Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شرط دیگه. حالا بهش بگی میگه من زدم زیر شرط. ولی اینجوری نیست. بگو دیگه باور کن بش نمیگم فقط سلام رو میرسونم همین و بس مهرداد رو از کجا میشناسی حالا؟توی کیمیا فکر باش آشنا شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بلی.. شوما کارت درسته پزشکِ مهندس 2 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من نوکترم کومار. بیخود نیست منو اسیر خودت کردی که. آدم روشنی هستی دیگه وای چه همه هندونه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من نوکترم کومار. بیخود نیست منو اسیر خودت کردی که. آدم روشنی هستی دیگه قربون داداش اینا درک نمیکنن چی میگم من فقط خودت منو درک میکنی 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بگو دیگه باور کن بش نمیگمفقط سلام رو میرسونم همین و بس مهرداد رو از کجا میشناسی حالا؟توی کیمیا فکر باش آشنا شدی؟ آره کیمیا. اولش شرط نبود. شیرینی میخواست. بعد من با یه شرط ماس مالیش کردم. شما برو بقیه جاتونو پر می کنن چه دوست خوبی هستی شوما. باریکلا. 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شوما کارت درسته پزشکِ مهندس هندونه بود یا نوشابه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ وای چه همه هندونه شوما هم میخوای؟ قربون داداشاینا درک نمیکنن چی میگم من فقط خودت منو درک میکنی والا به خدا! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ هندونه بود یا نوشابه؟؟ خوش اومدی خانم مهندس نوشابه یا هندونه هیچ فرقی با هم ندارن هر دوش آبکیه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ هندونه بود یا نوشابه؟؟ شوما چی دوس داری؟ 1 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شوما هم میخوای؟ نه مرسی ....این موقع شب کی هندونه می خاد آخه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خوش اومدی خانم مهندسنوشابه یا هندونه هیچ فرقی با هم ندارن هر دوش آبکیه خیلی ممنون آقای مهندس.. اتفاقا خعلییی فرق دارن.. یکیش با گازه یکیش بی گاز.. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شوما چی دوس داری؟ آب طالبی.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آره کیمیا. اولش شرط نبود. شیرینی میخواست. بعد من با یه شرط ماس مالیش کردم. چه دوست خوبی هستی شوما. باریکلا. بچه تیزی هستی که شیرینی رو با شرط عوض کردی...البته بستگی به شرط داره...نمیگی که!! از فضولی مردم 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بچه تیزی هستی که شیرینی رو با شرط عوض کردی...البته بستگی به شرط داره...نمیگی که!! از فضولی مردم محمد حسین تو باز شرط بستی؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی ممنون آقای مهندس.. اتفاقا خعلییی فرق دارن.. یکیش با گازه یکیش بی گاز.. شباهتشون بیشتره مخصوصا نوشابه پرتقالی با هندونه شبیه سیبیه که از وسط نصف شدن و گاز هم نکته انحرافیه تسته 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ نه مرسی ....این موقع شب کی هندونه می خاد آخه پس چی میخواهی شوما؟ خیلی ممنون آقای مهندس.. اتفاقا خعلییی فرق دارن.. یکیش با گازه یکیش بی گاز.. برا شوما بی گاز میاریمو یا اون یکی روگازدار میکنیم. آب طالبی.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آب آلبالو. با آهن. بچه تیزی هستی که شیرینی رو با شرط عوض کردی...البته بستگی به شرط داره...نمیگی که!! از فضولی مردم خیلی سخت بود ولی شد. هیچی. نزدیک بود که شیرینی رو مجبور بشم بدم، با توجه به جوی که ایجاد شده بود، بعد یهو گفتم یه مین شیت منو ببین بعد میرم، اومد دید، بعد نمیدونم چی شد که گفتم رتبه یک که هیچی نمیشه با مرحله دو پرت میشه، بعد گفت که اون بالای 70 میزنه! حرفش تموم شد که من گرفتم قضیه رو و گفتم که باهاتون شرط میبندم که نمیتونه بزنه، گفت میزنه. گفتم که پس صبر کن نتیجه ها بیاد من ناهار میدم اگه زد و اینگونه بود داستان ما. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ محمد حسین تو باز شرط بستی؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): خب محمد حسین داری کم کم لو میری...این شرط بستناش پس یه عادته آره؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ محمد حسین تو باز شرط بستی؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): تو که خاطره خوبی داری 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خب محمد حسین داری کم کم لو میری...این شرط بستناش پس یه عادته آره؟ بیشتر پیچوندن شرط هایی که میبازم عادته لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من برم دیگه فردا صب کلاس دارم ..خوش حال شدم از اشناییتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده