faaarnaz 5345 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 بزرگترای جمع کیا هستن حالا؟ما که همه رو بزرگ می دونیم به جز خودمون که کوچیک بچه های انجمنیمالبته جا داره اینجا از شیخ یاد کنم فامیلیش این بود؟ ارشد دانشگاه تهران بوده؟ دیگه نمیاد؟ 3
masoudtah 716 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 کلن اینجا پاتوق نیست که... دعوای میان رشته ای...:banel_smiley_90: یه خورده باهم مهربون باشید ؛ شماها ناسلامتی فردای روزگار آینده سازان مملکتیت. 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یهوییه... جو موقتیه یهو از بین میره و خاموش میشه جوزف یه چیز میدونستا! الان همتون رفتین خابیدین عایااااااا؟! 2
Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 فامیلیش این بود؟ ارشد دانشگاه تهران بوده؟ دیگه نمیاد؟ نه لقبش این بود اسم فامیلشو نمیدونم نه ارشد نبود فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه تهران بود 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 شوما با اون دستمال که دورِ کَلته اون تار عنکبوت گوشه پاتوقتونو پاک کُ نمیخواد عوارضی بگیرینزار توبیخت کنم کلا توو مسابقات نیایا کی؟ تو منو توبیخ کنی؟ جک نگوووو :))))) ما رو ببین رو دیوار کی داریم یادگاری می نویسیم..... نبینم دیگه دست رو من بلند کنیا من اونجوری گفتم که انگیزه بگیری کار کنی بیشتر. قربون داداشما بدون هیزم همینجوری انرژی ساطع میکنیم حالشو ببرید عزیز دلی. به مهرداد رحمانی سلام ویژه منو برسون. بگو شرط پابرجاست. جوزف یه چیز میدونستا! الان همتون رفتین خابیدین عایااااااا؟! نرچ! منتظر شوما بودیم که غر بزنی یکم 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 ارواح انجمن شب همگی به خیر ما رفتیم دیگه شوما که میخواستی بری، دنبال بهانه بودی. :icon_razz: شب بخیر شهرسازی خعلی طلایی:icon_razz: سوت سوت میکنی؟ چرا همه میان یه سرک می کشن در میرن هیشکی موندگار نمی شه ما پابرجا هستیم! 2
Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 عزیز دلی. به مهرداد رحمانی سلام ویژه منو برسون. بگو شرط پابرجاست. قربونت...سلامت ابلاغ میشه شرط چی؟ بگو مام در جریان باشیم 1
Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 چرا همه میان یه سرک می کشن در میرن هیشکی موندگار نمی شه حالا نه که خودت مونگاری!! 1
رگبار 70 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 ما پابرجا هستیم! شما مگه کنکور مرحله دو نداری پس چرا مدام اینجایی؟؟؟ 2
Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 شما مگه کنکور مرحله دو نداری پس چرا مدام اینجایی؟؟؟ من به جاش جواب میدم البته با اجازه خودش اومدنش به اینجا دقیقا در راستای مرحله 2 هستش مرحله 2 که قرار نیست بخونی باید حال کنی مگه نه؟ 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 قربونت...سلامت ابلاغ میشهشرط چی؟ بگو مام در جریان باشیم شرط دیگه. حالا بهش بگی میگه من زدم زیر شرط. ولی اینجوری نیست. شما مگه کنکور مرحله دو نداری پس چرا مدام اینجایی؟؟؟ چیرا دارم. بلخره بمونیم یا نمونیم. شوما هم به تصمیم واحدی نرسیدیا
Moment 15228 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 من از بیکاری زیاد هستم در خدمتتون دستت درد نکنه...شاید به چشم خیلیا مثه ادمین اینا اسپم باشه ولی دقیقا کار علمیه شهرسازی یعنی حرف 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 من به جاش جواب میدم البته با اجازه خودشاومدنش به اینجا دقیقا در راستای مرحله 2 هستش مرحله 2 که قرار نیست بخونی باید حال کنی مگه نه؟ من نوکترم کومار. بیخود نیست منو اسیر خودت کردی که. آدم روشنی هستی دیگه
رگبار 70 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 من به جاش جواب میدم البته با اجازه خودشاومدنش به اینجا دقیقا در راستای مرحله 2 هستش مرحله 2 که قرار نیست بخونی باید حال کنی مگه نه؟ چیرا دارم. بلخره بمونیم یا نمونیم. شوما هم به تصمیم واحدی نرسیدیا شما برو بقیه جاتونو پر می کنن
ارسال های توصیه شده