*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نمونش همین محمد حسین...یه شهرسازه سالمه..فکر کنم تکواندو کارهبعدشم دستت به من نمیرسه من اسمم فامیله فامیلم دوره ممدحسین!!توروخدا!؟:ws28: مگه اینکه خودتون از خودتون تعریف کنین ممدحسینو دماغشو بگیری که مرده..تکواندو!یه چی بگو بهش بیاد اقلا شوما رو هم نمایشگاه بعدی ایشاالله 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ممدحسین!!توروخدا!؟:ws28:مگه اینکه خودتون از خودتون تعریف کنین ممدحسینو دماغشو بگیری که مرده..تکواندو!یه چی بگو بهش بیاد اقلا شوما رو هم نمایشگاه بعدی ایشاالله به محمد حسین توهین میکنی من خودم دماغشو گرفتم چیزیش نشد...اسنادشم هست میخوای رو کنم نمایشگاه بعدی من نمیام...مگه از جون خودم سیر شدم..ساطور آشپزخمنه میاری؟لااقل با یه جسم باکلاس تر مثل هفت تیری چیزی دخلمونو بیار 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ممدحسین!!توروخدا!؟:ws28:مگه اینکه خودتون از خودتون تعریف کنین ممدحسینو دماغشو بگیری که مرده..تکواندو!یه چی بگو بهش بیاد اقلا شوما رو هم نمایشگاه بعدی ایشاالله وای ترکیدم از خنده مینی! جولو خودمم این حرفا رو میزنی دیگه؟ به محمد حسین توهین میکنیمن خودم دماغشو گرفتم چیزیش نشد...اسنادشم هست میخوای رو کنم نمایشگاه بعدی من نمیام...مگه از جون خودم سیر شدم..ساطور آشپزخمنه میاری؟لااقل با یه جسم باکلاس تر مثل هفت تیری چیزی دخلمونو بیار عاشقتم کومار! استنادت فوق العاده بود مینی فقط بولوف میزنه :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ وای ترکیدم از خنده مینی! جولو خودمم این حرفا رو میزنی دیگه؟ عاشقتم کومار! استنادت فوق العاده بود مینی فقط بولوف میزنه :icon_razz: آره بابا میگن بلوفه من هی میخوام نگم بگم بگم هی یه کاری میکنه که مجبور بشم بگم، بگم بگم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا میگن بلوفهمن هی میخوام نگم بگم بگم هی یه کاری میکنه که مجبور بشم بگم، بگم بگم والا به قرآن! یکی نیست بگه اگه تالار خودتون جای بدرد بخوری داره پس اینجا چیکار میکنی. نه؟! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ والا به قرآن! یکی نیست بگه اگه تالار خودتون جای بدرد بخوری داره پس اینجا چیکار میکنی. نه؟! اگه بعد این (نه) آخریت یه غلام بیاد جملت محشر میشه ندارن آقا ندارن ولی ما که بخیل نیستیم از امکانات ما استفاده کنن 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اگه بعد این (نه) آخریت یه غلام بیاد جملت محشر میشهندارن آقا ندارن ولی ما که بخیل نیستیم از امکانات ما استفاده کنن چشم حتما اعمال میکنم به خدا! بیان استفاده کنن، مثل همیشه زیر دست خودمون باشن 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ به محمد حسین توهین میکنیمن خودم دماغشو گرفتم چیزیش نشد...اسنادشم هست میخوای رو کنم نمایشگاه بعدی من نمیام...مگه از جون خودم سیر شدم..ساطور آشپزخمنه میاری؟لااقل با یه جسم باکلاس تر مثل هفت تیری چیزی دخلمونو بیار کوو ...اسنادشو روو کو اگه راس میگی وای ترکیدم از خنده مینی! جولو خودمم این حرفا رو میزنی دیگه؟ عاشقتم کومار! استنادت فوق العاده بود مینی فقط بولوف میزنه :icon_razz: معلومه که جلو خودتم اینارو میگم...مگه میترسم ازت؟! ها ها ها ...من بلوفم یا تو؟ نزار بگم واسه مافیا چه شرطی کرده بودیا آره بابا میگن بلوفهمن هی میخوام نگم بگم بگم هی یه کاری میکنه که مجبور بشم بگم، بگم بگم بوگو بوگو والا به قرآن! یکی نیست بگه اگه تالار خودتون جای بدرد بخوری داره پس اینجا چیکار میکنی. نه؟! پس معلومه تالار شوما هیچی نداره که همش اونور میچرخی یه چی بوگو ضایع نشی اقلا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ چشم حتما اعمال میکنم به خدا! بیان استفاده کنن، مثل همیشه زیر دست خودمون باشن یه چی روو زبونمِ ینی خوراااااااااااااااااکِ این حرفته لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مینی من کی اونور بودم؟! دوبار توی بیست سوالی شرکت کردم که رونق بگیره، میبینم که الان من نیستم سالی یه بار پست میدن! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ چشم حتما اعمال میکنم به خدا! بیان استفاده کنن، مثل همیشه زیر دست خودمون باشن آره بابا اینا مستقل میشن دیکتاتور میشن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مینی من کی اونور بودم؟!دوبار توی بیست سوالی شرکت کردم که رونق بگیره، میبینم که الان من نیستم سالی یه بار پست میدن! خیلی خودتو تحویل میگیریا...مواظب خودت باش عمرااا....حوصلت سر رفته بود 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ کوو ...اسنادشو روو کو اگه راس میگی معلومه که جلو خودتم اینارو میگم...مگه میترسم ازت؟! ها ها ها ...من بلوفم یا تو؟ نزار بگم واسه مافیا چه شرطی کرده بودیا بوگو بوگو پس معلومه تالار شوما هیچی نداره که همش اونور میچرخی یه چی بوگو ضایع نشی اقلا اسنادش پیش سیده به سید میگم بیاره ولی اگه اثبات شد زمین فوتبالتون (تالار معماری) میشه حیاط خلوت ما 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی خودتو تحویل میگیریا...مواظب خودت باشعمرااا....حوصلت سر رفته بود ببین الان میخوای بگی که ما دوباره بیایم اونجا رو احیاء کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا اینا مستقل میشن دیکتاتور میشن 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ببین الان میخوای بگی که ما دوباره بیایم اونجا رو احیاء کنیم؟ نه بابا...نمیخواد..میای اونجا هوا برت میداره فکر میکنی بلدی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اسنادش پیش سیدهبه سید میگم بیاره ولی اگه اثبات شد زمین فوتبالتون (تالار معماری) میشه حیاط خلوت ما آخیی....میدونم خیلی سخت میگذره اینجا بهت....ولی بمون فعلا اینجا تبعیدیت رو بگذرون 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا...نمیخواد..میای اونجا هوا برت میداره فکر میکنی بلدی آخی! حسرت یک بار حدس زدن رو به دلتون گذاشتما 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آخیی....میدونم خیلی سخت میگذره اینجا بهت....ولی بمون فعلا اینجا تبعیدیت رو بگذرون کلا معماری حیاط خلوت شهرسازیه قبول داری؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آخی! حسرت یک بار حدس زدن رو به دلتون گذاشتما برای کودوم سوال؟ سوالِ کیمیا که حدس زدمو میگی یا خانه فروغ الملکِ ساناز؟:ws28: کلا معماری حیاط خلوت شهرسازیه قبول داری؟ نوبچ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده