رفتن به مطلب

پاتوق شهرسازا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.8k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیلی سخت بود ولی شد. :ws3: هیچی. نزدیک بود که شیرینی رو مجبور بشم بدم، با توجه به جوی که ایجاد شده بود، بعد یهو گفتم یه مین شیت منو ببین بعد میرم، اومد دید، بعد نمیدونم چی شد که گفتم رتبه یک که هیچی نمیشه با مرحله دو پرت میشه، بعد گفت که اون بالای 70 میزنه! حرفش تموم شد که من گرفتم قضیه رو و گفتم که باهاتون شرط میبندم که نمیتونه بزنه، گفت میزنه. گفتم که پس صبر کن نتیجه ها بیاد من ناهار میدم اگه زد :ws3:

و اینگونه بود داستان ما. :whistle:

الان قضیه خعلی پیچیده شده واسه من:w000:

نمیدونم برات دعا کنم شرط رو ببری یا نه

اگه آرزو کنم شرط رو ببری اون یه نفر زیر 70 میزنه و به هدفش نمیرسه هیچ با مرحله 2 پرت میشه ولی عوضش تو شرط رو نمیبازی و چون رفیقمی نهار نمیدی

حالا اگه آرزو کنم شرط رو ببازی باید تو که رفیقمی یه نهار به رفیق دیگم بدی و تازه اون یه نفر بالا 70 میزنه:w02:

بلا تکلیف شدیم حسابی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حال ندارم نقل قول بگیرم..:ws3:

محمدحسین اصن شرط بندیاش زبون زد خاص و عامه.. خعلیم بدشانسه..:whistle:

حالا نقل قول اشکال نداره. چیز دیگه نگیری :ws3:

واقعا چقد خرج کرده بودی که بنر طراحی و چاپ و نصب کنی اونم اونجا؟!!! :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بیشتر پیچوندن شرط هایی که میبازم عادته :ws28:

به مهرداد میگن حواسشو جمع کنه با کی شرط ببنده...اول یه تحقیق کنه در مورد سوابق طرف بعد شرط بندی کنه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا نقل قول اشکال نداره. چیز دیگه نگیری :ws3:

واقعا چقد خرج کرده بودی که بنر طراحی و چاپ و نصب کنی اونم اونجا؟!!! :icon_razz:

باش پس میگیرم..:ws3:

تو هی اصرار داشتی که حرفت درسته.. منو که میدونی اگه یذره مطمئن نباشم اونجوری شرط نمیبستم باهات..:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
محمدحسین آب آلبالو خوبه.. ولی بدون آهن..:banel_smiley_4:

بدون آهن ثبت شد و به اطلاع خانواده میرسه. :whistle:

الان قضیه خعلی پیچیده شده واسه من:w000:

نمیدونم برات دعا کنم شرط رو ببری یا نه

اگه آرزو کنم شرط رو ببری اون یه نفر زیر 70 میزنه و به هدفش نمیرسه هیچ با مرحله 2 پرت میشه ولی عوضش تو شرط رو نمیبازی و چون رفیقمی نهار نمیدی

حالا اگه آرزو کنم شرط رو ببازی باید تو که رفیقمی یه نهار به رفیق دیگم بدی و تازه اون یه نفر بالا 70 میزنه:w02:

بلا تکلیف شدیم حسابی:ws3:

آقــــــــا! انقد ساده نباش. توی شهریور رحمانی منو از کجا میخواد پیدا کنه که ناهار بگیره. بعد مگه اصلا یادش میمونه؟ :ws3: فقط کافیه اون بنده خدا نزنه، اونوقته که من رحمانی رو از زیر سنگ هم شده میکشم بیرون :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به مهرداد میگن حواسشو جمع کنه با کی شرط ببنده...اول یه تحقیق کنه در مورد سوابق طرف بعد شرط بندی کنه:ws3:

آره حتما تاکید کن بهش :ws3:

باش پس میگیرم..:ws3:

تو هی اصرار داشتی که حرفت درسته.. منو که میدونی اگه یذره مطمئن نباشم اونجوری شرط نمیبستم باهات..:w02:

نه تو خودتو خراب کردی. منم اگه بچه جمالیه بودم حتما این خرج رو میکردم. :banel_smiley_4: :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بدون آهن ثبت شد و به اطلاع خانواده میرسه. :whistle:

آقــــــــا! انقد ساده نباش. توی شهریور رحمانی منو از کجا میخواد پیدا کنه که ناهار بگیره. بعد مگه اصلا یادش میمونه؟ :ws3: فقط کافیه اون بنده خدا نزنه، اونوقته که من رحمانی رو از زیر سنگ هم شده میکشم بیرون :ws28:

اگه دوستت نزد و بعدش خواتی رحمانی رو پیدا کنی و موفق نشدی بیا پیش خودم واست پیداش میکنم...فقط خرج داره:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره حتما تاکید کن بهش :ws3:

نه تو خودتو خراب کردی. منم اگه بچه جمالیه بودم حتما این خرج رو میکردم. :banel_smiley_4: :ws3:

پیشته بابااا.. تو همچین پیچوندی فک کردی من نفهمیدم..:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه دوستت نزد و بعدش خواتی رحمانی رو پیدا کنی و موفق نشدی بیا پیش خودم واست پیداش میکنم...فقط خرج داره:w02:

:ws28: نگی جایی. با من سر پیدا کردن کسی کل کل نکن :ws3: ولی حتما روت حساب میکنم. :a030:

به خونواده چیکار داری؟؟ :banel_smiley_4:

به سنا قانونی مگه رسیدی؟ :ws38:

پیشته بابااا.. تو همچین پیچوندی فک کردی من نفهمیدم..:banel_smiley_4:

باشه اصلا من پیچوندم. :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28: نگی جایی. با من سر پیدا کردن کسی کل کل نکن :ws3: ولی حتما روت حساب میکنم. :a030:

حالا گفته نهار دقیقا چی میده و کجا؟ یا همه چی رو هواست؟حواست باشه دعوتت نکنه سلف دانشگاه عدسی بت بده:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه فقط تو رسیدی..:banel_smiley_4:

محمدحسین نپیچوندی دیگـــههه؟؟؟؟:banel_smiley_4: عمه من بود اونجوری تند تند میحرفید..:banel_smiley_4: والا منی که از ماجرا خبر داشتم نمیفهمیدم چی میگی..چ برسه به اون بنده خدا..:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حال ندارم نقل قول بگیرم..:ws3:

محمدحسین اصن شرط بندیاش زبون زد خاص و عامه.. خعلیم بدشانسه..:whistle:

:ws28::ws28:ینی با این جمله حــال کردم

راس میگه :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا گفته نهار دقیقا چی میده و کجا؟ یا همه چی رو هواست؟حواست باشه دعوتت نکنه سلف دانشگاه عدسی بت بده:ws28:

نه میدونه اگه همچین کاری کنه، کل آینده کاریش این ننگ باهاش همراه خواهد بود. :ws3:

نه فقط تو رسیدی..:banel_smiley_4:

محمدحسین نپیچوندی دیگـــههه؟؟؟؟:banel_smiley_4: عمه من بود اونجوری تند تند میحرفید..:banel_smiley_4: والا منی که از ماجرا خبر داشتم نمیفهمیدم چی میگی..چ برسه به اون بنده خدا..:banel_smiley_4:

کاملا شیرفهم و البته خرکیف شده بود! میتونی بپرسی ازش. :banel_smiley_4:

:ws28::ws28:ینی با این جمله حــال کردم

راس میگه :ws28:

جدن؟! :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...