آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اره میدونم اخه ناهار فردا روهم نصفه پختم باید تکمیلش کنم:icon_pf (34):حامد دوستمه البته از اونیکی دوستا نازی طفلی تو ابجی نداری همه کارا گردنته 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ نازی طفلی تو ابجی نداری همه کارا گردنته اوهوم من فقط یه برادر دارم که اونم مزدوج شده 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اوهوم من فقط یه برادر دارم که اونم مزدوج شده خواهر شوهر بازی کن خانومش مجبور شه واست غذا درست کنه 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ خواهر شوهر بازی کن خانومش مجبور شه واست غذا درست کنه زهی خیال باطل چی میگی؟ کلا توی این 2هفته و نیم گذشته 1بار اومده خونمون بهمون سرزده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ زهی خیال باطل چی میگی؟کلا توی این 2هفته و نیم گذشته 1بار اومده خونمون بهمون سرزده:icon_pf (34): چه نامرده تو بلد نیستی خواهر شوهر بازی دراری به مامانت امارشو بده که واسش سوغاتی نیاره :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ نگفتی ترم چندی اگه با منید ترم 5 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ چه نامرده تو بلد نیستی خواهر شوهر بازی دراری به مامانت امارشو بده که واسش سوغاتی نیاره :vahidrk: بیخیال مامانم گناه داره مثلا منو سپرده به اونا چون میدونه من نمیرسم هم کارو هم دانشگاهو هم کارای خونه رو انجام بدم نگران میشه اینم میگذره ولی مامانم که برگرده چغلی میکنم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ بیخیال مامانم گناه داره مثلا منو سپرده به اونا چون میدونه من نمیرسم هم کارو هم دانشگاهو هم کارای خونه رو انجام بدم نگران میشه اینم میگذره ولی مامانم که برگرده چغلی میکنم افرین بهترین کارو میکنیی زیادم تحویلش نگیر پرو واقعا فک نکرده یه دختر تنها چطو هم به درس و دانشگاش برسه هم به خرید و خونه و کارش فعلا به بابات بگو بعد که مامانت اومد به مامان بگو حالشو بگیرن 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ افرین بهترین کارو میکنیی زیادم تحویلش نگیر پرو واقعا فک نکرده یه دختر تنها چطو هم به درس و دانشگاش برسه هم به خرید و خونه و کارش فعلا به بابات بگو بعد که مامانت اومد به مامان بگو حالشو بگیرن اره بابام هم حسابی ازشون ناراحته ولی مامان بیاد من رک و راست به مامان میگم وقتی نبود چی بهمون گذشت شاید باورت نشه خونشونم فقط 5دقیقه پیاده تا خونمون فاصله داره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اره بابام هم حسابی ازشون ناراحته ولی مامان بیاد من رک و راست به مامان میگم وقتی نبود چی بهمون گذشت شاید باورت نشه خونشونم فقط 5دقیقه پیاده تا خونمون فاصله داره:icon_pf (34): ای خدااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): کاش من جات بودم حالشونو جا میاوردم 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ ای خدااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34):کاش من جات بودم حالشونو جا میاوردم بیخیال عزیزم همه چی درست میشه بیا فرار کنیم که حسابی اسپم بازی شد اینجا 1 لینک به دیدگاه
nasim73 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ وقتی خدا از پشت دستانش را رو چشمانم گذاشت آنقدر محو تماشای دنیا شدم که فراموش کردم نامش را صدا کنم دم همه ی بچه های شهرساز گرم :icon_pf (44)::girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ وقتی خدا از پشت دستانش را رو چشمانم گذاشت آنقدر محو تماشای دنیا شدم که فراموش کردم نامش را صدا کنم دم همه ی بچه های شهرساز گرم :icon_pf (44)::girl_angel: دم شمام گرم دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ چرا اینجا سوت و کوره چرا کسی نمیاد اومدم.........نبودید...... رفتم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ [h=2]آهای رفیق...صدامو میشنوی[/h] فردا اولین روز بقیه زندگیته قدرش رو بدون آره با خودتم دیگه سعی کن با بقیه فرق کنی یه جاهایی خلاف جریان آب حرکت کردن بد نیست [h=2][/h] 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ یه جوری نوشتی سلام انگار 20 نفر اینجان جواب سلامت رو بدن علیک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده