Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread101267.html 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread101267.html روز جهانی شهرساز و سالگرد مجدد روز جهانی شهرساز رو به تمامی دانشجویان شهرسازی، اساتید دانشگاه، فعلان شهرسازی مخصوصا معماریا که هی توی کار شهرسازیا سرک می کشن و میگن رشتتون به درد نمیخوره...خب اگه به درد نمیخوره چرا مییاد شهرسازی؟ مگه رشته خودتون چشه ها راستی یادم رفت سلام کنم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااام صبایی اینقد بلند صدا کردی من شنیدم اومدم سلام به روی ماهت نفسم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ اینجا رو حسابی خاک گرفتهکاریش میشه کرد به نظرتون؟ یادش به خیر یه زمانی بچه ها بودن... شیخ..وحید هیپوداموس...2 تا هدی داشتیم..مینا...میلاد...محمد هم که هی نیست...امید وکیلی کوجاست؟؟؟؟ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.... در میان لاله و گل آشیانی داشتمممممممممممم .....آشیاااااااااااااااااااااااااااااانی داااااااااااااااااشتم پا قدم ماست دیگه. من اون اوایل که اومدم اینجا تالار شهرسازی شلوغ بووووووووود اما الان 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ پا قدم ماست دیگه. من اون اوایل که اومدم اینجا تالار شهرسازی شلوغ بووووووووود اما الان رباط کریم ازاد نیس؟ 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ رباط کریم ازاد نیس؟ استان تهرانه شهر تهران نیست که نفسم شهر تهران ازاداش اصلا شهر سازی ندارن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ استان تهرانه شهر تهران نیست که نفسمشهر تهران ازاداش اصلا شهر سازی ندارن[/quote اهاااااااااااااااااااااااااا مشهد چی نداره؟ منظورم ارشده ها ( برنامه ریزی شهری) ازاد ملی 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ استان تهرانه شهر تهران نیست که نفسمشهر تهران ازاداش اصلا شهر سازی ندارن[/quote اهاااااااااااااااااااااااااا مشهد چی نداره؟ منظورم ارشده ها ( برنامه ریزی شهری) ازاد ملی نمیدونم. میخوای بری مشهد؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران ازاد داره واسه ارشد. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ نمیدونم. میخوای بری مشهد؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران ازاد داره واسه ارشد. اره ، چطو ؟ خوب نیس؟ مشهد بهم نزدیکه خوب 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ اره ، چطو ؟ خوب نیس؟ مشهد بهم نزدیکه خوب خوبیش که خوبه. اما مگه نمیخواستی بیای تهران بیا تو شبستانه بحرفیم. محمد میاد پستا ی اینجا رو پاک میکنه دعوامون میکنه 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ اینجا رو حسابی خاک گرفتهکاریش میشه کرد به نظرتون؟ یادش به خیر یه زمانی بچه ها بودن... شیخ..وحید هیپوداموس...2 تا هدی داشتیم..مینا...میلاد...محمد هم که هی نیست...امید وکیلی کوجاست؟؟؟؟ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.... در میان لاله و گل آشیانی داشتمممممممممممم .....آشیاااااااااااااااااااااااااااااانی داااااااااااااااااشتم سلام جوزفین آقا از کم سعادتی ماست دیگه وگر نه من هر جا و هر موقع که میشه از اینجا هم تعریف و هم از بچه ها یادی میکنم بانی چاوو 2 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ بس كه ديوار دلم كوتاه است هر كه ازكوچه ي تنهايي من مي گذرد به هواي هوسي :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ چرا اینجا سوت و کورهچرا کسی نمیاد اومدم.........نبودید...... رفتم رفته بودیم مهمونی:(50): زنگ میزدین میومدیم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ حالا ما زنگ زدیم اومدید ولی این بار ما نیومدیم شما رفتید...هیچ فرقی نمیکنه در هر حال 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ حالا ما زنگ زدیم اومدید ولی این بار ما نیومدیم شما رفتید...هیچ فرقی نمیکنه در هر حال من امدمممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ منم اومدم من امدمممممممممممم منم اومدم 5 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام من تازه عضو شدم، زیاد این سایت نمیشناسم میشه لطفا یکی برام یا یکی یکی برام توضیح بدین تا منم بیشتر این سایتو بشناسم عکس گذاشتن هم بلد نیستم مقسی... مقسی... 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام من تازه عضو شدم، زیاد این سایت نمیشناسم میشه لطفا یکی برام یا یکی یکی برام توضیح بدین تا منم بیشتر این سایتو بشناسم عکس گذاشتن هم بلد نیستم مقسی... مقسی... سلام به نواندیشان و تالار شهرسازی خوش اومدی اینجا رو ببین راهنمای کار با انجمن نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام من تازه عضو شدم، زیاد این سایت نمیشناسم میشه لطفا یکی برام یا یکی یکی برام توضیح بدین تا منم بیشتر این سایتو بشناسم عکس گذاشتن هم بلد نیستم مقسی... مقسی... سلام دوست عزیز میام پرفت بهت توضیح میدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده