Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ نه میدونه اگه همچین کاری کنه، کل آینده کاریش این ننگ باهاش همراه خواهد بود. راس میگی اصلا حواسم نبود آینده کاریش به تو بستگی دارهتازه میتونیم با همکاری هم کلی اخاذی کنیم ازش 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ راس میگی اصلا حواسم نبود آینده کاریش به تو بستگی دارهتازه میتونیم با همکاری هم کلی اخاذی کنیم ازش باور کن پایه م. تو فک به من گرا بده. چنان از اخذای کنیم که گریه ای بکند. محمدحسین توقع نداری برم ازش بپرسم که؟!!! دیگه هرجور خودت مایلی دیگه. پس غر نزن که فلان بیسار. دقیــــقا بیشین بابا. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باور کن پایه م. تو فک به من گرا بده. چنان از اخذای کنیم که گریه ای بکند. دیگه هرجور خودت مایلی دیگه. پس غر نزن که فلان بیسار. بیشین بابا. حیـــــــــــف که ادب حکم میکنه بیشتر از این وارد جزئیات نشم.. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ حیـــــــــــف که ادب حکم میکنه بیشتر از این وارد جزئیات نشم.. باز هم دست خودته. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باور کن پایه م. تو فک به من گرا بده. چنان از اخذای کنیم که گریه ای بکند. دیگه هرجور خودت مایلی دیگه. پس غر نزن که فلان بیسار. بیشین بابا. ایول البته این روزا سرم خیلی شلوغه..هی به حساب بچه ها وام میریزن و کلا یه درصدی از وام ها به من تعلق داره و هی باید برم بوفه برام خرج کنن...کلا حساب کتابام به هم ریخته باس ببینم به حساب کیا جدیدا وام ریختن 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باز هم دست خودته. چون دست خودمه گفتم دیگه.. مهم اینه که تو باختی.. حالا درسته پیچوووندی..ولی خب دفعه های بعدی جای پیچوندن نمیذارم واست.. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ چون دست خودمه گفتم دیگه.. مهم اینه که تو باختی.. حالا درسته پیچوووندی..ولی خب دفعه های بعدی جای پیچوندن نمیذارم واست.. عمرا اگه بتونی. برو با بزرگترت بیا . شب همگی خوش.. شب شوما هم خوش ایولالبته این روزا سرم خیلی شلوغه..هی به حساب بچه ها وام میریزن و کلا یه درصدی از وام ها به من تعلق داره و هی باید برم بوفه برام خرج کنن...کلا حساب کتابام به هم ریخته باس ببینم به حساب کیا جدیدا وام ریختن ایول من عاشق دلالی هستم باهم هماهنگ میکنیم حتما برادر. ما هم بریم بخسبیم. خیلی خوشحال شدم عزیزان. لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ از 129 به 140 آمار صفحات و میگیری فرنازی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا پیشرفت شگرفی بوده...از 129 تا 140:ws3: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ از 129 به 140 شنیدم مرکز آمار استخدام میکنه. حتما مرجعه کن واقعا پیشرفت شگرفی بوده...از 129 تا 140:ws3: پس چی! تازه این بخشی از توانایی هامون هست. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شنیدم مرکز آمار استخدام میکنه. حتما مرجعه کن پس چی! تازه این بخشی از توانایی هامون هست. دیگه چی بلدی؟البته به جز شرط بندی منجر به شکست 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه چی بلدی؟البته به جز شرط بندی منجر به شکست دیگه اینکه از بچه های کوی خوب شیرینی میگیرم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه اینکه از بچه های کوی خوب شیرینی میگیرم به قول بچه های کوی...شیرینی رو کی داده کی گرفته 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ به قول بچه های دانشگاه هنر، مرد شیرینی میده و شیرینی میگیره :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ به قول بچه های دانشگاه هنر، مرد شیرینی میده و شیرینی میگیره :icon_razz: عجبببب...مگه دیشب نگفتی من شیرینی نمیدم ولی میگیرم فکر کنم یه ایدئولوژی جدید وارد کردی تو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده