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خب اینم دسر خوشمزه بلکم حنانه خانوم سر ذوق بیاد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حمیییییییییییییدددددددددددد بذار یه روز دیگه میاییم پاشو بریم دیگه 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بله! جای ما رو میاری؟:(87): جاتون که مشخصه "محفل بر و بچز کشاورزی":ws3: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ آره حمیدبریم تو من میشینم پایین اتاق الان ماکارونی خوردم سیرم دستپخت فرناز خوردن داره... چن وقت پیش ی شب رو مجبور شدم بمونم خوابگاه پیش دوستام...شب خوب و خاطره انگیزی بود برامون.. شامم ماکارونی داشتیم با دست پخت دوستم اینم عکسش: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فرنازیی مرسییییییییییی چه خوشمزه ست آقاااااا زود بخوریمش تا بقیه نیومدن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ کنکور ارشد الهه جان ارشد؟ اها واسه شما 2 مرحله ای اگه اشتیاه نکنممم... حالا ک بحثش پیش اومد اطلاع داری کلیدای کنکور ارشد دانشکاه آزاد معماری کی میاد؟از دوستات کسی داده بپرسی برام.. 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حمیییییییییییییددددددددددددبذار یه روز دیگه میاییم پاشو بریم دیگه حنانههههههههههههههههههههههه؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فرنازییمرسییییییییییی چه خوشمزه ست آقاااااا زود بخوریمش تا بقیه نیومدن نه دیگه من بعد کسی نمیاااد.. هر چی بیاره خودمو خودت و حمید میخوریم 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ارشد؟اها واسه شما 2 مرحله ای اگه اشتیاه نکنممم... حالا ک بحثش پیش اومد اطلاع داری کلیدای کنکور ارشد دانشکاه آزاد معماری کی میاد؟از دوستات کسی داده بپرسی برام.. والا عزیز تا جایی که من میدونم آزاد رسمن جوابا رو هیچوقت اعلام نمیکنه و اگه جوابی هم بیاد چیزیه که خود بچه ها جواب دادن یعنی مثه سراسری نیستش 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فرناز جونم من به خاطر خودت میگم آخه مهمون واسه یه ساعت دوساعت تو این گرونی شام ودسر وچای و... دیگه من شخصا خجالت زده شدم خو لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ والا عزیز تا جایی که من میدونم آزاد رسمن جوابا رو هیچوقت اعلام نمیکنهو اگه جوابی هم بیاد چیزیه که خود بچه ها جواب دادن یعنی مثه سراسری نیستش عجب!! میسی خانومیییی راستی ساعت 1 شد...فرناز جان اگه بخوای بری لالا بگو...رفع زحمت کنیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده