Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ اوه اوه فرناز اومد قاسم جمع کن لنگتو! 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ به به! ببینید کی اومده!فرناز خانومممممممممممممممممممممممم خوش اومدین دوستان پاتوق خودتونه سلااام فرنازی مهمون دعوت میکنی خودت دیر میای دیدی چه خوش قولیییممممممممممم می بینم بحثهای شیرینی هم بوده من اینجا نبودم سنگین باش دختر...همه الان چشو گوش باز... بعله داشتم سور و سات مراسمو آماده میکردمشرمنده دیر رسیدم یه کم خواهش میشود..تا تو اومدی نت من قطع شد..طول کشید تا بیانم شرمنده عروس خانوم چایی رو نیاوردن؟! ای بابا! دوست من کلپچ رو اوردی پشت بندش جا ما رو هم بنداز که خوابمون برد کف زمین نکپیم! حمید؟ موقع خواب میریم خونمون:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ بفرمایید چایی دوستان تازه دمه! دبش دبش 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ اوه اوه فرناز اومد قاسم جمع کن لنگتو! حمید بابا عقبیا یه صفحه از اومدن فرتاز گذشته 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام الهه جونم خوبی خانوم؟ ببخشید من دیر کردم 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حمید بابا عقبیا یه صفحه از اومدن فرتاز گذشته :ws28: عالی بود! 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ بفرمایید چایی دوستان تازه دمه! دبش دبش مرسییی میوه هم میدین؟ شام چی داریم؟ حمید بابا عقبیا یه صفحه از اومدن فرتاز گذشته اسم دختر مردم درست بگو! فرناز نه فرتاز 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ بفرمایید چایی دوستان تازه دمه! دبش دبش به به چه چایی دبشی:yes: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان با عرض شرمندگی خیلی خیلی زیاد رفیقم اومده خوابگاه باید برم پیشش خیلی دوس داشتم امشب دخل سه چهار نفرو بیارم ولی شانس آوردید که رفیقم اومد 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ الهه جون انقد شیکمو نبودی! حالا فعلن چایی رو بخور به شامم میرسیم 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان با عرض شرمندگی خیلی خیلی زیاد رفیقم اومده خوابگاه باید برم پیششخیلی دوس داشتم امشب دخل سه چهار نفرو بیارم ولی شانس آوردید که رفیقم اومد خدا این رفیقتو واسه ما نگهداره کی هس حالا این وقت شبی؟! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ شب خوش /برو ژوزف جان هم اتاقیا واجب ترن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام الهه جونم خوبی خانوم؟ببخشید من دیر کردم مرسیی تو خوبییی؟ سلام... اینم نفر بعدیمووون:hapydancsmil: دوستان با عرض شرمندگی خیلی خیلی زیاد رفیقم اومده خوابگاه باید برم پیششخیلی دوس داشتم امشب دخل سه چهار نفرو بیارم ولی شانس آوردید که رفیقم اومد تو بخوای اینجوری دختر شوور بدی...روز سوم چمدون به دست برگشت خونه خودتونوالا! برو بسلامت.. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ خدا این رفیقتو واسه ما نگهدارهکی هس حالا این وقت شبی؟! آره واقعا از بچه های بهشتیه از خوابگاه خودش انگار انداختنش بیرون ما بریم جمعش کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه که اومد جمعمون جمع شد 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ الههههههههههههه؟! بلههههه؟چی شد؟؟؟ الهه جون انقد شیکمو نبودی!حالا فعلن چایی رو بخور به شامم میرسیم خو بابا من امرزو فخط صبونه خوردم..ک اومدم اینجا بتونم شام بخورم... نرین بگین فلانی اومد واسمون کلاس گذاشت..همش گف مرسی مرسی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حمید؟ موقع خواب میریم خونمون:icon_pf (34): نمیشه که! این همه راه اومدیم! حمید بابا عقبیا یه صفحه از اومدن فرتاز گذشته دارم خصوصی بازی میکنم! دیر به دیر میام خو! دوستان با عرض شرمندگی خیلی خیلی زیاد رفیقم اومده خوابگاه باید برم پیششخیلی دوس داشتم امشب دخل سه چهار نفرو بیارم ولی شانس آوردید که رفیقم اومد برو برو عمو ... ما کلا 4 نفریم دیگه! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده