* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چه شکلک جیگریههههههههه:ws28: ماله خودمه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ برو خونتون! من که میرم، اما تو دلت هی تنگ میشه برام ، تشکر میکنی؛ میام لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ما شهرسازان ژنرال هایی هستیم در لباس سربازان شهر 3 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ما شهرسازان ژنرال هایی هستیم در لباس سربازان شهر فکر کن !!!! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ پیشته بابا مکانیکی ضایع:w00::w00: دستو بندا بینم:w13: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ یعنی با برداشتن این پاتوق حسابی پست هامون رو تکوندید هااااااااااااا:w00: تقریبا تقسیم بر دومون کردید پستا رو میگم هاااا:banel_smiley_52: الان من این همه زحمت کشیدم تازه شدم اون جوزف کی؟؟؟ 3 ماه پیش راستی سلام بر شهرسازان عزیز و دوست داشتنی:w36: زیاد خودتون رو با این معمارا وارد حاشیه نکنید معمارن دیگه کاریش نمیشه کرد:there: هستن همه جا هستن هاااااا:w74: 2 لینک به دیدگاه
توحید فروغی 751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ دلم مثل کوچه باریکی است با دیوارهای کاهگلی که از دیوارهایش بوی خاک ودوستی می آید هرچند قدیمی وباریک است این کوچه اما بن بست نیست 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ دستو بندا بینم:w13: مکانیکیا تو تالار خودشونم نباید تو هفته بیشتر از 1 ساهت بیان..اینجا چیکار میکنی؟؟:167: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ مکانیکیا تو تالار خودشونم نباید تو هفته بیشتر از 1 ساهت بیان..اینجا چیکار میکنی؟؟:167: خودت اینجا چیکار میکنی؟ دستو بندا بینم:w13: بچه تو همه جا باید خودتو نخود آش کنی؟؟!؟؟! برو خونتون تا نزدم از وسط نصفت کنم!:167::w13::ubhuekdv133q83a7yy7:w000::3384s::vahidrk::brodkavelarg::zadan::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خودت اینجا چیکار میکنی؟ بچه تو همه جا باید خودتو نخود آش کنی؟؟!؟؟! برو خونتون تا نزدم از وسط نصفت کنم!:167::w13::ubhuekdv133q83a7yy7:w000::3384s::vahidrk::brodkavelarg::zadan::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: انگار سخن معروف منو نشنیدی؟:167: چه بسا تمام رشته ها شاخه ای از علم فیزیک هستند...و همانا علم نزد فیزیکدانان است و بس....:167: :ws3: من هر جا دلم بخواد میتونم برم یهنی هر فیزیکی میتونه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ قابل توجه انیشتین و نیوتن عزیز ما شهرسازا شهر می سازیم شما توش درس می خونید اگه ما شهرسازا نباشیم شما می خواید برید کجا درس بخونید......نه می خوام بدونم که کجا درس می خونید...کجا درس می خونید؟؟؟؟؟ تا شهری نباشد دانشگاهی نیست مدرسه ای نیست و فیزیکدانی نیست 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ انگار سخن معروف منو نشنیدی؟:167: چه بسا تمام رشته ها شاخه ای از علم فیزیک هستند...و همانا علم نزد فیزیکدانان است و بس....:167: :ws3: من هر جا دلم بخواد میتونم برم یهنی هر فیزیکی میتونه تا شهری نباشد رشته دیگری نمیباشد..... 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ قابل توجه انیشتین و نیوتن عزیزما شهرسازا شهر می سازیم شما توش درس می خونید اگه ما شهرسازا نباشیم شما می خواید برید کجا درس بخونید......نه می خوام بدونم که کجا درس می خونید...کجا درس می خونید؟؟؟؟؟ تا شهری نباشد دانشگاهی نیست مدرسه ای نیست و فیزیکدانی نیست اینکه شهری وجود داشته باشه و چجور ساخته بشه با کیه؟اینارو ما همه تعیین میکنیم که چی باشه چی نباشه... جمله ای که قرمز کردم بهتره معکوس کنی اگر فیزیکدان نباشد مدرسه و دانشگاهی نیست و در نتیجه شهری نیست!!!!!!. :ws3::ws3: اینجاست که تکلیف شما رو ما روشن میکنیم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اینکه شهری وجود داشته باشه و چجور ساخته بشه با کیه؟اینارو ما همه تعیین میکنیم که چی باشه چی نباشه... جمله ای که قرمز کردم بهتره معکوس کنی اگر فیزیکدان نباشد مدرسه و دانشگاهی نیست و در نتیجه شهری نیست!!!!!!. :ws3::ws3: اینجاست که تکلیف شما رو ما روشن میکنیم :banel_smiley_4: توهم زدی داداش من! از کی تا حالا فیزیکدانا تو شهر فضولی میکنن؟ حالت خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا شهری نباشد رشته دیگری نمیباشد..... حرفی ام از مادر عروس لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:توهم زدی داداش من! از کی تا حالا فیزیکدانا تو شهر فضولی میکنن؟ حالت خوبه؟ من مریم خانمم دوما فیزیک یعنی علم طبیعت و اندازه گیری.... یعنی هر علمی در کل طبیعت وجود داشته باشه ما با اندازه گیری...توجیح قانع کننده میاریم...شهر خیلی کوچیکتره که بخوای قواعد وقوانین دنیا فیزیکو زیر سوال ببیری.... خفه شدم عجب سخنرانی بود :ws28: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به به ميبينم بچه هاي فيزيكم از اين طرفا سلام به همه 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ونوسم كه اينجا تركونده شهرسازا كجاين كه معمارا اينجا دارن ........ ميخورن ميگه شير كه تو جنگل نباشه .............. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده