Moment 15228 ارسال شده در 23 آذر، 2012 سلام بچه ها. خوبین؟ چرا شهرسازا کم پیدا شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال داشتم ، من 3شنبه اولین جلسه ی طرح 3 امه ، به نظرتون برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه معلوم نیست استاد بیاد یا نه............. به به سلام چطوری یا نه؟ میدونی چرا شهرسازا کم پیدا میشن؟ زیرا برای آنکه این سوالی که در مورد انکه بری کلاس یا نه , سوال بسیار بسیار مهمی هستش و اگه بتونیم به هم فکری هم بهترین جواب رو برای اون پیدا کنیم یکی از مهمترین دغدغه های فکری جوانان رو حل کردیم ببین اگه بری کلاس یه مشکل پیش میاد و اون اینه که همزمان با جشن شکوفه ها وارد کلاس شدی و این یعنی خجالت بکش:vahidrk: اگه نری کلاس خب یعنی همزمان با جشن شکوفه ها نرفتی و این توهینه به اعلی حضرت:vahidrk: حالا دیگه خود دانی 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 به به سلام چطوری یا نه؟ میدونی چرا شهرسازا کم پیدا میشن؟ زیرا برای آنکه این سوالی که در مورد انکه بری کلاس یا نه , سوال بسیار بسیار مهمی هستش و اگه بتونیم به هم فکری هم بهترین جواب رو برای اون پیدا کنیم یکی از مهمترین دغدغه های فکری جوانان رو حل کردیم ببین اگه بری کلاس یه مشکل پیش میاد و اون اینه که همزمان با جشن شکوفه ها وارد کلاس شدی و این یعنی خجالت بکش:vahidrk: اگه نری کلاس خب یعنی همزمان با جشن شکوفه ها نرفتی و این توهینه به اعلی حضرت:vahidrk: حالا دیگه خود دانی به به. من که خوبم. همین دیگه دوست ندارم فیلان برم دانشگاه. بچه ها کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا کسی نیست 1
Moment 15228 ارسال شده در 23 آذر، 2012 بچه ها نیستن انگار همه رفتن کلاس تو هم برو اینجا سد معبر نکن 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 بچه ها نیستن انگار همه رفتن کلاستو هم برو اینجا سد معبر نکن منکه بچه ی خوبیام. سد معبر نکردم که:vahidrk: 3
kavirsky25 3694 ارسال شده در 23 آذر، 2012 سلام بچه ها. خوبین؟ چرا شهرسازا کم پیدا شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال داشتم ، من 3شنبه اولین جلسه ی طرح 3 امه ، به نظرتون برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه معلوم نیست استاد بیاد یا نه............. صبا یعنی تو روحت:vahidrk: من میگم نریم تو اومدی نظرخواهی میکنی؟ بابا بیخیال یزدانی من الان داغدارم باید با من همدردی کنی مامانم داره میره مکه تنهایی باید غذا بپزم خونه داری کنم دانشگاه برم سرکار هم برم 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 صبا یعنی تو روحت:vahidrk:من میگم نریم تو اومدی نظرخواهی میکنی؟ بابا بیخیال یزدانی من الان داغدارم باید با من همدردی کنی مامانم داره میره مکه تنهایی باید غذا بپزم خونه داری کنم دانشگاه برم سرکار هم برم اخه خودت گفتی حضور غیاب میکنه. واسه غذا بیا خونه ی ما..... 2
kavirsky25 3694 ارسال شده در 23 آذر، 2012 راستی صبا یه چیزی من توکه نبودی نیومدم انجمن ببین چقدر به فکرت بودم نمیتونستم بیامو جای خالیتو ببینم 1
kavirsky25 3694 ارسال شده در 23 آذر، 2012 اخه خودت گفتی حضور غیاب میکنه. واسه غذا بیا خونه ی ما..... تو خودت میگی بنیان خانودتون سسته نه خودم بیام بابام طفلی چیکار کنه؟ اره حضورو غیاب میکنه ولی جلسه اول مهم نیست زیاد یهو هم قاطی میکنه بیخیال حضورو غیاب میشه 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 تو خودت میگی بنیان خانودتون سستهنه خودم بیام بابام طفلی چیکار کنه؟ اره حضورو غیاب میکنه ولی جلسه اول مهم نیست زیاد یهو هم قاطی میکنه بیخیال حضورو غیاب میشه بگو بابا بره خونه ی عروس خانم راستی صبا یه چیزی من توکه نبودی نیومدم انجمن ببین چقدر به فکرت بودم نمیتونستم بیامو جای خالیتو ببینم واییییییییییییییییی الهی قربونت برم. زوق کردم. خیلیییییییییییی دلم واست تنگ شده. حال خوشی ندارم 1
kavirsky25 3694 ارسال شده در 23 آذر، 2012 بگو بابا بره خونه ی عروس خانم واییییییییییییییییی الهی قربونت برم. زوق کردم. خیلیییییییییییی دلم واست تنگ شده. حال خوشی ندارم خوب عروسم که نیست که اون بنده خدا هم همش سرکاره خدا نکنه عزیزززززززززززززززم ولی بدفرم داری مشکوک میزنی صبا فکر کنم معتاد شدی ایشالله از 5شنبه یا شنبه همش باهمیم:hapydancsmil: 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 خوب عروسم که نیست که اون بنده خدا هم همش سرکارهخدا نکنه عزیزززززززززززززززم ولی بدفرم داری مشکوک میزنی صبا فکر کنم معتاد شدی ایشالله از 5شنبه یا شنبه همش باهمیم:hapydancsmil: اخییییییییییییییییی عروس جونییییییییییییی. هانی همش حس میکنم یه اتفاقای بدی تو راهه............. 1
kavirsky25 3694 ارسال شده در 23 آذر، 2012 اخییییییییییییییییی عروس جونییییییییییییی. هانی همش حس میکنم یه اتفاقای بدی تو راهه............. نه بدجور حالت خرابه هیچی نیست بیخودی نگران نباش بیکار بودی زیادی فکر کردی 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 نه بدجور حالت خرابههیچی نیست بیخودی نگران نباش بیکار بودی زیادی فکر کردی چی بگم والله 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خوش اومدی داداشولی عجب آدمی هستی، بذار یه کم پات گرم شه بعد در مورد تبادل اطلاعات حرف بزن کلا ترم پایینی ها اینجوری هستن دیگه چیکارش میشه کرد آش خورن دیگه منم میخوام 2
Mojtaba Gohargani 186 ارسال شده در 30 آذر، 2012 سلام. چشم میذارم اول پام گرم شه بعد میگم. :gnugghender: 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خوش اومدی داداشولی عجب آدمی هستی، بذار یه کم پات گرم شه بعد در مورد تبادل اطلاعات حرف بزن کلا ترم پایینی ها اینجوری هستن دیگه چیکارش میشه کرد آش خورن دیگه یادته به منم میگفتی اش خوری؟ - - - Updated - - - خوش اومدی داداشولی عجب آدمی هستی، بذار یه کم پات گرم شه بعد در مورد تبادل اطلاعات حرف بزن کلا ترم پایینی ها اینجوری هستن دیگه چیکارش میشه کرد آش خورن دیگه یادته به منم میگفتی اش خوری؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خواهیم دید فعلا که مجتبی از صب اینجاست من نمیدونم دیگه باید چطو مشخص شه معتاد شده 2
Moment 15228 ارسال شده در 1 دی، 2012 یادته به منم میگفتی اش خوری؟ - - - Updated - - - یادته به منم میگفتی اش خوری؟ آره خب... ولی الان نمیگم دلیل بر این نمیشه که آش خور نیستی تو همچنان مانند بسیاری از اعضای سایت آشخور تشریف داری خبر نداری 4
ارسال های توصیه شده