Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حمید تو که گفتی من نیام،نمیای 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دارم خصوصی بازی میکنم! دیر به دیر میام خو! خصوصی بازی؟! یعنی کی میتونه باشه؟! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بلههههه؟چی شد؟؟؟ فرناز منو تحویل نگرفت 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خصوصی بازی؟! یعنی کی میتونه باشه؟! منم کنجکاو شدم حمید وقت مهمونی این کارا زشته! عیبه! ایراد داره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه ، الهه گفت داری حاضر میشی که بیای! فرناز خانم شما یکی دوو تا نیستن بدبختی! کدومشونو معرفی کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حمییییییید تو هم منو تحویل نمیگیری:cryingf::sorry: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ منم کنجکاو شدم حمید وقت مهمونی این کارا زشته! عیبه! ایراد داره نخند! منو تحویل بگیر! شما هر جور دوس داری بگودوشواری نداره که! داشتم با زینب و کبری و کوکب و کفایت خانم صحبت میکردم! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ آنقدر برای دیدنت عجله کردم که هنوز، "دلم" بند کفش هایش را نبسته بود! با همان حال، تمام دشت را دویدم تا به تو برسم؛ که مبادا پیش از من "ناز نگاهت" خریدار پیدا کند آخر شنیدم که کسی میگفت: شقایقها هم عاشق میشوند...!!! 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نخند! منو تحویل بگیر! بچه پررو! برو بینیم باباو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ هیچی بابادیشب من رفته بودم محفل بچه های کشاورزی یه تعارف زدم که فردا شبم شوما بیاین! امشب اومدم میبینم همچینی لنگر انداختن:ws28: خوب شد اومدی من خیلی دس تنها بودم از پسش برنمیومدم اولا تعارف اومد نیومد داره دیوما:لنگر چیهافتخار دادیم اومدیم مهمونی فخط ببخشید دیگه کلا اکیتیویتمون بالاس...بعد رفتن باید پاتوق رو از اول بسازین شهرسازا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حمید خیلی سنگین مث من بشین یه جا منظورش این بود مث من(قاسم) زیرچشمی کار کن نهه تو هم زیادی سایلنتی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اصم من میرم هیکشی اینجا منو تحوویل نمیگیره 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بچه پررو! برو بینیم باباو الهه من میرم حیاط یه دوری بزنم و یه هوایی بخورم! :sorry: 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اصم من میرم هیکشی اینجا منو تحوویل نمیگیره بابا حنانه ما دل نازکه زود تند سریع همگی تحویلش بگیرین 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اوووووف مقاله isi بیخیال! من دیدم دیگه نمیای پس بگو ماجرا چیه! ببینم واسه کنکور هم درس میخونی احتمالن؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حمید صبر کن منم بیام تو حیاط:sorry: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ الهه من میرم حیاط یه دوری بزنم و یه هوایی بخورم! :sorry: با حمید درست صوبت کنید میخوای تا ساعت 1 برو ی دوری بزن؟ها؟ یا نیازی نیس؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده