Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ خوابی؟ کاشکی خواب بودم...خودمو زدم به خواب اونی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو زده باشه به خواب رو نمیشه بیدار کرد 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ کاشکی خواب بودم...خودمو زدم به خواباونی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو زده باشه به خواب رو نمیشه بیدار کرد موذنا به امید که میزنی فریاد تو هم بخواب که ما خویش را بخواب زدیم 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ اینجا غم و غصه و آه و ناله نداریـــــــــما مخصوصا جناب عالی که هر 5 سال یه بار میای انجمن حالا میاد ناله هم میکنه . ناپیدایی مهندس 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ نیس خودت هستی همش :tt2: ینی این از اون حرفا بودا از من آنلاین تر کسی هم هست تو این تالار !؟ 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ عه! محمد ار اس چطوری ؟خوبی؟ تغییر رشته دادی؟ ارشد شرکت میکنی؟ داماد نشدی؟ ما کی عمه میشیم پس؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ داشتیم جوزف ادای هم محلی ما رو درمیاری؟ ما کوچیک هم محله ای شما در این محله و کل محلات به نمایندگی از بچه های محله نواندیشان می باشم 3 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ عه! محمد ار اس چطوری ؟خوبی؟ تغییر رشته دادی؟ ارشد شرکت میکنی؟ داماد نشدی؟ ما کی عمه میشیم پس؟ سلام دخترک شهرساز سابق آرتیلیست اسبق و گنجشک اشیمشی جدید:tt2: کی گفته من تغییر رشته دادم؟:167: ارشد افتضاح خوندم درصدا پایین سطح امیدم پایین => سال دیگ 4 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ راستی پایان نامه کسی انتخاب کرده؟ تو ضمینه حمل و نقل و بافت فرسوده (ترکیبی) پیشنهاد میپذیریم 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ راستی پایان نامه کسی انتخاب کرده؟ تو ضمینه حمل و نقل و بافت فرسوده (ترکیبی) پیشنهاد میپذیریم من تا یه ماه دیگه دفاعیه پایان نامه دارم.اما هنوز پایان نامم جمع نشده.میتونم کمکت کنم 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ سلام دخترک شهرساز سابق آرتیلیست اسبق و گنجشک اشیمشی جدید:tt2:کی گفته من تغییر رشته دادم؟:167: ارشد افتضاح خوندم درصدا پایین سطح امیدم پایین => سال دیگ پس تازه شدی عین من که 5 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من تا یه ماه دیگه دفاعیه پایان نامه دارم.اما هنوز پایان نامم جمع نشده.میتونم کمکت کنم موضوعت چی بید؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ سال بعد چقد شرکت کننده داریم :icon_pf (34): با این وضع من سال بدتر شاید قبول شم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ موضوعت چی بید؟ نقش مبلمان شهری در ارتقاء کیفیت فضاهای شهری 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ بچه ها من خیلی انگیزه و علاقه داشتم قبلتر اما امسال کنکور ی رشته دیگه ثبت نام کردم...البته تفننی که ظاهرا اونم دست کمی از شهرسازی نداره و نمیدونم ادامه تحصیل بدم یا نه !!! ینی من خیلی غیر طبیعی ام؟ زنده میمونم؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ بچه ها من خیلی انگیزه و علاقه داشتم قبلتر اما امسال کنکور ی رشته دیگه ثبت نام کردم...البته تفننی که ظاهرا اونم دست کمی از شهرسازی نداره و نمیدونم ادامه تحصیل بدم یا نه !!!ینی من خیلی غیر طبیعی ام؟ زنده میمونم؟ کاش شهرسازی هم مث اکثر رشته ها مرحله دوم نداشت 4 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ بچه ها من خیلی انگیزه و علاقه داشتم قبلتر اما امسال کنکور ی رشته دیگه ثبت نام کردم...البته تفننی که ظاهرا اونم دست کمی از شهرسازی نداره و نمیدونم ادامه تحصیل بدم یا نه !!!ینی من خیلی غیر طبیعی ام؟ زنده میمونم؟ چی ثبتنام کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ برید بخوابید مگه شما کنکور و پایان نامه ندارین 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ چی ثبتنام کردی؟ برنامه ریزی توریسم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده