MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون یه اصل کلی هست. که همه ی افراد رعایت میکنن. ولی خب پاش بیوفته چرا نمیدیم. مثل شیرینی قبولی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون یه اصل کلی هست. که همه ی افراد رعایت میکنن. ولی خب پاش بیوفته چرا نمیدیم. مثل شیرینی قبولی خدایی؟:hapydancsmil: قول بده بهم شیرینی بدی ولی بچه ها منو میشناسن اگه کسی قول شیرینی بده و نده تبدیل به سنگ میشه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باشه داداش. حالا برا مرحله اول که چند بار دادم و شوما نبودی. ایشالا مرحله دو بیام زیر 10 حتما! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باشه داداش. حالا برا مرحله اول که چند بار دادم و شوما نبودی.ایشالا مرحله دو بیام زیر 10 حتما! مطمئنم میای زیر 5:w16: حالا به کیا شیرینی دادی نامردمیگفتی منم میومدم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون که یه ناهرا فوق حرفه ای فقط به خودت میدم ولی بازم اگه بالای 10 و یونی تهران قبول شم، یه ناهار سلف بهت میدم خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون که یه ناهرا فوق حرفه ای فقط به خودت میدم ولی بازم اگه بالای 10 و یونی تهران قبول شم، یه ناهار سلف بهت میدم خوبه؟ باشه چون مطمئنم انتخاب اولت قبول میشی و نهار حرفه ای رو میخورم دیگه نهار سلف که احتمالش کمه رو هم قبول می کنم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باشه داداش. ردیفه! من جای تو بودم از این صفحه یه پرینت اسکرین میگرفتم. چون هر لحظه بعد از اعلام نتایج احتمال ویرایش شدن هست. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باشه داداش. ردیفه!من جای تو بودم از این صفحه یه پرینت اسکرین میگرفتم. چون هر لحظه بعد از اعلام نتایج احتمال ویرایش شدن هست. یه مرد هیچ وقت زیر قولش نمیزنه روزت مبارک مرد من به مرد بودن تو شک ندارم پس به قولت هم شک ندارم پرینت اسکرین مال بچه هاست 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یه مرد هیچ وقت زیر قولش نمیزنهروزت مبارک مرد من به مرد بودن تو شک ندارم پس به قولت هم شک ندارم پرینت اسکرین مال بچه هاست عزیز دلی برادر! دردود بر مردان آنجلس...! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دارِت زدن مینی؟!! دارتش از جنس هوا بوده...نامرئیه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ والا به خدا! میبینی کومار؟! یه معمار سالم نداریما 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ والا به خدا!میبینی کومار؟! یه معمار سالم نداریما سالمش رو کاری ندارم...مشکل اینجاست که اصلا معمار نداریم..تو به من نشان بده 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آخه اینا ادعای معماری که دارن! :icon_razz: یادش بخیر یکی معتقد بود که روح معماریه. یا زمان معماری. یه همچین چیزی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من برم از این صفحه تا مورد اصابت دارت نامرئی قرار نگرفتم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ والا به خدا!میبینی کومار؟! یه معمار سالم نداریما سالمش رو کاری ندارم...مشکل اینجاست که اصلا معمار نداریم..تو به من نشان بده آخه اینا ادعای معماری که دارن! :icon_razz:یادش بخیر یکی معتقد بود که روح معماریه. یا زمان معماری. یه همچین چیزی شما یه شهرساز سالم پیدا کن که توو معماری نچرخه...نمیخواد دنبال معمار بگردی من برم از این صفحه تا مورد اصابت دارت نامرئی قرار نگرفتم واسا بینم کوجا؟!..حرف میزنی واسا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دارِت زدن مینی؟!! رفتم سیب بچینم گیر افتادم! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شما یه شهرساز سالم پیدا کن که توو معماری نچرخه...نمیخواد دنبال معمار بگردیواسا بینم کوجا؟!..حرف میزنی واسا نمونش همین محمد حسین...یه شهرسازه سالمه..فکر کنم تکواندو کاره بعدشم دستت به من نمیرسه من اسمم فامیله فامیلم دوره 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من برم از این صفحه تا مورد اصابت دارت نامرئی قرار نگرفتم نه باش داداش تازه داره قشنگ میشه شما یه شهرساز سالم پیدا کن که توو معماری نچرخه...نمیخواد دنبال معمار بگردیواسا بینم کوجا؟!..حرف میزنی واسا جک میگی مینی باز؟ کدوم شهرسازه که تو تالار شوما میگرده و میچرخه؟! اصلا مگه شوما جای گردش دارین!؟ رفتم سیب بچینم گیر افتادم! همش دزدی. نکن بچه بده زشته نمونش همین محمد حسین...یه شهرسازه سالمه..فکر کنم تکواندو کارهبعدشم دستت به من نمیرسه من اسمم فامیله فامیلم دوره عاشقتم کومار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده