Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلاام مارو دیشب شام دعوت کردن اینجا... خود فرناز نیس! نه؟ خیلی خوش اومدید بچه ها انگار نیستن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام آقا ما هم همراه حمید هستیممهمون نیمخواین انگار شدیم صاب خونهفرناز کجایی؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی خوش اومدیدبچه ها انگار نیستن پس شوما چی هستی؟ شهرسازی دیگه! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ یکی بره این حنانه رو از کشاورزی بکشه بیرون بیاره اینجا!!! ممنون jozef جان دل ... دمت گرم مهمون نوازیت منو کشت! چایی مایی ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ همه که رفتناین چه شعله ای بود که به یک باره فرو نشست 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ یکی بره این حنانه رو از کشاورزی بکشه بیرون بیاره اینجا!!! ممنون jozef جان دل ... دمت گرم مهمون نوازیت منو کشت! چایی مایی ندارین؟ اختیار داری داداش ما در خدمت اساتید انجمن میزبان نیستیم...شما خودتون میزبانید ما مهمونیم داداش 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ یکی بره این حنانه رو از کشاورزی بکشه بیرون بیاره اینجا!!! ممنون jozef جان دل ... دمت گرم مهمون نوازیت منو کشت! چایی مایی ندارین؟ باهاش حرفیدمممم...احتمال اومدنش هس! همه که رفتناین چه شعله ای بود که به یک باره فرو نشست خو اول گفتیم!واسه شام اومدیم... تحویلمون نگرفتی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من شام میخوامممم.دهههههههه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ باهاش حرفیدمممم...احتمال اومدنش هس! خو اول گفتیم!واسه شام اومدیم... تحویلمون نگرفتی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من شام میخوامممم.دهههههههه چی میل دارید؟ بیف هستش استیک هستش کله پاچه هم هستآب دوغ خیار ویژه هم داریم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ چایی رو میگم فرناز بیاره تا اون بیاد شوما برو خودت بیار... نیومدیم خواستگاری ک :w888: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تا اون بیاد شوما برو خودت بیار...نیومدیم خواستگاری ک :w888: دخترم عین دسته گله خیلی هم از خداتون باشه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دخترم عین دسته گله خیلی هم از خداتون باشه بله! صدالبته...شکی در گل بون فرناز نیس ولی پسرای ما فعلا قصد ادامه تحصیل دارن 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ به به! ببینید کی اومده! فرناز خانومممممممممممممممممممممممم خوش اومدین دوستان پاتوق خودتونه 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام / چه عجب فرنازخانوم خودتونم تشریف آوردین 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ می بینم بحثهای شیرینی هم بوده من اینجا نبودم 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ بعله داشتم سور و سات مراسمو آماده میکردم شرمنده دیر رسیدم یه کم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ عروس خانوم چایی رو نیاوردن؟! ای بابا! دوست من کلپچ رو اوردی پشت بندش جا ما رو هم بنداز که خوابمون برد کف زمین نکپیم! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده