faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بزرگترای جمع کیا هستن حالا؟ما که همه رو بزرگ می دونیم به جز خودمون که کوچیک بچه های انجمنیمالبته جا داره اینجا از شیخ یاد کنم فامیلیش این بود؟ ارشد دانشگاه تهران بوده؟ دیگه نمیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ کلن اینجا پاتوق نیست که... دعوای میان رشته ای...:banel_smiley_90: یه خورده باهم مهربون باشید ؛ شماها ناسلامتی فردای روزگار آینده سازان مملکتیت. 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یهوییه... جو موقتیه یهو از بین میره و خاموش میشه جوزف یه چیز میدونستا! الان همتون رفتین خابیدین عایااااااا؟! 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ارواح انجمن شب همگی به خیر ما رفتیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ فامیلیش این بود؟ ارشد دانشگاه تهران بوده؟ دیگه نمیاد؟ نه لقبش این بود اسم فامیلشو نمیدونم نه ارشد نبود فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه تهران بود 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ارواح انجمن شب همگی به خیر ما رفتیم دیگه شب خوش 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شوما با اون دستمال که دورِ کَلته اون تار عنکبوت گوشه پاتوقتونو پاک کُ نمیخواد عوارضی بگیرینزار توبیخت کنم کلا توو مسابقات نیایا کی؟ تو منو توبیخ کنی؟ جک نگوووو :))))) ما رو ببین رو دیوار کی داریم یادگاری می نویسیم..... نبینم دیگه دست رو من بلند کنیا من اونجوری گفتم که انگیزه بگیری کار کنی بیشتر. قربون داداشما بدون هیزم همینجوری انرژی ساطع میکنیم حالشو ببرید عزیز دلی. به مهرداد رحمانی سلام ویژه منو برسون. بگو شرط پابرجاست. جوزف یه چیز میدونستا! الان همتون رفتین خابیدین عایااااااا؟! نرچ! منتظر شوما بودیم که غر بزنی یکم 1 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ چرا همه میان یه سرک می کشن در میرن هیشکی موندگار نمی شه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ارواح انجمن شب همگی به خیر ما رفتیم دیگه شوما که میخواستی بری، دنبال بهانه بودی. :icon_razz: شب بخیر شهرسازی خعلی طلایی:icon_razz: سوت سوت میکنی؟ چرا همه میان یه سرک می کشن در میرن هیشکی موندگار نمی شه ما پابرجا هستیم! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ عزیز دلی. به مهرداد رحمانی سلام ویژه منو برسون. بگو شرط پابرجاست. قربونت...سلامت ابلاغ میشه شرط چی؟ بگو مام در جریان باشیم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ چرا همه میان یه سرک می کشن در میرن هیشکی موندگار نمی شه حالا نه که خودت مونگاری!! 1 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ما پابرجا هستیم! شما مگه کنکور مرحله دو نداری پس چرا مدام اینجایی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ حالا نه که خودت مونگاری!! من از بیکاری زیاد هستم در خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شما مگه کنکور مرحله دو نداری پس چرا مدام اینجایی؟؟؟ من به جاش جواب میدم البته با اجازه خودش اومدنش به اینجا دقیقا در راستای مرحله 2 هستش مرحله 2 که قرار نیست بخونی باید حال کنی مگه نه؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت...سلامت ابلاغ میشهشرط چی؟ بگو مام در جریان باشیم شرط دیگه. حالا بهش بگی میگه من زدم زیر شرط. ولی اینجوری نیست. شما مگه کنکور مرحله دو نداری پس چرا مدام اینجایی؟؟؟ چیرا دارم. بلخره بمونیم یا نمونیم. شوما هم به تصمیم واحدی نرسیدیا لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من از بیکاری زیاد هستم در خدمتتون دستت درد نکنه...شاید به چشم خیلیا مثه ادمین اینا اسپم باشه ولی دقیقا کار علمیه شهرسازی یعنی حرف 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من به جاش جواب میدم البته با اجازه خودشاومدنش به اینجا دقیقا در راستای مرحله 2 هستش مرحله 2 که قرار نیست بخونی باید حال کنی مگه نه؟ من نوکترم کومار. بیخود نیست منو اسیر خودت کردی که. آدم روشنی هستی دیگه لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من به جاش جواب میدم البته با اجازه خودشاومدنش به اینجا دقیقا در راستای مرحله 2 هستش مرحله 2 که قرار نیست بخونی باید حال کنی مگه نه؟ چیرا دارم. بلخره بمونیم یا نمونیم. شوما هم به تصمیم واحدی نرسیدیا شما برو بقیه جاتونو پر می کنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده