آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اوکی پس بایستی از شما ترسید .........حالا چکار کردید .....من تازه کارم از این بلاها سرم نیارید شما شهرسازی هستین؟ 2 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ شما شهرسازی هستین؟ با اجازتون بله...عذر می خوام شما کنکوری هستید؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ با اجازتون بله...عذر می خوام شما کنکوری هستید؟؟؟؟؟؟؟ اخه نوشتین سایر رشته ها نگین ... نگین اقا .... اسم کنکورو نیارین بله کنکوریم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اخه نوشتین سایر رشته ها نگین ... نگین اقا .... اسم کنکورو نیارین بله کنکوریم :icon_pf (34): اصلاح شد خانوم نکنه شمام از این کنکور مث من داغ دیدده اید 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممممم تشکر..................... افتخار اشنایی با چ کسی رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ افتخار آشنایی با جوزف رو داری الان به خودت افتخار کن منم وقتی با شیخ آشنا شدم احساس افتخار می کردم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اصلاح شد خانوم نکنه شمام از این کنکور مث من داغ دیدده اید داغ ؟ کاش داغ بود ، جیزغالم کرد شما چرا داغ دیدین؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ افتخار آشنایی با جوزفی رو داریالان به خودت افتخار کن منم وقتی با شیخ آشنا شدم احساس افتخار می کردم 2 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ افتخار آشنایی با جوزف رو داریالان به خودت افتخار کن منم وقتی با شیخ آشنا شدم احساس افتخار می کردم الان من دارم افتخار می کنم .......مشخصه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟شیخ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داغ ؟ کاش داغ بود ، جیزغالم کرد شما چرا داغ دیدین؟ همون دیگه سخت بود و من حسابی خراب کردم طراحی شهری هستید ؟برا مرحله دو چکار می کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ الان من دارم افتخار می کنم .......مشخصه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟شیخ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون دیگه سخت بود و من حسابی خراب کردم طراحی شهری هستید ؟برا مرحله دو چکار می کنید؟ نه برنامه ریزی شرکت کرده بودم :icon_pf (34): هنوز هیچی ، میخوام کتاب بخونم اخه به امسال زیاد امیدی ندارم رتبم در حد قبولی نباشه دومو شرکت نمیکنم احتمالا سال بعد طراحی شرکت میکنم . فعلا کتاب و نمونه کار برنامه ریزی میخونم تا اردیبهشت ببینم چی میشه و بعد تصمیم بگیرم 2 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نه برنامه ریزی شرکت کرده بودم :icon_pf (34):هنوز هیچی ، میخوام کتاب بخونم اخه به امسال زیاد امیدی ندارم رتبم در حد قبولی نباشه دومو شرکت نمیکنم احتمالا سال بعد طراحی شرکت میکنم . فعلا کتاب و نمونه کار برنامه ریزی میخونم تا اردیبهشت ببینم چی میشه و بعد تصمیم بگیرم بسیار عالی...امیدوارم همین امسال به نتیجه برسید.. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ بسیار عالی...امیدوارم همین امسال به نتیجه برسید.. ممنون 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ الان من دارم افتخار می کنم .......مشخصه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟شیخ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شیخ مثه خودم بود، جوونی پیرش کرد! الان نیست نمیدونم کجاست ولی بچه خوبی بود..تو هم بچه خوبی باش 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قصدم سرک کشیدن داخل تالار شهرسازی بود که بحمد لله حاصل شد 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قصدم سرک کشیدن داخل تالار شهرسازی بود که بحمد لله حاصل شد آیا فضولی کردن در سایر تالارها کار درستیست؟ آیا بیدار کردن تایپیک هایی که خوابن و دران خاک میخورن کار درستیست؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا فضولی کردن در سایر تالارها کار درستیست؟آیا بیدار کردن تایپیک هایی که خوابن و دران خاک میخورن کار درستیست؟ آیا چرا درست نباشد ؟ آیا من دوست دارم گردو خاک تایپیک هارا در بیاورم و محیط تالار را غبار آلود و همراه با وزش باد و در برخی مواقع همراه با بارانهای پراکنده و در ارتفاعات به صورت برف میباشد با تشکر از توجه شما به ادامه همکارم توجه فرمایید 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا چرا درست نباشد ؟ آیا من دوست دارم گردو خاک تایپیک هارا در بیاورم و محیط تالار را غبار آلود و همراه با وزش باد و در برخی مواقع همراه با بارانهای پراکنده و در ارتفاعات به صورت برف میباشد با تشکر از توجه شما به ادامه همکارم توجه فرمایید باز هزار رحمت به تو این هواشناسی اخبار اگه بود پنج شیشتا دیگه از اتفاقات جوی نادر رو اضافه میکرد به لیست...بالخره یکیش میگیره دیگه آخه مگه میشه هوا هم صاف و آفتابی هم ایری و بارونی باشه 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز هزار رحمت به تواین هواشناسی اخبار اگه بود پنج شیشتا دیگه از اتفاقات جوی نادر رو اضافه میکرد به لیست...بالخره یکیش میگیره دیگه آخه مگه میشه هوا هم صاف و آفتابی هم ایری و بارونی باشه هزار رحمت به خودت من هواشناسم یا تو هان هان هان من میدونم یا تو هان هان هان اصنشم رشته من شیمی هست که هست شیمی اصن همون هواشناسیه والا به قرعان 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هزار رحمت به خودت من هواشناسم یا تو هان هان هان من میدونم یا تو هان هان هان اصنشم رشته من شیمی هست که هست شیمی اصن همون هواشناسیه والا به قرعان میخوای هزار رو بکنیم 2000 ؟والله اصلا تو بگو 10000 رحمت به جوزف عجب ها اگه میدونستم انقدر ناراحت میشی 50 تا رحمت بیشتر حواله نمیکردم 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخوای هزار رو بکنیم 2000 ؟والله اصلا تو بگو 10000 رحمت به جوزفعجب ها اگه میدونستم انقدر ناراحت میشی 50 تا رحمت بیشتر حواله نمیکردم بکنش 25 تا مشتری شیمی ( چه بی ربط خدایی ) 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بکنش 25 تا مشتری شیمی ( چه بی ربط خدایی ) آیا کاهش رحمت از 1000 به 25 کار درسنیست؟ آیا بازی با احساسات کار درستیست؟ نقی نگی نگو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده