رفتن به مطلب

پاتوق شهرسازا

ارسال های توصیه شده

بابا یکی منو در بیابه

یعنی یه نفر نمیتونه بگه این شهر سازی یعنی چی

رشته تون تو حلقم :banel_smiley_4:

رشته خودت تو حلقم

سایر رشته ها تو حلقم

رشته خیلی متنوعیه طوری که بعضی وقتا شورش درمیاد انقدر تنوع داره میدونی مثل چی میمونه

مثله اینه که یه اسکیمو بخواد ماهی بگیره بعد به جای اینکه یه جا یخ رو سوراخ کنه و دنبال ماهی باشه 100 تا سوراخ درست کنه و کلا توی توهم ماهی بمونه یعنی نمیتونی یه جا تمرکز کنی چون واقعا تنوع مطالبش زیاده

شهرسازی یه رشته میان رشته ایه که از علوم مختلف استفاده میکنه تا بتونه شهرو چی داداش راست و ریس کنه چیکار کنه راستو ریسش کنه از شرایط هرت و زاغارت و بی کلانتر بودن که سگ صاب خودش رو نمیتونه شناسایی کنه بیاد بیرون

یکی از مزیتاش اینه که جز معدود رشته های مهندسیه که توی سازمان نظام مهندسی جایگاه داره یعنی میتونی مهر نظام مهندسی داشته باشی

توی استانداری ها، فرمانداری، شهرداری، بنیاد مسکن، سازمان راه و شهرسازی و ... میتونی استخدام بشی با بند پ

توی شرکت های مهندسین مشاور هم میتونی کار کنی و حال کنی که دیر بت حقوق میدن

از معدود رشته هاییه که قشنگ میتونی زد و بند و بخوربخور توش داشته باشی... البته خدا کنه کسی این کار رو نکنه چون خیلی زشته و ناجوانمردانست و به دور از حرکات ورزشیه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.8k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

رشته خودت تو حلقم

سایر رشته ها تو حلقم

رشته خیلی متنوعیه طوری که بعضی وقتا شورش درمیاد انقدر تنوع داره میدونی مثل چی میمونه

مثله اینه که یه اسکیمو بخواد ماهی بگیره بعد به جای اینکه یه جا یخ رو سوراخ کنه و دنبال ماهی باشه 100 تا سوراخ درست کنه و کلا توی توهم ماهی بمونه یعنی نمیتونی یه جا تمرکز کنی چون واقعا تنوع مطالبش زیاده

شهرسازی یه رشته میان رشته ایه که از علوم مختلف استفاده میکنه تا بتونه شهرو چی داداش راست و ریس کنه چیکار کنه راستو ریسش کنه از شرایط هرت و زاغارت و بی کلانتر بودن که سگ صاب خودش رو نمیتونه شناسایی کنه بیاد بیرون

یکی از مزیتاش اینه که جز معدود رشته های مهندسیه که توی سازمان نظام مهندسی جایگاه داره یعنی میتونی مهر نظام مهندسی داشته باشی

توی استانداری ها، فرمانداری، شهرداری، بنیاد مسکن، سازمان راه و شهرسازی و ... میتونی استخدام بشی با بند پ

توی شرکت های مهندسین مشاور هم میتونی کار کنی و حال کنی که دیر بت حقوق میدن

از معدود رشته هاییه که قشنگ میتونی زد و بند و بخوربخور توش داشته باشی... البته خدا کنه کسی این کار رو نکنه چون خیلی زشته و ناجوانمردانست و به دور از حرکات ورزشیه

این رو داره :ws3:

یه جورایی خانواده شهیده :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این رو داره :ws3:

یه جورایی خانواده شهیده :w02:

یه جورایی ما رو سر کار گذاشتی رفیق:vahidrk:

بش بگو خب رشته گل و بلبل بخونه اون که بند پ رو داره دیگه چرا فشار بیاره به خودش:w02:

اونم چه بند پ ای داره .... چلتا بند ت و ث و ج ح وخ و بند شلوار از این ور و اونورش شوت میشن تو چشه آدم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمایشگاه چی فافا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمایشگاه گل و بلبل رفته بودیم با بروبچ:w02:

جای شوما خالی

این بار اگه خواستیم بریم یعنی خواستن برن بشون میسپرم که بم خبر بدن منم فرتی به شوما خبر بدم که زارتی یه توکه پا بپرید با برو بچ جمع شیم اونجا:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من که خودمم نفهمیدم چی شد :ws3:

نمیدونم چی بگم

آها این یه شعری بود که نمیدونم چی بود آها یادم اومد

میگه شاعر که تکیه بر جای بزرگان گر بنهی

مقصدت به چالی چوله ای دیفاری میشود منتهی

آره دیگه الان کی جرات داره مدیر روابط عمومی بشه جای مینا:vahidrk:

کی جرات داره بیاد بگه پاش قلم میشه

با کف گرگی میخوابونم لای گوشش

یه سوبلس پیاده میکنم روش و یه سالتو بارانداز چاشنی کار میکنم تا به پل بره و ناکوت بشه و دیگه روش نشه سرشو بالا بگیره:w02:راستی خدمت بینندگان عزیز سلام میکنم با ورزش پرافتخار کشتی در خدمتیم (این جمله رو هر وقت عامل میگفت کلی میخندیدم:ws3:)

دمت گرم جوزف کلی خندیدم

این سری سر کشتی عبدولی کم مونده بود داور رو هم ببنده به فحش ، میگفت این داوره...................... نمیدونم چی بگم به این داور :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دمت گرم جوزف کلی خندیدم

این سری سر کشتی عبدولی کم مونده بود داور رو هم ببنده به فحش ، میگفت این داوره...................... نمیدونم چی بگم به این داور :ws28:

چاکریم داش

وای نگو که من به خاطر این عامل از خونه بیرون نمیرفتم:ws3:

چقت باحال کشتی ها رو گزارش میکرد

سر اون عبدولی که آخرش بود دیگه.. گفت از اولم معلومه که اینا دستشون تو یه کاسس.. :ws28:بله بینندگان من که گفتم اصلا نمیخواااااان ما مدال بگیریییییییییم..مافیای فیلا امان از مافیای فیلااااااا

من تقریبا اگه صدای تلویزیون رو قطع میکردم میتونستم مثه خودش گزارش کنم آخه حرفاش همش تکراری بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمایشگاه گل و بلبل رفته بودیم با بروبچ:w02:

جای شوما خالی

این بار اگه خواستیم بریم یعنی خواستن برن بشون میسپرم که بم خبر بدن منم فرتی به شوما خبر بدم که زارتی یه توکه پا بپرید با برو بچ جمع شیم اونجا:ws3:

پس یادت نره وا, من منتطرم:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه

برو بچ پرچم بالا

حالا سرود ملی

یه چند لحظه سکوت کنید

.

.

.

آها حالا چه خبرا؟

تابستان خود را چگونه دارید میگذرانید؟

من که همش خواب کباب کتاب مخصوصا کتاب:ws3:

لینک به دیدگاه
بروبچ چه خبرا؟ خوش میذگره تابستون؟ روزه هاتونم قبول باشه التماس دعا

اخه تابستون به کی خوش میگذره که ما دومیش باشیم ... جوزف مگه توام روزه میگیری :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بروبچ چه خبرا؟ خوش میذگره تابستون؟ روزه هاتونم قبول باشه التماس دعا

خبر این که ه ه دوشنبه عیده :ws3:

خیلی از مردم قراره تو یه حرکت خود جوش یک شنبه ماه رو ببننند:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اخه تابستون به کی خوش میگذره که ما دومیش باشیم ... جوزف مگه توام روزه میگیری :whistle:

مگه ما چمونه داداش..البته چمون نیست:ws3:

مگه جوزف و روزه مثه آب و آتیشه خدای نکرده

حالا به فرض محال ما که روزه نمیگیریم...من گفتم شاید شوما روزه بگیرید پیش خدا پارتی داشته باشد واسه ما دعا کنی مگه کار بدی کردم مردم:w58:

ها فکر کردی چون استالین هم اسم کوچیکش جوزفه ما کمونیستیم ها؟:w000:

نه داش من من یه سوسیال دمکرات اصلاح طلب پولاریستم که جمهوریخواهم و نه چپم نه راست...تاکید میکنم نه چپم نه راست وسط وسطم جون داداش:ws3:

راستی تابستون چرا باس خوش نگذره داش؟ چی فکر کردی... من امروز توی حیاط همسایمون یه مرغ دیدم که واسش نقشه کشیدم که بگیرمش و کبابش کنم کلی هیجان داره ولی انگار شبا میندازنش توی گاو صندوق نامردا ... باس یه فکر اساسی بکنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

ای بابا اینجا رو باز خاک گرفته

پس کوجایید شوما هااااااااا؟

یه نفر نیست این اسپمهای مارو پاک کنه بریزیم سرش حالشو بگیریم هرچی مینویسیم ثابت میمونه...یادش بخیر تا پارسال از هر 10 نوشتمون 11 تاش پاک میشد چه حالی میداد:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...

سلام بچه ها. خوبین؟ چرا شهرسازا کم پیدا شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال داشتم ، من 3شنبه اولین جلسه ی طرح 3 امه ، به نظرتون برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه معلوم نیست استاد بیاد یا نه.............

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...