Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من دقیقا چجوری گیر دادم بهت که عوضش کردی؟گفتم باحاله دقیقا اونجوری 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا امضای من خیلی با معنیه این مینی گیر داده بهم در کل جوزف این مینی رو زیاد جدی نگیر آخه میدونی این مینی فقط روحِ ، جسم نداره 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ در کل جوزف این مینی رو زیاد جدی نگیر آخه میدونی این مینی فقط روحِ ، جسم نداره 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مرتضی چه خبر؟نیستی دیر میای زود میری؟بهت گیر بدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر جمیع مهندسان شهر سازززززززززززززززززززززز 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مرتضی چه خبر؟نیستی دیر میای زود میری؟بهت گیر بدم داداش پایان نامه و .... دیگه خودت که درگیرشی در جریانی ... نه بابا به این مینی گیر بده... یا یکی دیگه از این معمارا :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقا اونجوری در کل جوزف این مینی رو زیاد جدی نگیر آخه میدونی این مینی فقط روحِ ، جسم نداره اونی که روح بود من نبودم دچارِ اشتباه الان نترکی یه وخ 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر جمیع مهندسان شهر سازززززززززززززززززززززز سلام مهندس بــــــــــــــــــــــــــرق 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ داداش پایان نامه و .... دیگه خودت که درگیرشی در جریانی ... نه بابا به این مینی گیر بده... یا یکی دیگه از این معمارا :gnugghender: جوزف مثه شماها نی الکی گیر بده شهرسازِ خوبیه 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اونی که روح بود من نبودم دچارِ اشتباه الاننترکی یه وخ شاهد دارم واسه روح بودنت ... مواظبم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر جمیع مهندسان شهر سازززززززززززززززززززززز سلام داداش خوش اومدی بیا توی تیم من باشه؟ میخوام دخل بقیه رو بیارم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ داداش پایان نامه و .... دیگه خودت که درگیرشی در جریانی ... نه بابا به این مینی گیر بده... یا یکی دیگه از این معمارا :gnugghender: نوکرتم هستم بریم تو کار تخریب 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ جوزف مثه شماها نی الکی گیر بدهشهرسازِ خوبیه اتفاقا جوزف اصلا اینجوری نیس خیلی شهرساز بدیه دخل چنتا از بچه های معماری رو آورده تا حالا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اسم روح رو بردید من پیدام شد 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام داداشخوش اومدی بیا توی تیم من باشه؟ میخوام دخل بقیه رو بیارم ینی اصن نفهمیدی چی گفتما 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نوکرتم هستم بریم تو کار تخریب پایتم ... فقط محمد حسین هم تخریب چی خوبیه ... قبلا ما با هم همکار بودیم :gnugghender: اتفاقا جوزف اصلا اینجوری نیسخیلی شهرساز بدیه دخل چنتا از بچه های معماری رو آورده تا حالا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شاهد دارم واسه روح بودنت ... مواظبم لابد ممدحسین 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ینی اصن نفهمیدی چی گفتما :5c6ipag2mnshmsf5ju3چی گفتی مگه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ پایتم ... فقط محمد حسین هم تخریب چی خوبیه ... قبلا ما با هم همکار بودیم :gnugghender: آره اتفاقا خوب میشناسمش تخریبچیه خوبیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده