mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ زیرمجموعه چیه؟ مگه ترم 7 نیستی تو؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ مرخله دومم نداشت برا من فرقی نمیکرد اما واقعا خدا به دادتون برسه...اکثر کنکوری ها بهمن دیگه راحت میشن اما شهرسازای بیچــــــــــــــــــــاره!!!انقد دلم میسوزه! قربونت برم ، تو همیشه به من امید میدی حتا احتمال اینکه برم صنایع دستی بخونم هم هست کاش این بهمن بود بهمن سال بعده :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ برید بخوابید مگه شما کنکور و پایان نامه ندارین بس زود به زود میای پروفم پیغام بالای پروفمو نخوندی 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ بس زود به زود میای پروفم پیغام بالای پروفمو نخوندی خوب یه مشکلی هست ، من پروف خودمم نمیرم یعنی گمش کردم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خوب یه مشکلی هست ، من پروف خودمم نمیرم یعنی گمش کردم میخوای من واست پیدا کنم ؟:gnugghender: من اینجارو مث کف دستم یاد دارم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ میخوای من واست پیدا کنم ؟:gnugghender:من اینجارو مث کف دستم یاد دارم نه خوب از درس و مشق عقب میمونی من خودم پیدا میکنم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ میخوای من واست پیدا کنم ؟:gnugghender:من اینجارو مث کف دستم یاد دارم تو مشدی هستی! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ نه خوب از درس و مشق عقب میمونی من خودم پیدا میکنم حالا کو تا سال بعد 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ تو مشدی هستی! همه جای ایران سرای من است 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ از یاد دارمی که گفتی فمیدم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خب من دیگه برم لالا خواب کِلِرِنس پِری رو ببینیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــد 1 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سلام علافا.... آیا می دانید فقط 30 روز دیگر تا کنکور باقیست ... وای که چقد راحت می شیم کنکور و که بدیم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اگه قبول نشم باس چیکار کنم خدایا کمکم کن من دیگه طاقتش رو ندارم مردم به چشم یه پشت کنکوری بهم نگا کنن:icon_pf (34): یعنی امسال قبول میشم 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اگه قبول نشم باس چیکار کنمخدایا کمکم کن من دیگه طاقتش رو ندارم مردم به چشم یه پشت کنکوری بهم نگا کنن:icon_pf (34): یعنی امسال قبول میشم وای چه فاجعه ای 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده