Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. خوبین؟ چرا شهرسازا کم پیدا شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال داشتم ، من 3شنبه اولین جلسه ی طرح 3 امه ، به نظرتون برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه معلوم نیست استاد بیاد یا نه............. به به سلام چطوری یا نه؟ میدونی چرا شهرسازا کم پیدا میشن؟ زیرا برای آنکه این سوالی که در مورد انکه بری کلاس یا نه , سوال بسیار بسیار مهمی هستش و اگه بتونیم به هم فکری هم بهترین جواب رو برای اون پیدا کنیم یکی از مهمترین دغدغه های فکری جوانان رو حل کردیم ببین اگه بری کلاس یه مشکل پیش میاد و اون اینه که همزمان با جشن شکوفه ها وارد کلاس شدی و این یعنی خجالت بکش:vahidrk: اگه نری کلاس خب یعنی همزمان با جشن شکوفه ها نرفتی و این توهینه به اعلی حضرت:vahidrk: حالا دیگه خود دانی 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ به به سلام چطوری یا نه؟ میدونی چرا شهرسازا کم پیدا میشن؟ زیرا برای آنکه این سوالی که در مورد انکه بری کلاس یا نه , سوال بسیار بسیار مهمی هستش و اگه بتونیم به هم فکری هم بهترین جواب رو برای اون پیدا کنیم یکی از مهمترین دغدغه های فکری جوانان رو حل کردیم ببین اگه بری کلاس یه مشکل پیش میاد و اون اینه که همزمان با جشن شکوفه ها وارد کلاس شدی و این یعنی خجالت بکش:vahidrk: اگه نری کلاس خب یعنی همزمان با جشن شکوفه ها نرفتی و این توهینه به اعلی حضرت:vahidrk: حالا دیگه خود دانی به به. من که خوبم. همین دیگه دوست ندارم فیلان برم دانشگاه. بچه ها کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها نیستن انگار همه رفتن کلاس تو هم برو اینجا سد معبر نکن 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها نیستن انگار همه رفتن کلاستو هم برو اینجا سد معبر نکن منکه بچه ی خوبیام. سد معبر نکردم که:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. خوبین؟ چرا شهرسازا کم پیدا شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال داشتم ، من 3شنبه اولین جلسه ی طرح 3 امه ، به نظرتون برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه معلوم نیست استاد بیاد یا نه............. صبا یعنی تو روحت:vahidrk: من میگم نریم تو اومدی نظرخواهی میکنی؟ بابا بیخیال یزدانی من الان داغدارم باید با من همدردی کنی مامانم داره میره مکه تنهایی باید غذا بپزم خونه داری کنم دانشگاه برم سرکار هم برم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ صبا یعنی تو روحت:vahidrk:من میگم نریم تو اومدی نظرخواهی میکنی؟ بابا بیخیال یزدانی من الان داغدارم باید با من همدردی کنی مامانم داره میره مکه تنهایی باید غذا بپزم خونه داری کنم دانشگاه برم سرکار هم برم اخه خودت گفتی حضور غیاب میکنه. واسه غذا بیا خونه ی ما..... 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ راستی صبا یه چیزی من توکه نبودی نیومدم انجمن ببین چقدر به فکرت بودم نمیتونستم بیامو جای خالیتو ببینم 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اخه خودت گفتی حضور غیاب میکنه. واسه غذا بیا خونه ی ما..... تو خودت میگی بنیان خانودتون سسته نه خودم بیام بابام طفلی چیکار کنه؟ اره حضورو غیاب میکنه ولی جلسه اول مهم نیست زیاد یهو هم قاطی میکنه بیخیال حضورو غیاب میشه 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ تو خودت میگی بنیان خانودتون سستهنه خودم بیام بابام طفلی چیکار کنه؟ اره حضورو غیاب میکنه ولی جلسه اول مهم نیست زیاد یهو هم قاطی میکنه بیخیال حضورو غیاب میشه بگو بابا بره خونه ی عروس خانم راستی صبا یه چیزی من توکه نبودی نیومدم انجمن ببین چقدر به فکرت بودم نمیتونستم بیامو جای خالیتو ببینم واییییییییییییییییی الهی قربونت برم. زوق کردم. خیلیییییییییییی دلم واست تنگ شده. حال خوشی ندارم 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بگو بابا بره خونه ی عروس خانم واییییییییییییییییی الهی قربونت برم. زوق کردم. خیلیییییییییییی دلم واست تنگ شده. حال خوشی ندارم خوب عروسم که نیست که اون بنده خدا هم همش سرکاره خدا نکنه عزیزززززززززززززززم ولی بدفرم داری مشکوک میزنی صبا فکر کنم معتاد شدی ایشالله از 5شنبه یا شنبه همش باهمیم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ خوب عروسم که نیست که اون بنده خدا هم همش سرکارهخدا نکنه عزیزززززززززززززززم ولی بدفرم داری مشکوک میزنی صبا فکر کنم معتاد شدی ایشالله از 5شنبه یا شنبه همش باهمیم:hapydancsmil: اخییییییییییییییییی عروس جونییییییییییییی. هانی همش حس میکنم یه اتفاقای بدی تو راهه............. 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اخییییییییییییییییی عروس جونییییییییییییی. هانی همش حس میکنم یه اتفاقای بدی تو راهه............. نه بدجور حالت خرابه هیچی نیست بیخودی نگران نباش بیکار بودی زیادی فکر کردی 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نه بدجور حالت خرابههیچی نیست بیخودی نگران نباش بیکار بودی زیادی فکر کردی چی بگم والله 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خوش اومدی داداشولی عجب آدمی هستی، بذار یه کم پات گرم شه بعد در مورد تبادل اطلاعات حرف بزن کلا ترم پایینی ها اینجوری هستن دیگه چیکارش میشه کرد آش خورن دیگه منم میخوام 2 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سلام. چشم میذارم اول پام گرم شه بعد میگم. :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خوش اومدی داداشولی عجب آدمی هستی، بذار یه کم پات گرم شه بعد در مورد تبادل اطلاعات حرف بزن کلا ترم پایینی ها اینجوری هستن دیگه چیکارش میشه کرد آش خورن دیگه یادته به منم میگفتی اش خوری؟ - - - Updated - - - خوش اومدی داداشولی عجب آدمی هستی، بذار یه کم پات گرم شه بعد در مورد تبادل اطلاعات حرف بزن کلا ترم پایینی ها اینجوری هستن دیگه چیکارش میشه کرد آش خورن دیگه یادته به منم میگفتی اش خوری؟ 2 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ آره داداش. برامون پاپوش درست کردن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خواهیم دید فعلا که مجتبی از صب اینجاست من نمیدونم دیگه باید چطو مشخص شه معتاد شده 2 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سلام آره حق با شماست بح تا حالا آنم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ یادته به منم میگفتی اش خوری؟ - - - Updated - - - یادته به منم میگفتی اش خوری؟ آره خب... ولی الان نمیگم دلیل بر این نمیشه که آش خور نیستی تو همچنان مانند بسیاری از اعضای سایت آشخور تشریف داری خبر نداری 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده