khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ فاطمه کولاک کردی ابوذر رو کشوندی پاتوق سلام آقا ابوذر خوبی عزیز؟ اقا مشتاق دیدار از این طرفا؟ از کی تا حالا حمیدرضا کنکور ارشد داری که اومدی اینجا یا اومدی جایزه بگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ کتابام تازه رسیدن عزیزم کتابای دیگت رو جویدی تا الان غصه نخور تا یک ماه دیگه این جدیدا رو هم میخونی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ از کی تا حالا حمیدرضا کنکور ارشد داری که اومدی اینجا یا اومدی جایزه بگیری؟ رویا جان اینجا پاتوق شهرسازیه پاتوق کنکوریا نیس که 1 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ رویا جان اینجا پاتوق شهرسازیه پاتوق کنکوریا نیس که پس چرا جو کنکور دادید به اینجا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ بجون خودم دارم واسه سال بعد میخونم مگه نه حمید ؟ از کی تا حالا حمیدرضا کنکور ارشد داری که اومدی اینجا یا اومدی جایزه بگیری؟ بابا به من بدبخت چه ربطی داره :icon_pf (34): اومدیم یه دو دقیقه پاتوق خوش بگذرونیما 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ عزیزم کتابای دیگت رو جویدی تا الان غصه نخور تا یک ماه دیگه این جدیدا رو هم میخونی به مرگ خودم ، جونه عزیزم اینطور نیس رویا تو داری میخونی که ازت خبری نیس من که هر روز اینجام ، پروفت شاهده لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ بابا به من بدبخت چه ربطی داره :icon_pf (34):اومدیم یه دو دقیقه پاتوق خوش بگذرونیما تو هیچی نگو که از دستت کفریم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دوستان الان دیگه دیر وقته اگه ازتون پذیرایی کنم همسایه ها فک میکنن اینجا پارتیه :icon_pf (34): برین لالا ، فردا شب 9 به صرف شیرینی و شربت تشریف بیارید 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ تو هیچی نگو که از دستت کفریم :whistle: چیه سوت هم نمیتونم بزنم؟ 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ به مرگ خودم ، جونه عزیزم اینطور نیس رویا تو داری میخونی که ازت خبری نیس من که هر روز اینجام ، پروفت شاهده نه عزیزم دلیل نیومدنم به انجمن درس خوندن نبود.در ضمن جوجه رو آخر پاییز میشمرن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ :whistle:چیه سوت هم نمیتونم بزنم؟ شما با این پرونده ی سیات نفس هم نمیتونی بکشی :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ نه عزیزم دلیل نیومدنم به انجمن درس خوندن نبود.در ضمن جوجه رو آخر پاییز میشمرن چی بود؟ رویا طوری شده؟ 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ :whistle:چیه سوت هم نمیتونم بزنم؟ الان وقت سوت زدنه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ چی بود؟ رویا طوری شده؟ مهم نیست.اینجا جاش نیس بگم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ مهم نیست.اینجا جاش نیس بگم باشه گلم ولی بهم پ خ بده از نگرانی میمیرما من دیگه با اجازه برم :icon_pf (34): راستی تو امضام تاپیکه تست کنکوره حتما بیا 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ باشه گلم ولی بهم پ خ بده از نگرانی میمیرما من دیگه با اجازه برم :icon_pf (34): راستی تو امضام تاپیکه تست کنکوره حتما بیا باشه عزیزم برو بخواب.شب خوش 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ باشه عزیزم برو بخواب.شب خوش شب و روزت بخیر عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ الان وسط خوابم چه فازی میده این خواب وای چه توهمی گاو و گوسفند سگ و گربه با ادم حرف میزنن بام...شیب 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ الان وسط خوابمچه فازی میده این خواب وای چه توهمی گاو و گوسفند سگ و گربه با ادم حرف میزنن بام...شیب خوابی؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ الان وسط خوابمچه فازی میده این خواب وای چه توهمی گاو و گوسفند سگ و گربه با ادم حرف میزنن بام...شیب داشتیم جوزف ادای هم محلی ما رو درمیاری؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده