urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ آریودخت اینجا ، آریودخت اونجا ، آریودخت همه جا معلم فیزیک پیش دانشگاهیمون وقتی داشت نمودار مکان-زمان بهمون یاد میداد، بهمون گفته بود اگه دیدین کسی در یه لحظه در دو مکان هست یه بسم الله بگید و فرار کنین:th_running1: 5 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ مامخلصيم داش ما بیشتر آبجی:w139: :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ ما بیشتر آبجی:w139::Ghelyon: خوش اومدي به جمعمون 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی کارا خیلی کثیفه که باس خیلی تمیز انجام بشن مثه تقلب مثه اختلاس 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ ]بعضی کارا خیلی کثیفه که باس خیلی تمیز انجام بشن [/b]مثه تقلب مثه اختلاس باز رفتی ویلای من نگا کردی جوزف ، زدی تو کار برندازی نرم ... میخوای ممدو برکنار کنی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ دوران مدیریت ممد خان داره تموم میشه خودش خبر نداره ناقلا از کجا فهمیدی زدم توی کار کودتا و براندازی؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ دوران مدیریت ممد خان داره تموم میشه خودش خبر ندارهناقلا از کجا فهمیدی زدم توی کار کودتا و براندازی؟ لامصب اون جلسه اونشب که با لباس مبدل بود رو یادته ... اون یکی اونوری من بودم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ قرار نشد اعضای اصلی رو لو بدی دیگه این چه صحبتیه که می کنی این چه پاسخیه که تو به من میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ قرار نشد اعضای اصلی رو لو بدی دیگهاین چه صحبتیه که می کنی این چه پاسخیه که تو به من میدی؟ حساس نشو حساس نشو ... بابا با لباس مبدل بود کسی نفهمید ... لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ به همه گفتی زدیم توی کار کودتا به بقیم بگو نگی نقی نگو خوبیت نداره 2 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام داداش چه سلام غلیظی بود یه جاهایی این حرف م سلامی که کردی تکل میره ولی در کل شبیه تیک آفه خوبی دادا؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام داداش چه سلام غلیظی بود یه جاهایی این حرف م سلامی که کردی تکل میره ولی در کل شبیه تیک آفهخوبی دادا؟ سلام منم خوبم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام منم خوبم الان حقته یه کف گرگی بخوری!:gnugghender:خدایی حقت نیس ولی جواب سلامت رو میدم که بعدا گله نکنی انگار خیلی خوشحالی نفست از جای گرم بلند میشه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ الان حقته یه کف گرگی بخوری!:gnugghender:خدایی حقت نیسولی جواب سلامت رو میدم که بعدا گله نکنی انگار خیلی خوشحالی نفست از جای گرم بلند میشه میبینم روز خوبی رو شرو کردی دختر به این خوبی کجا دیدی ، اینقد قشنگ سلام میده اگه قرار باشه ناراحتیمو با دوستام تقسیم کنم همه افسردگی میگیرن که 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام داداش چه سلام غلیظی بود یه جاهایی این حرف م سلامی که کردی تکل میره ولی در کل شبیه تیک آفهخوبی دادا؟ سلاممممم تشکر..................... افتخار اشنایی با چ کسی رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ الان حقته یه کف گرگی بخوری!:gnugghender:خدایی حقت نیسولی جواب سلامت رو میدم که بعدا گله نکنی انگار خیلی خوشحالی نفست از جای گرم بلند میشه نوچ نوچ نوچ زورت به ضعیف تر از خودت رسیده حالا یک سوال از کجا فهمیدی نفسش از جای گرم بلند می شه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نوچ نوچ نوچ زورت به ضعیف تر از خودت رسیده حالا یک سوال از کجا فهمیدی نفسش از جای گرم بلند می شه چقد شما خوبید ولی کاری که من با جوزفی کردم با شمام میکردم بد تر ازن میگفتین 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چقد شما خوبید ولی کاری که من با جوزفی کردم با شمام میکردم بد تر ازن میگفتین اوکی پس بایستی از شما ترسید .........حالا چکار کردید .....من تازه کارم از این بلاها سرم نیارید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده