azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا کاهش رحمت از 1000 به 25 کار درسنیست؟آیا بازی با احساسات کار درستیست؟ نقی نگی نگو در اینجا چند سوال فلسفی مطرح میگردد 1- آیا شما ؟ 2- احساسات را تعریف کنید با رسم شکل ! 3- چرا و چگونه قاره آمریکا کشف شد ؟ 4-تارخ فلسفه را با رسم شکل و ترتیب فلاسفه توضیح دهید ! والا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در اینجا چند سوال فلسفی مطرح میگردد 1- آیا شما ؟ بله من...جوزف ملقب به سزار الودیوس کمودیوس ترانسیوس 2- احساسات را تعریف کنید با رسم شکل ! یه دایره س با مرکزیت قلبم و به شعاع بی نهایت 3- چرا و چگونه قاره آمریکا کشف شد ؟ قاره آمریکا کشف نشد از اولشم بود ولی یه سری رفتن فضولی یه جا دیگه یهو اینجا اومد جلو راهشون این چگونگیش بود...حالا چراییش...چون محققیقن بر این باورند که با کشف قاره امریکا خیلی خوب شد 4-تارخ فلسفه را با رسم شکل و ترتیب فلاسفه توضیح دهید ! والا تاریخ فلسفه یه دایریه س از 19 نسل قبل تر از ارسطو شروع میشه تا به جوزف ختم میشه 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی عاشق پاتوق خودمونم که سالی به دوازده ماهم آپ نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی عاشق پاتوق خودمونم که سالی به دوازده ماهم آپ نمیشه آخ آخ آخخخخخخخخخ گفتی ها گفتی 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ میخوام اینجا رو مثل قدیم کنیم. کیا پایه ن؟!!!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ میخوام اینجا رو مثل قدیم کنیم. کیا پایه ن؟!!!:gnugghender: من 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ آخ آخ آخخخخخخخخخگفتی ها گفتی میخوام اینجا رو مثل قدیم کنیم. کیا پایه ن؟!!!:gnugghender: منننننننننننن :mrsbeasley: من 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من باعث افتخاره! ولی آدم مجهول هویه ای هستی آخه. نه خونت معلومه نه اسمت معلومه. چرا زنده ای؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ منننننننننننن :mrsbeasley: ببین من هیشکی رو نمیشناسم، اول بگین کی هستین من که محمد حسینم، شهرسازی خوندم، دانشگاه هنر. 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ همونظور که اون بقل زده من فرناز هستم شهرسازی دانشگاه تهران خوندم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ همونظور که اون بقل زده من فرناز هستمشهرسازی دانشگاه تهران خوندم جدن اون بقل نوشه؟! بابا ولمون کن. خوب شد گفتیا به خدا! از جهالت عمیقی بیرون اومدم 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ جدن اون بقل نوشه؟! بابا ولمون کن. خوب شد گفتیا به خدا! از جهالت عمیقی بیرون اومدم بعله پ چی! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ محل سکونت : خونمون :))) خعلی جکی به خدا 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ضمنا رتبتونم تبریک میگم خیلی خوب شدی ایشالا مرحله دومم همین طور خوب بدی 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ محل سکونت : خونمون :))) خعلی جکی به خدا خو مگه شما تو خونتون زندگی نمی کنین؟ جوک چیه! عین حقیقته 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ضمنا رتبتونم تبریک میگم خیلی خوب شدی ایشالا مرحله دومم همین طور خوب بدی مرسی، دعا کن حتما :| خو مگه شما تو خونتون زندگی نمی کنین؟ جوک چیه! عین حقیقته بازم خوب شد گفتی. واقعا این دفه از ظلالاً بعید درومدم امشب رستگار میشم احتمالا 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی، دعا کن حتما :| اون که حتمن ببینم چیکار میکنی؟ چی میخونی الان؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ الان که هیچکار نمیکنم. صب تا شب میچرخم و میگردم و سرم گرمه :| شوما شرکت نکردی عایا؟! لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چرا ولی رتبم خوب نشده به هیشکی نگفتم امیدم به مرحله دوئه! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ باز این حسرتیا دور هم جمع شدن ممد چقد بگم این تاپیکو تخته کُ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده