Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ برای کودوم سوال؟ سوالِ کیمیا که حدس زدمو میگی یا خانه فروغ الملکِ ساناز؟:ws28: نوبچ وایسا من به یه چیزی اغراق کنم هرچند به ضررمه چرا شهرسازی حیاط خلوت معماریه؟ چی از جون ما میخواید چرا پاتونو کردید توی کفش شهرسازا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ وایسا من به یه چیزی اغراق کنمهرچند به ضررمه چرا شهرسازی حیاط خلوت معماریه؟ چی از جون ما میخواید چرا پاتونو کردید توی کفش شهرسازا من خودم با این موضوع مخالفم....اگه توو تخصصش باشه که هیچی...اما اگه نیست نباید این کار انجام بشه تو که تخصصت معماری کار خودتو انجام بده اونیم که شهرسازیِ کار خودشو ولی این دلیل نمیشه معمارا رو همه رو باهم یکی دونست توو مشکلاتشون مگه هر کار اشتباهی یه معمار میکنه ینی بقیه هم همینطورن؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من خودم با این موضوع مخالفم....اگه توو تخصصش باشه که هیچی...اما اگه نیست نباید این کار انجام بشهتو که تخصصت معماری کار خودتو انجام بده اونیم که شهرسازیِ کار خودشو ولی این دلیل نمیشه معمارا رو همه رو باهم یکی دونست توو مشکلاتشون مگه هر کار اشتباهی یه معمار میکنه ینی بقیه هم همینطورن؟ البته جدیدا من دارم تو کار معمارا دخالت میکنم و میخوام یه جورایی موشش بدوونم توی کارشون ولی از قدیم میگن از کوزه همان تراود که در اوست...معماری یه پکیچه پکیج که همشون داخل اون پکیجنکارای همشون به هم ربط داره 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ البته جدیدا من دارم تو کار معمارا دخالت میکنم و میخوام یه جورایی موشش بدوونم توی کارشونولی از قدیم میگن از کوزه همان تراود که در اوست...معماری یه پکیچه پکیج که همشون داخل اون پکیجنکارای همشون به هم ربط داره پَ دیگه نگین چرا معمارا توو کار شهرسازا دخالت میکنن اصن هر چی سرتون میاد حقتونه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ پَ دیگه نگین چرا معمارا توو کار شهرسازا دخالت میکنناصن هر چی سرتون میاد حقتونه ای بابا نمیشه دو کلوم حرف حق زد پیش این معماریا آستانه تحملشون بدون آستانه س 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا نمیشه دو کلوم حرف حق زد پیش این معماریاآستانه تحملشون بدون آستانه س شما کلا گُواهی مرگ خودتو امضا کردی ممدحسین دمِ در بده 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شما کلا گُواهی مرگ خودتو امضا کردی ممدحسین دمِ در بده انقد دوس دارم توسط یه معمار کشته بشم همیشه دوس داشتم دشمن دشمنام منو بکشه شما که خون ما رو کردید توی شیشه بذار دستتون هم به خون ما آلوده بشه...ولی هیچ وقت فراموش نکن که خون فقط با خون پاک میشه(جمله ای از آمیتا چاخان) 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ انقد دوس دارم توسط یه معمار کشته بشمهمیشه دوس داشتم دشمن دشمنام منو بکشه شما که خون ما رو کردید توی شیشه بذار دستتون هم به خون ما آلوده بشه...ولی هیچ وقت فراموش نکن که خون فقط با خون پاک میشه(جمله ای از آمیتا چاخان) زیاد فیلم نگاه میکنی جوزف برو بگو ممد حسین بکشتت قشنگتر میشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ زیاد فیلم نگاه میکنی جوزف برو بگو ممد حسین بکشتت قشنگتر میشه میگه همیشه توی زندگیم به دوراهی رسیدم...بدون استثنا میدونستم راه درست کدومه ولی هیچ وقت انتخابش نکردم..میدونی چرا؟ چون لامصب سخت بود حالا جریان من و توه که هیچ ربطی هم به قضیه نداشت 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ میگه همیشه توی زندگیم به دوراهی رسیدم...بدون استثنا میدونستم راه درست کدومه ولی هیچ وقت انتخابش نکردم..میدونی چرا؟ چون لامصب سخت بودحالا جریان من و توه که هیچ ربطی هم به قضیه نداشت یه نگاه به امضات انداختی؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یه نگاه به امضات انداختی؟ آره بابا من عاشق امضام هستممگه چشه؟ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا من عاشق امضام هستممگه چشه؟ چیزیش نی..باحاله 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا من عاشق امضام هستممگه چشه؟ اتفاقا امضاتون خیلی با معنی بود خیلی خوشم اومد.... 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا امضاتون خیلی با معنی بود خیلی خوشم اومد.... آره بابا امضای من خیلی با معنیه این مینی گیر داده بهم 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا امضای من خیلی با معنیه این مینی گیر داده بهم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ چرا میخندی مرتضی؟ هیچی اینکه امضاتو عوض کردی ... بعد میگی بت گیر میدن ... :w02: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ هیچی اینکه امضاتو عوض کردی ... بعد میگی بت گیر میدن ... :w02: خوشم میاد بچه تیزی هستی 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا امضای من خیلی با معنیه این مینی گیر داده بهم من دقیقا چجوری گیر دادم بهت که عوضش کردی؟ گفتم باحاله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده